VM bonus 2022

Er du ny spiller, kan du passende benytte dig af VM 2022 til at score dig en lækker VM bonus hos en af de mange bookmakere, der lancerer gode VM kampagner og tilbud. Og er du eksisterende spiller, behøver du ikke få VM 2022 bonus-FOMO, for der er masser af bookmakere, der leverer gode tilbud til eksisterende kunder. Vi lister både de nye og eksisterende bonusser i denne VM 2022 odds bonus artikel.

VM odds bonus

Nedenfor kan du se en samlet liste over alle de bedste VM odds bonus tilbud og bonuskoder, du kan hente allerede nu. Der er rift om spillere, nye såvel som gamle. Så til vores held kæmper bookmakerne om at smide de bedste tilbud i nakken på os.

*Reklamelink

Unibet
Bonus
bwin
Bonus
Nordicbet
Bonus
Betfair
Bonus
Cashpoint
Bonus
LeoVegas
Bonus

Hvad er en odds bonus?

Der er flere forskellige typer bonusser. Så for at undgå begrebsforvirring så lad os tage et kig på de forskellige typer af bonusser, man som ny eller eksisterende spiller kan få. Vi starter med en odds bonus.

En odds bonus er ganske simpelt en bonus, som en bookmaker tilbyder i modsætning til eksempelvis en casino bonus eller poker bonus. En bonus vil derfor i sagens natur altid være en odds bonus, for det er en bookmaker, der tilbyder den.

VM 2022 bonus: Indbetalingsbonus

Den mest udbredte type VM odds bonus er en indbetalingsbonus. Her skal du foretage et indskud for at få din VM odds bonus.

En VM betting bonus, der tilbydes som indbetalingsbonus, kan have mange forskellige størrelser. Den typiske indbetalingsbonus er en matchbonus. Det betyder, at bookmakeren matcher spillerens indskud med 100%. Lad os sige, du tager imod en VM betting bonus, som lyder på 100% op til 500 kroner. Her vil bookmakeren altså give dig samme beløb, som du sætter ind, op til 500 kroner.

En indbetalingsbonus kan dog også have andre størrelser. Den kan være på 25%, 50% eller i sjældne tilfælde endda 200% af spillerens indskud. I sidstnævnte tilfælde lægger bookmakeren altså det dobbelte af, hvad spilleren sætter ind.

vm bonus

VM 2022 bonus: Free bets ved registrering

En anden VM odds bonus, mange nye og eksisterende spillere ved bookmakere vil støde på, er free bets. Som navnet antyder, giver denne type VM betting bonus altså et gratis væddemål også kendt som et risikofrit væddemål.

Denne type VM betting bonus går ud på, at bookmakeren dækker spillerens første bet(s), hvis dette eller disse IKKE går hjem. Lad os give et eksempel.

Du sætter 500 kroner ind hos en bookmaker, der tilbyder et free bet. Bookmakeren giver i modydelse et gratis væddemål på samme beløb i VM betting bonus. Går væddemålet ikke hjem, trækkes det ikke fra din saldo, i stedet dækker bookmakeren tabet.

Vær opmærksom på, at denne type væddemål kommer i mange afskygninger og med mange forskellige krav. Ofte er der krav om, at væddemålet skal være på minimum et givent odds. Der kan også være krav om beløbets størrelse – eksempelvis at det skal være af samme størrelse som indskuddet.

Der kan også være krav om, at man skal spille på mere end én kamp og endelig er der som regel en ret kort frist for, at man skal have afviklet sit gratis bet. Husk altid at læse regler og vilkår nøje, så du opfylder kravene og ikke misser en bonus.

VM 2022 bonus: Boostede odds

En anden type særlig kampagne,vi vil fremhæve, er boostede VM bonus odds. Her får du ikke penge eller free bets i hånden som sådan. I stedet får du med VM bonus odds forhøjede odds på specifikke kampe eller udfald.

Typisk vil denne type kampagne kunne ses i forbindelse med Danmarks landskampe eller ved specialvæddemål. Det kan være prop bets, hvor bookmakeren tilbyder øgede VM bonus odds, hvis du spiller på en double, hvor Danmark vinder mindst to kampe i gruppen, hvis en given spiller bliver VM fodbold 2022 topscorer etc.

Særlige VM tilbud for eksisterende kunder

Vi forventer, at langt de fleste bookmakere vil tilbyde en VM betting bonus i en eller anden afskygning. To bookmakere, vi klart vil holde øje med, er Unibet og Bet365. Begge er nemlig kendt for at være førende blandt bookmakerne, og det er sjældent, de lader store slutrunder passere uden at tilbyde en lang række spændende tilbud og kampagner.

Unibet har tidligere været glade for både free bets og boostede odds. Hold derfor øje med, om ikke der kommer ikke blot én Unibet VM bonus men måske adskillige kampagner og Unibet VM bonustilbud.

Ligeledes er det meget sandsynligt, at der kommer en Bet365 VM bonus. Ligesom Unibet tager Bet365 sin fodbold meget alvorligt, så der er gode chancer for, at der kommer en eller flere Bet365 VM bonus tilbud. Bet365 har af og til benyttet sig af live betting tilbud, så måske kommer en eventuel Bet365 VM bonus i form af et live free bet?

Vi kan selvfølgelig ikke love hverken en Unibet VM bonus eller en Bet365 VM bonus. Men vi holder nøje øje og opdaterer dig, så snart en eventuel Unibet VM bonus eller Bet365 VM bonus måtte blive præsenteret.

VM bonus FAQ

Vi slutter af med en VM betting bonus FAQ med nogle af de oftest stillede spørgsmål.

✅Hvad er en odds bonus?

En odds bonus er en bonus, du modtager af en bookmaker. En odds bonus kan både komme i form af en kontant bonus og en free bet bonus. Derudover findes der andre gode tilbud og kampagner. Det kan være forhøjede VM bonus odds, hvor bookmakerne booster odds på udvalgte kampe.

✅Hvor kan jeg få en bonus til VM?

Selvom vi ikke kan sige det med sikkerhed endnu, tror vi, der er gode chancer for at kunne score både en lækker Unibet VM bonus og en Bet365 VM bonus.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening