Carragher svarer Guardiola: “Jeg ville også have vundet mesterskabet dengang”

  • Pep Guardiola overraskede tirsdag ved at holde en lang tale i forsvar for Manchester City.
  • Katalaneren understregede, at spillere som Jamie Carragher aldrig har vundet det engelske mesterskab.
  • Den tidligere Liverpool-spiller slog tilbage ved at påpege oprindelsen af Citizens’ penge.
Carragher svarer Guardiola

“Hvis Liverpool var ejet af et land, ville jeg også have vundet mesterskabet”

Pep Guardiola har for nylig oftere og oftere ladet sig rive med i forsvar for Manchester City. Kritikken er steget, efter at Everton fik en straf på ti point for at overtræde reglerne for finansielt fair play. En undersøgelse af overtrædelse af loven på samme måde af Citizens har været i gang i lang tid. Eksperter og neutrale fans synes overbeviste om mestrenes forseelser. På tirsdagens pressekonference understregede Guardiola sin holds præstationer. Gary Neville sagde for eksempel, at Manchester Citys lavere form kom af selvtilfredshed efter at have vundet den tredobbelte krone.

Neville ved, hvor svært det er. Hvis tingene var anderledes, kunne han måske have vundet fire mesterskabstitler [i træk – red.] i klubbens bedste periode. Men det gjorde han ikke. Måske anklager han mig for selvtilfredshed, fordi de selv følte det dengang? Hvad angår mit hold – det er der ingen chance for – sagde træneren. Jaime Carragher fik også lidt på medfarten. – Carragher har ikke vundet et enkelt mesterskab. Micah Richards mislykkedes fire gange i træk. Aldrig, aldrig, det er umuligt – sagde katalaneren.

Sky Sports-eksperten tøvede ikke med at svare på denne stikpille.

“Jeg tror, jeg ville have vundet mindst en, hvis Liverpool var ejet af et land og bøjede reglerne så meget, at Premier League ville have lagt 115 anklager på os” – svarede englænderen ironisk.

Manchester City møder onsdag aften Aston Villa på udebane.

Læs også:

Artiklen er oprindeligt fra goal.pl

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening