Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM 2020 billetter

EM 2020 og den første slutrunde i Danmark kommer tættere og tættere på. Her finder du ud af, hvordan du sikrer dig EM 2020 billetter.

Europamesterskabet i fodbold 2020 bliver langtfra nogen normal slutrunde, og derfor er billetsalget også noget helt specielt denne gang. Slutrunden er en stor fejring af Europamesterskabernes 60 års jubilæum med kampe i 12 forskellige lande.

Det er med andre ord en fest for hele Europa. Derfor vil UEFA også gerne prøve at sikre, at det faktisk er fodboldfans fra hele Europa, der sidder på tilskuerpladserne og ikke kun forretningspartnere og andre VIP’s.

OBS! Det er nu ved at være sidste udkald, hvis du vil have EM 2020 billetter. Den tredje og sidste udbudsrunde løber nemlig af stablen til april 2020.

EM 2020 billetter
Vi guider dig til at sikre dig de eftertragtede EM 2020 billetter. Foto: UEFA.com

Første slutrunde på dansk jord

Det bliver skrevet et stykke fodboldhistorie, når flere tusinde fans vil mødes i Fælledparken i København til EM 2020. For hvor man tidligere har set slutrunder på storskærm, kan man denne gang være en af de første til at se slutrundefodbold på dansk jord.

Telia Parken i København skal lægge græs til tre gruppekampe og en ottendedelsfinale.

Hvis fodboldfesten i København ender med, at Danmark går videre fra gruppen, er der dermed en god chance for, at vi får et brag af en 1/16-delsfinale i et propfyldt Telia Parken. Og hvem kunne ikke tænke sig at have billet til den første playoff-kamp?

Da Telia Parken ikke er verdens største stadion, og der også skal være plads til fans fra modstanderholdenes fanklubber, er der selvfølgelig rift om at få fat i billetterne. Men du har altså endnu en chance for at få fat i dine EM billetter.

Sådan kommer du i spil til EM 2020 billetter. Foto: UEFA.com

Vidste du at du kan hente betting bonus som du kan bruge til EM? Både Bwin og Unibet giver dig helt op til 1.000 kr i bonus.

Bookmaker
Odds bonus
Fordele
Registrér nu!
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Første vindue til billetter til EM 2020

Alt, du skal gøre for at få billetter til EM 2020, er at oprette en bruger på UEFA’s slutrundehjemmeside og ansøge om de billetter, du gerne vil købe – dog ikke flere end fire per bruger. Her kan du vælge alle kampe i hele turneringen, på alle stadions, lige fra gruppekampe til finalen på Wembley i London.

Ansøgningsportalen i første udbudsrunde åbnede den 12. juni 2019 og lukkede ned igen den 12. juli 2019. Alle vindere fik besked i august 2019.

Registrer din billetansøgning lige her.

Anden runde til billetter til EM 2020

Den næste udbudsrunde begyndte i december 2019.

Her åbnede billetvinduet for fans af de hold, der har kvalificeret sig til slutrunden. Så er du fan af et hold, der har kvalificeret sig (vi krydser selvfølgelig fingre for Danmark!), så kunne du søge om billetter hos DBU.

Tredje og sidste billetrunde

Glippede anden omgang også? Så får du en sidste chance i april 2020. Her åbner vinduet nemlig for fans af nationer, der har kvalificeret sig via pla-offs. Du kan læse de samlede regler her.

Priser på EM 2020 billetter

Der er frit valg på alle hylder, når du ansøger om at købe billetter til EM 2020. Billetterne er opdelt i kategori 1, 2 og 3. Kategori 1 er de bedst placerede pladser på langsiderne og koster derfor også mere end kategori 2, der er placeret i hjørnerne og kategori 3 bag målene.

Her er et par priseksempler:

Gruppekamp eller 1/16-delsfinale i Telia Parken, København:

Kategori 1: 1388 kr. Kategori 2: 938 kr. Kategori 3: 375 kr.

Kvartfinale på Fußball Arena, München:

Kategori 1: 1688 kr. Kategori 2: 1088 kr. Kategori 3: 563 kr.

Finale på Wembley Stadium, London:

Kategori 1: 7088 kr. Kategori 2: 4463 kr. Kategori 3: 2213 kr.

Billetpriser i Parken. Foto: UEFA.com

Billetter til Danmarks kampe

Landsholdet er sikret mindst tre gruppekampe på hjemmebane i Telia Parken. Men du skal allerede til at rykke, hvis du vil score en billet til en dansk hjemmekamp i Telia Parken.

DBU vil nemlig blive tildelt billetter til Danmarks kampe til EM 2020, som de skal sælge videre til danske fans. DBU har besluttet, at de gerne vil honorere fans, som har støttet landsholdet under kvalifikationen, og kommer derfor til at dele første pulje af billetter ud til medlemmer af DBU’s fanklub, som også har set flest danske kampe under EM-kvalifikationen på ude- og hjemmebane.

Anden pulje af billetter vil blive delt ud til fans, der er medlem af fanklubben. Jo flere kvalifikationskampe man har set på stadion, jo større er chancen for, at man får lov at købe en billet hos DBU.

Det betyder altså, at du både skal melde dig ind i DBU’s fanklub og sørge for at få set så mange af Danmarks kvalifikationskampe som muligt, både på ude- og hjemmebane. Det giver dig en bedre chance for at sikre dig en billet igennem DBU og stå sammen med de andre danske roligans.

Danske fans ved EM 2012. Foto – Erik Cleves Kristensen, Flickr Danish fans under CC BY 2.0

Dansk fantur til udlandet?

Skulle Danmark klare sig hele vejen til kvartfinalen, foregår festen i udlandet. Den sidste EM kamp på dansk jord bliver nemlig ottendedelsfinalen.

Så skulle du have lyst til at følge Danmarks videre færd – eller vil du måske gerne se andre hold end Danmark, ja, så skal du til udlandet, nærmere bestemt en af de andre 11 værtsbyer, der afholder EM.

Her kan du være med til en dansk landholdsfest sammen med andre dedikerede danske fans. Der kommer formentlig til at være stegende varmt sommervejr i de mange EM-byer.

Hvis du får sikret dig en billet til en dansk gruppekamp i udlandet, kan du passende hoppe ind på Landsholdsrejsers hjemmeside og finde vejledning og pakkeløsninger for at få den fedeste tur til EM 2020 sammen med andre danskere. Mange danske fodboldfans havde en fest i det russiske til VM 2018. Her sørgede de danske fans for at mødes tidligt på dagen og få sejlet op ad åen inden kampen på stadion.

Det samme håber vi bliver tilfældet her.

Tjek Landsholdsrejser ud her.

Vil du vide, hvor andre danske fodboldfans mødes og slukker tørsten og synger danske fodboldsange i udlandet? Så kan du passende tjekke gruppen Danes Away ud på Facebook.

Tjek Danes Away ud på Facebook.

Vi håber, du er blevet klogere af vores guide til EM billeter. Nedenfor kan du også læse om: