Thierry Henry´s chokerende valg: Peger på Premier League’s bedste forsvarsspiller

  • Thierry Henry spillede for Arsenal fra 1999-2007.
  • Franskmanden påpeger, at hans landsmand William Saliba i øjeblikket er den bedste forsvarer i Premier League.
  • Den tidligere fodboldspiller er især imponeret over forsvarerens spil i 1 mod 1 situationer.
Thierry Henry´s chokerende valg

William Saliba er den bedste forsvarer i Premier League

Thierry Henry arbejder i øjeblikket som træner for det franske U21-landshold. Sammen med ungdomsholdet kæmper han for at kvalificere sig til U21-EM i 2025. På trods af hans rolle som træner, optræder han ofte i medierne som ekspert. Ikke så længe siden talte den tidligere franske fodboldspiller om, hvem der er den bedste forsvarer i Premier League. Den 46-årige valg var ret overraskende. Ifølge franskmanden er det hans landsmand William Saliba der er milevidt foran alle andre.

Jeg tror, at William Saliba er den bedste lige nu – sagde Henry i et interview med Amazon Prime Sport.

Den måde, han kan forsvare i 1 mod 1 situationer, den måde han lader Arsenal spille højt og forsvare på 40-45 meter er uovertruffen. Hans hastighed, den måde han administrerer kræfterne på og stopper bolden efter at have modtaget den er ekstremt vigtig – sagde han.

Jeg husker Tony Adams, da han var ung. Han kunne lave mange fejl, men han forsøgte altid at rette dem. Saliba får nu sin chance nu og skuffer ikke. Arsenal er heldige at have ham. Han kan blive en klublegende tilføjede han.

Den 22-årige forsvarer har spillet 21 kampe i denne sæson, hvor han har scoret et mål og lavet en assist. Når franskmanden var på banen, holdt Arsenal nullet 9 gange. Salibas kontrakt med “Kanonerne” løber indtil 2027. Han er vurderet til omkring 522 millioner kroner.

Artiklen stammer oprindeligt fra goal.pl
 
Læs også:
 

 
 
 
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening