EM odds tips

Dagens EM kampe

Hvis du er kommet for skarpe EM analyser og servering af friske EM odds tips, så er du kommet til det helt rette sted. Vi gennemgår nemlig dagens EM kampe fra ende til anden. Læs om dagens EM odds tips, startopstillinger, skader og meget mere. Og så tager vi et kig på de tre største EM favoritter lige nu.

Dagens EM kampe

Det første opgør ved EM 2022 ligner et tæt ét af slagsen. Det står nemlig mellem Tyrkiet og Italien. Kampen spilles fredag den 12. juni klokken 21 på Stadio Olimpico i Rom. Kampen vises på både Viaplay og på DR.

Det er de to forhåndsfavoritter til at avancere fra EM gruppe A, der mødes i dette opgør. Udover disse to mandskaber tæller gruppen også Schweiz og Wales. Det ligner en af de mere tætte grupper ved EM 2022.

Der er således ingen af holdene, der giver over odds 2,00 til at kvalificere sig, og det adskiller sig fra flere andre grupper. I skrivende stund ser odds ud således:

Italien 1,071
Schweiz 1,53
Tyrkiet 1,66
Wales 1,72
(EM odds tips er hentet hos bet365 26. februar 2022)

Italien har fordel af hjemmebanen på Olimpico. Men det kan på forhånd ligne et tæt opgør, som kan blive præget af nerver. Ingen af holdene vil formentlig hade tanken om at forlade banen med ét point.

Det er næppe heller gået italienernes næse forbi, at Tyrkiet gjorde ekstremt god figur mod de franske giganter i EM kvalifikationen. Her fik tyrkerne således 1-1 ude og en sikker 2-0 sejr hjemme.

På modsatte banehalvdel gjorde italienerne selv rent bord i EM kvalifikationsgruppe J. 10 sejre af 10 mulige blev det til og med en målscore på 37-4. Uden at skulle forklejne bedriften, var italienerne dog også i noget blødt selskab.

Nærmeste forfølger var Finland, der sluttede 12 point efter. Efter dem var storskuffende Grækenland på tredjepladsen med blot 14 point for sine 10 kampe. På den baggrund bliver det spændende at se, hvordan Italien vil fare ved EM. Her venter nemlig noget mere kvalificeret modstand.

EM odds tips

Vi har nu fået godt styr på dagens EM odds tips. Så lad os tage et kig på de aktuelle EM odds, og hvad vi kan lære fra dem.

Italienerne er pt. bookmakernes syvende største favorit til at vinde EM 2022, mens Tyrkiet er nummer 17 på listen. Italiens EM odds er 11 x pengene igen, mens du kan hente trecifrede EM odds tips på Tyrkiet. De giver nemlig pengene 101 gange igen. Til sammenligning er de danske EM odds på 81 x pengene igen, hvis drengene i rødt og hvidt skulle gentage triumfen fra 1992 (odds hentet hos bet365 26. februar 2022).

EM betting: gule kort

Vi har dykket ned i de to holds historie og fundet lidt interessant data frem. Det kan måske give inspiration til dine EM odds. Begge hold har nemlig tendens til at rage kort til sig. I kvalifikationen fik Tyrkiet således 21 gule kort i 10 kampe, hvilket ikke er et rystende antal, men alligevel i den høje ende. Til sammenligning fik Danmark 7 gule i 8 kampe.

På den anden side har italienerne en lang historik med mange kort ved EM slutrunder. Ved det seneste EM i 2016 fik Italien således flest advarsler af alle hold. Det samme var såmænd tilfældet i 2012. Fire år inden da måtte de nøjes med tredjepladsen, men et klart mønster tegner sig altså.

Italienerne er ikke svin på banen. Men de ynder gerne at stresse både modstander og dommer, og de går heller ikke af vejen for at lave mange professionelle frispark. Kombineret med Tyrkiets evne til også at rage kort til sig, kan der være værdi i at spille på en kamp med mange advarsler.

Vi opdaterer i takt med, at EM odds tikker ind. Og hvis oddsene afspejler sandsynligheden, så kan det være en overvejelse værd at spille på.

Dagens EM kampe
Det er godt at have det rød-hvide på ved en slutrunde. Men det er ikke altid godt, når man better. Foto: Football.ua under CC BY-SA 3.0

Populære EM Odds tips

En begivenhed som et EM er altid garant for en øget betting aktivitet. Mange spiller ikke blot fordi, de tror, der er værdi at hente, men også fordi, det giver god spænding og lir.

Selvom en dansk EM sejr jo i sig selv er fantastisk nok, så bliver det nu engang bare lidt sjovere, hvis man har spillet en hundredmand til EM odds tips 81! Så lad os se på tre af de mest almindelige EM odds og fordele og ulemper ved dem.

At spille på sit eget land

Særligt blandt hobbyspillere er det meget almindeligt at spille på sit eget land. Det kan både være i de enkelte opgør og langsigtede væddemål. Du kan således spille på, om holdet kvalificerer sig fra sin gruppe, at det når til et vist stadie i turneringen eller sågar at holdet vinder EM guld.

At spille på sit eget hold giver godt krydderi til kampene. Og formår holdet at vinde, har man pludselig dobbelt så god grund til at juble. Derfor er det ikke svært at forstå, hvorfor det tiltaler mange.

Med det sagt er det noget, man skal være varsom med. Som tommelfingerregel skal man ikke sætte store beløb på denne type spil, men snarere se det som underholdning. Det kan nemlig ofte være svært at foretage en nogenlunde afbalanceret og neutral analyse af et hold, som hjertet banker for. Det måske bedste eksempel på den bias, de i dette tilfælde rød-hvide briller kan skabe, så vi ved EM 2000.

Danmark var her i en drabelig gruppe med de senere guldvindere Frankrig, værtslandet Holland og et storspillende Tjekkiet med spillere som Rosicky, Nedved og Koller. Alligevel bedyrede Preben Elkjær, at Danmark nok skulle gå videre fra gruppen.

Tre nederlag og en målscore på 0-8 senere kunne vi konstatere, at det måske ikke var den skarpeste forudsigelse i verdenshistorien.

At spille på en vinder

Et andet meget populært EM odds at placere er hvem der vinder turneringen. Med de mange faktorer, der kan spille ind, er det i sagens natur svært at spå om, og derfor giver det også masser af spænding.

Det positive ved denne type væddemål er, at de er langtidsholdbare. Placerer du dit EM odds, inden turneringen er begyndt, får du i de fleste tilfælde mindst 3 kampes spænding ud af væddemålet. Der er desuden tale om et væddemål med relativt høje odds, så selv en begrænset indsats kan give en god gevinst.

På negativsiden er der netop de mange faktorer. De kan gøre det enormt svært at foretage en korrekt vurdering. Skader, karantæner, marginaler og sort uheld er alle faste bestanddele af en god EM-fortælling. Det er derfor et væddemål forbundet med meget stor usikkerhed.

EM topscorer betting

Det sidste væddemål er i familie med det foregående. Her er det nemlig EM odds på, hvem der ender som EM topscorer. Her er også tale om et langtidsvæddemål, som kan sikre masser af spænding og høje odds.

Ulemperne er, at det hele hviler på den enkelte. Modsat vinderspil, hvor et hold godt kan vinde turneringen, selvom deres stjernespiller bliver skadet (se bare på Portugal i finalen i 2016), så er der ikke så pokkers meget at gøre, hvis du smider 100 kroner på Harry Kane som topscorer, og han brækker håndleddet i sin første kamp ved slutrunden.

Derfor skal du selvfølgelig foretage denne type EM odds tips så tæt på turneringen som muligt, så du ikke spiller på en, der end ikke er udtaget. Og hold også øje med faktorer som, hvorvidt spilleren tager dødbolde for sit hold, holdets chancer for at nå langt, svage modstandere hvor spilleren kunne tænkes at sparke masser af mål ind etc.

EM 2022 favoritter

Selvom vi altså vil fraråde dig at spille på dine personlige EM 2022 favoritter, før vi er kommet tættere på turneringen, så lad os ikke afholde os fra et kig på de aktuelle EM 2022 favoritter. Her er bookmakernes foretrukne 3 lige nu.

England

England er i skrivende stund flere bookmakeres favorit til at vinde guld, hvilket i givet fald vil være første gang for Three Lions nogensinde. Under træner Gareth Southgate har England fundet en gejst og tro på sig selv, som man ikke har set i årevis hos englænderne. Ofte har de virket tynget af presset, og det har vist sig på banen, hvor selv de største stjerner har spillet forkrampet og lignet skygger af sig selv.

Det er altså ikke længere tilfældet, og med 7 sejre og 1 nederlag samt en målscore på 37-6 i kvalifikationen understregede England endnu engang, at fodboldglæden er tilbage. En række spændende spillere er i de senere år dukket op på det engelske hold med spillere som Rashford, Jadon Sancho og Tammy Abraham som nogle af de åbenlyse. Sammen med rutinerede kræfter som Harry Kane, Harry Maguire og Raheem Sterling, der alle er unge, men har masser erfaring, skal de forsøge at sparke England det sidste stykke over målstregen.

Optimismen får endnu mere vind i ryggen ved, at begge semifinalerne samt finalen alle spilles på Wembley. Kan englænderne stå distancen så langt, er de altså sikret hjemmebane i de afgørende opgør.

England har dog en ordentlig streg i regningen netop i form af Kane og Rashford. Begge har nemlig oplevet grimme skader i foråret. Kane bliver formentlig klar, men det kan komme til at knibe med formen. Ti vilde heste kan næppe holde Rashford væk fra EM, men han er ikke desto mindre tvivlsom efter sin grimme rygskade.

Belgien

Den næste af bookmakernes favoritter er Belgien, der ligesom England heller aldrig har løftet EM-guld. Netop Belgien og England mødtes ved VM 2018 i kampen om bronze. Her blev det belgierne, der med en 2-0 sejr trak det længste strå.

Belgien er i gruppe med Danmark og er storfavorit til at avancere. I de senere år er holdet under Roberto Martinez endelig begyndt at forløse det talent, som holdet uomtvisteligt besidder, og med nogle af de største stjerner i verden, som tilmed har enormt meget erfaring, er der gode argumenter for, at Belgien ligesom England endelig skulle kunne bryde sin forbandelse.

Håret i den belgiske moules frites kommer i form af lodtrækningen. Slutter Belgien som forventet som etter i gruppen, er der nemlig en vis sandsynlighed for, at de trækker nummer 3 fra gruppe F. Og det er EM 2022’s Dødens Pulje med Frankrig, Tyskland, Portugal og et endnu ukendt hold. Det kan hurtigt blive en grim oplevelse.

Frankrig

Den sidste af de i skrivende stund 3 favoritter er de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Deschamps tropper har med to finaler i træk – en VM og en EM – været i topform over en længere årrække nu, og med et hold, der samtidig har en tæt på perfekt alder, er der ikke meget, der taler for at festen stopper foreløbig.

Frankrig kvalificerede sig da også tidligt i turneringen til årets europamesterskab foran Tyrkiet og med solid afstand til Island på tredjepladsen. Ligesom både England og Belgien kan Frankrig mønstre nogle af de største navne i verden. Den store forskel på Frankrig og de to andre er bare, at Frankrig har uendeligt mange flere af dem,. Derfor er de ikke så sårbare overfor skader, som både England og Belgien er på adskillige positioner.

Ligesom de to andre er der dog også omstændigheder, der må give panderynker i de franske ansigter. For franskmændenes vedkommende drejer det sig primært om den svære gruppe, hvor de altså står overfor Tyskland, bødlerne fra EM 2016 Portugal og et endnu ukendt hold.

Frankrig skal fra land mod netop Tyskland i en kamp, der spilles i München. Der er dermed maksimalt pres på fra turneringens allerførste minut for Dechamps og co.

Vi håber, du er blevet klogere af vores gennemgang af dagens EM kampe samt de aktuelle EM odds tips.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening