Betfair tilbud og velkomstbonus

Uanset om du er ny eller gammel spiller, kan du score en række attraktive Betfair tilbud.

Vi har taget nærmere kig på den aktuelle Betfair velkomstbonus og de andre Betfair tilbud og kampagner, som du finder på Betfair Sportsbook.

Betfair velkomstbonus

Der er en overflod af Betfair tilbud til både nye og eksisterende spillere. Og vi starter med et kig på deres tilbud til nye spillere.

Den første Betfair velkomstbonus er til det regulære Betfair Sportsbook og lyder på 100% op til 500 kroner.

Og den kan du få ved at foretage et indskud på mellem 100 og 500 kroner. Husk, du skal bruge deres Betfair bonuskode ‘ZSKW02’.

For at få denne Betfair velkomstbonus skal du først og fremmest være opmærksom på, at du skal foretage din indbetaling med kreditkort eller PayPal. Derudover skal du huske at tjekke boksen “Aktivér bonus” af.

Deres Betfair Sportsbook velkomstbonus har et omsætningskrav på 8 gange, og kun væddemål til odds 1,95 eller derover tæller med i frispilningen og du har 90 dage til at spille denne Betfair bonus fri.

Betfair

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair

Verificeret 18 maj 2024
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder. Alle regler og vilkår

Betfair tilbud til eksisterende spillere

Der er som nævnt også en lang række Betfair tilbud til dig, der allerede har oprettet en profil ved Betfair Danmark. Lad os se på nogle af deres andre Betfair tilbud.

Betfair odds boost tokens

Det første Betfair tilbud er lige noget for dig, der er vild med stærke odds. Du kan nemlig få ekstra gode odds med Betfair odds boost tokens på en række udvalgte singlespil.

Du bruger dette Betfair tilbud ved at vælge en single kupon, du ønsker at spille på.

Hvis det er muligt at bruge Betfair odds boost på kampen, vil et lille “Brug Boost”-ikon optræde under feltet, hvor din indsats fremgår.

Betfair odds boost

Klikker du på det, kan du herefter se det forbedrede odds. Ønsker du at bruge det, skal du bare fortsætte, så modtager du automatisk dit Betfair odds boost.

Betfair oddsboost er kun tilgængeligt på Betfair Sportsbook. Du kan altså ikke bruge det på spillebørsen hos Betfair Danmark.

Til gengæld kan du frit bruge dette Betfair tilbud på både klassiske 1X2 før kampstart og på live betting.

Vær opmærksom på, at Betfair forbeholder sig ret til at sænke indsatsloftet på væddemål placeret med Betfair odds boosts.

Betfair free bets til eksisterende spillere

Eksisterende spillere vil også jævnligt opleve at blive tilbudt free bets.

Med free bets modtager man et væddemål, hvor Betfair dækker regningen, hvis dit væddemål ikke går hjem.

Det kan variere, hvornår man som eksisterende kunde vil modtage tilbud med free bets.

I nogle tilfælde vil Betfair tilbyde det til spillere, der foretager et yderligere indskud på deres Betfair konto.

I andre tilfælde kan man være så heldig at få dette tilbud helt uden at selv at skulle til lommerne.

Det kan for eksempel være i forbindelse med store sportsbegivenheder såsom et VM i fodbold, ved store derbyer som Brøndby-FC København etc.

Vil du være sikker på aldrig at gå glip af Betfair tilbud? Så kan du gå til din Betfair Danmark konto og ændre indstillingerne.

Her kan du acceptere at modtage markedsføringsmateriale og aktuelle Betfair tilbud. På den måde er du altid up to date på, hvad Betfair har på hylderne.

Andre fordele ved Betfair Sportsbook

En anden populær feature på Betfair Sportsbook er Acca Edge, som tidligere gik under navnet Acca Insurance. Her kan du beskytte dine spil ved at acceptere reducerede odds.

Med Acca Edge får du dermed større handlefrihed, når det kommer til at beskytte dine væddemål.

Det er derfor ikke så svært at forstå, hvorfor Acca Edge er blevet så populært blandt brugerne på Betfair Sportsbook.

Betfair acca edge

Hvad er Acca Edge?

Måske har du allerede benyttet dig af Acca Edge et utal af gange på Betfair Sportsbook. Eller måske er det første gang, du overhovedet hører om dette Betfair tilbud?

Tilhører du sidstnævnte gruppe, så kommer her en indføring i Acca Edge.

Du kan bruge Acca Edge på akkumulatorspil på tre kampe eller flere. Det kan være, du har fået et sammenlagt odds på 4,50.

Nu kan du med Acca Edge vælge at placere væddemålet til 2,30 i stedet mod at forsikre dig imod, at et af væddemålene ikke går hjem. 

Der er intet minimum odds for at bruge Acca Edge, og der er heller ikke noget loft på, hvor stor en tilbagebetaling du kan få.

Betfair tilbud –  samlet anmeldelse

Vi er ved at være nået til vejs ende i vores gennemgang af de tilbud, du kan score hos Betfair Danmark.

Vores gennemgang viser, så er der altså rigeligt med forskellige tilbud, som du kan tage imod på Betfair Danmark. Betfair er i den sammenhæng, én af de beste bookmakere i Danmark til at skabe tilbud for eksisterende spillere.

Både som ny spiller og som eksisterende. Til at starte med kan du vælge mellem en Betfair bonus til enten deres Sportsbook eller til deres Spillebørs.

Og derefter kan du vælge mellem en lang række attraktive betting features og kampagner til eksisterende spillere.

Festen slutter altså ikke lige foreløbig som spiller ved Betfair Danmark, som selvfølgelig er godkendt af Spillemyndigheden!

Betfair

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair

Verificeret 18 maj 2024
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder. Alle regler og vilkår
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening