EM 2022 billetter

***Opdateret 12. juni 2021***

EM 2021 er meget tæt på, og det sker som bekendt blandt andet på dansk jord! Her finder du ud af, hvordan du sikrer dig EM 2021 billetter.

Slutrunden er en stor fejring af Europamesterskabernes 60 års jubilæum med kampe i 11 forskellige lande.

På grund a Covid-19 bliver de fleste af de 11 stadions kun fyldt op til 25% af deres fuldes kapacitet.

OBS! Pr. 10. juni er det blevet besluttet at hæve kapaciteten i Parken til 25.000 tilskuere!

EM 2021 billetter

Første slutrunde på dansk jord

Det bliver skrevet et stykke fodboldhistorie, når flere tusinde fans vil mødes i Fælledparken i København til EM 2021. Telia Parken i København skal lægge græs til tre gruppekampe og en ottendedelsfinale.

Hvis fodboldfesten i København ender med, at Danmark går videre fra gruppen, er der dermed en god chance for, at vi får et brag af en 1/16-delsfinale i Telia Parken. Og hvem kunne ikke tænke sig at have billet til den første playoff-kamp?

Lad os se på dine muligheder, hvis du gerne vil have en billet, eller er en af de heldige, der allerede har skaffet sig billet.

Vidste du at du kan hente betting bonus til EM? Vi har en Bet365 bonuskode, BIGBET, som du med fordel kan bruge, hvis du vil spille på EM 2021. Brug koden ved registrering.

Til dig der har billetter til EM 2021

Lad os se på nogle af de oftest stillede spørgsmål fra folk, der har skaffet sig billetter til EM 2021:

Gælder en billet til EM 2021 til de udsatte kampe til 2021?

Som udgangspunkt gælder billetter stadig. Der er dog det store men, at covid-19 har medført restriktioner på tilskuerloftet.

Hvor mange tilskuere må komme i Parken?

Selvom tilskuerloftet er blevet hævet fra 15.500 til 25.000 den 10. juni, så er det stadig et langt stykke fra de over 38.000 tilskuere, der er plads til i Parken under normale omstændigheder.

Derfor er den danske billetpulje blevet reduceret. De gode nyheder er dog, at puljen siden er blevet opjusteret flere gange, og den 12. juni har DBU bekræftet, at op mod 9.100 ekstra billetter kommer i spil til de to kampe den 17. og 21. juni samt til ottendedelsfinalen i Parken den 28. juni.

Billetterne er blandt andet fordelt ud fra en lodtrækningsliste i landsholdets fanklub, og du vil have fået besked pr. mail, om du er blandt de heldige.

Tag kontakt direkte til DBU eller UEFA med eventuelt opfølgende spørgsmål.

Kan man få refunderet sine billetter?

Ja. UEFA har meldt ud, at billetkøbere, som ikke har mulighed for at deltage i EM i 2021, får mulighed for at få refunderet det fulde beløb.

Jeg kan/vil ikke overvære EM i 2021. Hvordan videresælger jeg min billet?

Du kan returnere dine billetter her. Det er også muligt at give dem til venner eller familie.

Hvad med andre udgifter, jeg har haft til transport og hotel?

UEFA opfordrer billetholdere til at undersøge mulighederne for afbestilling/refusion af evt. øvrige rejseomkostninger hos de rejseselskaber/hoteller/flyselskaber, I har bestilt hos. Alternativt at opsøge dit rejseforsikringsselskab. Forbrugerrådet Tænk har lavet en guide om rettigheder, som du kan læse her.

Får jeg automatisk besked om billetsituationen af UEFA?

Ja, UEFA sender løbende informationer ud til billetkøbere. Du kan læse de samlede regler her.

Hvordan får jeg billetter til Danmarks kampe?

DBU har afholdt tre salgsrunder af billetterne til EM 2021, som alle er overstået. Derfor er det som udgangspunkt ikke muligt at købe billetter på nuværende tidspunkt. Men har du på et tidspunkt været i spil til at modtage billetter, så er der håb endnu.

DBU arbejder nemlig på at allokere flere billetter til danske fans, ligesom der stadig er mulighed for, at tilskuerloftet hæves.

Finder et af de scenarier sted, vil de ekstra billetter tilfalde medlemmer af fanklubben, hvis billetter er blevet annulleret, og følge denne fordelingsnøgle:

  • 50% af fanklub-billetterne bliver prioriteret efter loyalitetsranglisten pr. 1 december 2019.
  • 50% af fanklub-billetterne går i lodtrækning blandt alle fanklub-billetkøbere til den pågældende kamp. Her vil hvert tiende loyalitetspoint give et lod.
Danske fans ved EM 2012. Foto – Erik Cleves Kristensen, Flickr Danish fans under CC BY 2.0

Dansk fantur til udlandet?

UEFA har annulleret alle ”Follow My Team”-billetter til knockout-kampene. Kvoten af billetter vil dog stadig være reserveret til fans af hold, der klarer sig videre til knockout-fasen.

Det betyder, at du stadig vil have mulighed for at købe denne type billetter, som forventes at ryge i udbud efter den sidste gruppekamp.

Billetterne vil blive prioriteret til annullerede billetkøbere. Vi opdaterer siden, så snart UEFA har meldt noget endegyldigt ud om billetter, rejseregler mv.

Tjek Landsholdsrejser ud her.

Vil du vide, hvor andre danske fodboldfans mødes og slukker tørsten og synger danske fodboldsange i udlandet? Så kan du passende tjekke gruppen Danes Away ud på Facebook.

Tjek Danes Away ud på Facebook.

Vi håber, du er blevet klogere af vores guide til EM billeter.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening