Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM 2020 billetter

EM 2020 og den første slutrunde i Danmark kommer tættere og tættere på. Her finder du ud af, hvordan du sikrer dig EM 2020 billetter.

Europamesterskabet i fodbold 2020 bliver langtfra nogen normal slutrunde, og derfor er billetsalget også noget helt specielt denne gang. Slutrunden er en stor fejring af Europamesterskabernes 60 års jubilæum med kampe i 12 forskellige lande.

Det er med andre ord en fest for hele Europa. Derfor vil UEFA også gerne prøve at sikre, at det faktisk er fodboldfans fra hele Europa, der sidder på tilskuerpladserne og ikke kun forretningspartnere og andre VIP’s.

EM 2020 billetter
Vi guider dig til at sikre dig de eftertragtede EM 2020 billetter. Foto: UEFA.com

Første slutrunde på dansk jord

Det bliver skrevet et stykke fodboldhistorie, når flere tusinde fans vil mødes i Fælledparken i København til EM 2020. For hvor man tidligere har set slutrunder på storskærm, kan man denne gang være en af de første til at se slutrundefodbold på dansk jord.

Telia Parken i København skal lægge græs til tre gruppekampe, hvor to af dem formentlig bliver med dansk deltagelse. Det kræver dog, Åge Hareides tropper kvalificerer sig til EM 2020. Den tredje gruppekamp skal Danmark formentlig spille i Skt. Petersborg i Rusland. Byen deler nemlig værtskabet for gruppe B med København.

Hvis fodboldfesten i København ender med, at Danmark går videre fra gruppen, er der en god chance for, at vi får et brag af en 1/16-delsfinale i et propfyldt Telia Parken. Og hvem kunne ikke tænke sig at have billet til den første playoff-kamp?

Det er på nuværende tidspunkt ikke til at love, hvilke hold der spiller hvor og hvornår. Det afhænger nemlig af kvalifikationen til slutrunden. Danmark skal dog være meget uheldige, hvis en videre kvalifikation fra gruppespillet ikke resulterer i en 1/16-delsfinale på hjemmebane.

Da Telia Parken ikke er verdens største stadion, og der også skal være plads til fans fra modstanderholdenes fanklubber, er der allerede rift om at få fat i billetterne, mere end et år før slutrunden sparkes i gang på Stadio Olimpico i Rom.

Sådan kommer du i spil til EM 2020 billetter. Foto: UEFA.com

Vidste du at du kan hente betting bonus som du kan bruge til EM? Både Bwin og Unibet giver dig helt op til 1.000 kr i bonus.
 

Bookmaker
Odds bonus
Fordele
Registrér nu!
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18

Første vindue til billetter til EM 2020

Alt, du skal gøre for at få billetter til EM 2020, er at oprette en bruger på UEFA’s slutrundehjemmeside og ansøge om de billetter, du gerne vil købe – dog ikke flere end fire per bruger. Her kan du vælge alle kampe i hele turneringen, på alle stadions, lige fra gruppekampe til finalen på Wembley i London.

Ansøgningsportalen åbner den 12. juni 2019 og lukker ned igen den 12. juli 2019. Det er ligegyldigt, hvor hurtig du er på aftrækkeren, bare du når det inden den 12. juli. Alle ansøgere får nemlig lige stor chance for at få lov til at købe billetter.

Registrer din billetansøgning lige her.

Skulle du være så heldig at være en af vinderne i lodtrækningen om billetter, vil du få svar i august 2019 og blive bedt om at betale for din ansøgning.

Anden runde til billetter til EM 2020

Hvis ikke du får billetter i første omgang, er der ingen grund til panik. Du har nemlig to skud mere i bøssen, og det første begynder i december 2019.

Her åbner billetvinduet for fans af de hold, der har kvalificeret sig til slutrunden. Så er du fan af et hold, der har kvalificeret sig (vi krydser selvfølgelig fingre for Danmark!), så kan du søge om billetter hos DBU.

Tredje og sidste billetrunde

Glipper anden omgang også, får du en sidste chance i april 2020. Her åbner vinduet nemlig for fans af nationer, der har kvalificeret sig via pla-offs. Du kan læse de samlede regler her.

Priser på EM 2020 billetter

Der er frit valg på alle hylder, når du ansøger om at købe billetter til EM 2020. Billetterne er opdelt i kategori 1, 2 og 3. Kategori 1 er de bedst placerede pladser på langsiderne og koster derfor også mere end kategori 2, der er placeret i hjørnerne og kategori 3 bag målene.

Her er et par priseksempler:

Gruppekamp eller 1/16-delsfinale i Telia Parken, København:

Kategori 1: 1388 kr. Kategori 2: 938 kr. Kategori 3: 375 kr.

Kvartfinale på Fußball Arena, München:

Kategori 1: 1688 kr. Kategori 2: 1088 kr. Kategori 3: 563 kr.

Finale på Wembley Stadium, London:

Kategori 1: 7088 kr. Kategori 2: 4463 kr. Kategori 3: 2213 kr.

Billetpriser i Parken. Foto: UEFA.com

Billetter til Danmarks kampe

Hvis Danmark som forventet kvalificerer sig til EM 2020, vil landsholdet være sikret at spille mindst to gruppekampe på hjemmebane i Telia Parken. Men du skal allerede til at rykke, hvis du vil score en billet til en dansk hjemmekamp i Telia Parken.

DBU vil nemlig blive tildelt billetter til Danmarks kampe til EM 2020, som de skal sælge videre til danske fans. DBU har besluttet at de gerne vil honorere fans, som har støttet landsholdet under kvalifikationen, og kommer derfor til at dele første pulje af billetter ud til medlemmer af DBU’s fanklub, som også har set flest danske kampe under EM-kvalifikationen på ude- og hjemmebane.

Anden pulje af billetter vil blive delt ud til fans, der er medlem af fanklubben. Jo flere kvalifikationskampe man har set på stadion, jo større er chancen for, at man får lov at købe en billet hos DBU.

Det betyder altså, at du både skal melde dig ind i DBU’s fanklub og sørge for at få set så mange af Danmarks kvalifikationskampe som muligt, både på ude- og hjemmebane. Det giver dig en bedre chance for at sikre dig en billet igennem DBU og stå sammen med de andre danske roligans.

Danske fans ved EM 2012. Foto – Erik Cleves Kristensen, Flickr Danish fans under CC BY 2.0

Dansk fantur til Sankt Petersborg?

Danmark kommer formentlig til at skulle spille en enkelt gruppekamp i Sankt Petersborg i Rusland og den er der rigtig gode grunde til at overvære. Stadionet i Sankt Petersborg er nemlig et af de mest spektakulære stadionbyggerier i nyere tid i Europa.

Stadionet, der blev bygget op til VM 2018 i Rusland, ligner mest af alt et rumskib, og imponerende fans under VM med en fantastisk udsigt, god stemning og sublime forhold.

Men vigtigst af alt kan du være med til en dansk landholdsfest sammen med andre dedikerede danske fans. Der kommer formentlig til at være stegende varmt sommervejr i den nordrussiske by, der ligger lige ud til vandet.

Hvis du får sikret dig en billet til en dansk gruppekamp i Sankt Petersborg, kan du passende hoppe ind på Landsholdsrejsers hjemmeside og finde vejledning og pakkeløsninger for at få den fedeste tur til EM 2020 sammen med andre danskere. Mange danske fodboldfans havde en fest i det russiske til VM 2018. Her sørgede de danske fans for at mødes tidligt på dagen og få sejlet op ad åen inden kampen på stadion.

Tjek Landsholdsrejser ud her.

Vil du vide, hvor andre danske fodboldfans mødes og slukker tørsten og synger danske fodboldsange i Sankt Petersborg? Så kan du passende tjekke gruppen Danes Away ud på Facebook.

Tjek Danes Away ud på Facebook.

Vi håber, du er blevet klogere af vores guide til EM billeter. Nedenfor kan du også læse om: