Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM 2021 billetter

EM 2021 og den første slutrunde i Danmark kommer tættere og tættere på. Her finder du ud af, hvordan du sikrer dig EM 2021 billetter.

Europamesterskabet i fodbold 2021 bliver langtfra nogen normal slutrunde, og derfor er billetsalget også noget helt specielt denne gang. Slutrunden er en stor fejring af Europamesterskabernes 60 års jubilæum med kampe i 12 forskellige lande.

Det er med andre ord en fest for hele Europa. Derfor vil UEFA også gerne prøve at sikre, at det faktisk er fodboldfans fra hele Europa, der sidder på tilskuerpladserne og ikke kun forretningspartnere og andre VIP’s.

OBS! Covid-19 situationen har som bekendt rykket EM 2021 til år 2021. Læs om, hvad du gør, hvis du har fået billet.

EM billetter
Vi guider dig til at sikre dig de eftertragtede EM [BONUS operateur="Year"/] billetter. Foto: UEFA.com

Første slutrunde på dansk jord

Det bliver skrevet et stykke fodboldhistorie, når flere tusinde fans vil mødes i Fælledparken i København til EM 2021. For hvor man tidligere har set slutrunder på storskærm, kan man denne gang være en af de første til at se slutrundefodbold på dansk jord.

Telia Parken i København skal lægge græs til tre gruppekampe og en ottendedelsfinale.

Hvis fodboldfesten i København ender med, at Danmark går videre fra gruppen, er der dermed en god chance for, at vi får et brag af en 1/16-delsfinale i et propfyldt Telia Parken. Og hvem kunne ikke tænke sig at have billet til den første playoff-kamp?

Da Telia Parken ikke er verdens største stadion, og der også skal være plads til fans fra modstanderholdenes fanklubber, er der selvfølgelig rift om at få fat i billetterne. Og med budrunderne overstået og billetterne fordelt, er det mildest talt en svær svær opgave at skaffe billetter nu.

Men lad os se på dine muligheder, hvis du er en af de heldige, der allerede har skaffet sig billet.

Vidste du at du kan hente betting bonus som du kan bruge til EM? Både Bwin og Unibet giver dig helt op til 1.000 kr i bonus.

Bookmaker
Odds bonus
Fordele
Registrér nu!
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Til dig der har billetter til EM 2021

Lad os se på nogle af de oftest stillede spørgsmål fra folk, der har skaffet sig billetter til EM 2021:

Hvad gør jeg med mine billetter?

UEFA har meldt ud, at billetkøbere til EM 2021 kan beholde deres billet til EM, der som bekendt er udsat til EM i 2021.

Da det er UEFA, der administrerer billetsalget, er det dem, du skal henvende dig til med spørgsmål.

Gælder en billet til EM 2021 til de udsatte kampe til 2021?

Ja, kampnummeret, placeringen og holdene forbliver de samme, kun datoen er ændret. Dine billetter er altså stadig gyldige.

Tag kontakt direkte til UEFA med eventuelt opfølgende spørgsmål.

Kan man få refunderet sine billetter?

Ja. UEFA har meldt ud, at billetkøbere, som ikke har mulighed for at deltage i EM i 2021, får mulighed for at få refunderet det fulde beløb.

Jeg kan/vil ikke overvære EM i 2021. Hvordan videresælger jeg min billet?

Du kan returnere dine billetter her.

Hvad med andre udgifter, jeg har haft til transport og hotel?

UEFA opfordrer billetholdere til at undersøge mulighederne for afbestilling/refusion af evt. øvrige rejseomkostninger hos de rejseselskaber/hoteller/flyselskaber, I har bestilt hos. Alternativt at opsøge dit rejseforsikringsselskab. Forbrugerrådet Tænk har lavet en guide om rettigheder, som du kan læse her.

Får jeg automatisk besked om billetsituationen af UEFA?

Ja, UEFA sender løbende informationer ud til billetkøbere.

Du kan læse de samlede regler her.

Priser på EM 2021 billetter

Her er et par priseksempler på billetter til EM 2021:

Gruppekamp eller 1/16-delsfinale i Telia Parken, København:

Kategori 1: 1388 kr. Kategori 2: 938 kr. Kategori 3: 375 kr.

Kvartfinale på Fußball Arena, München:

Kategori 1: 1688 kr. Kategori 2: 1088 kr. Kategori 3: 563 kr.

Finale på Wembley Stadium, London:

Kategori 1: 7088 kr. Kategori 2: 4463 kr. Kategori 3: 2213 kr.

Billetpriser i Parken. Foto: UEFA.com

Billetter til Danmarks kampe

Landsholdet er sikret mindst tre gruppekampe på hjemmebane i Telia Parken. Derfor er der altså tusindvis af fans, som vil blive forkælet med en masse lækker bold.

DBU vil nemlig blive tildelt billetter til Danmarks kampe til EM 2021, som de har solgt videre til danske fans. DBU har besluttet, at de gerne vil honorere fans, som har støttet landsholdet under kvalifikationen, og derfor blev første pulje af billetter delt ud til medlemmer af DBU’s fanklub, som også har set flest danske kampe under EM-kvalifikationen på ude- og hjemmebane.

Anden pulje af billetter blev delt ud til fans, der er medlem af fanklubben. Jo flere kvalifikationskampe man har set på stadion, jo større var chancen for at score sig en billet.

Danske fans ved EM 2012. Foto – Erik Cleves Kristensen, Flickr Danish fans under CC BY 2.0

Dansk fantur til udlandet?

Skulle Danmark klare sig hele vejen til kvartfinalen, foregår festen i udlandet. Den sidste EM kamp på dansk jord bliver nemlig ottendedelsfinalen.

Så skulle du have lyst til at følge Danmarks videre færd – eller vil du måske gerne se andre hold end Danmark, ja, så skal du til udlandet, nærmere bestemt en af de andre 11 værtsbyer, der afholder EM.

Her kan du være med til en dansk landholdsfest sammen med andre dedikerede danske fans. Der kommer formentlig til at være stegende varmt sommervejr i de mange EM-byer.

Hvis du får sikret dig en billet til en dansk gruppekamp i udlandet, kan du passende hoppe ind på Landsholdsrejsers hjemmeside og finde vejledning og pakkeløsninger for at få den fedeste tur til EM 2021 sammen med andre danskere. Mange danske fodboldfans havde en fest i det russiske til VM 2018. Her sørgede de danske fans for at mødes tidligt på dagen og få sejlet op ad åen inden kampen på stadion.

Det samme håber vi bliver tilfældet her.

Tjek Landsholdsrejser ud her.

Vil du vide, hvor andre danske fodboldfans mødes og slukker tørsten og synger danske fodboldsange i udlandet? Så kan du passende tjekke gruppen Danes Away ud på Facebook.

Tjek Danes Away ud på Facebook.

Vi håber, du er blevet klogere af vores guide til EM billeter. Nedenfor kan du også læse vores: