EM 2021 grupper

EM 2021 byder både på en spændende gruppe med dansk deltagelse og en ‘Dødens Pulje’ af dimensioner, som ikke er set længe. Vi gennemgår alle EM 2023 grupper og giver vores bud, odds og EM tips på, hvem der avancerer videre til EM 2023 slutspillet.

em grupper

Gruppe A EM 2021

I EM gruppe A har vi favoriterne Italien som skal op i mod Schweiz, Tyrkiet og Wales. Italien er legendarisk gode i slutrunder og de spiller som en enhed uden store egoer på holdet. Tyrkiet har klaret sig rigtigt godt i kvalen til både EM og VM og vi tror på de to hold i gruppe A.

Gruppe B EM 2021

Danmarks EM pulje, byder på en hård modstander i form af Belgien. Belgierne fik ligesom Italien lutter sejre i deres kvalifikation, blandt andet mod netop Rusland, som blev slået 3-1 hjemme og hele 4-1 ude! 40-3 lød målscoren, da de 10 kampe var overstået, og de belgiske stjerner gang på gang havde foldet sig ud i begge ender af banen.

Gruppe C EM 2021

EM gruppe C er en af de mere uligevægtige grupper ved Europamesterskaberne i 2020. I gruppen finder vi gruppefavoritterne fra Holland i selskab med Østrig og Ukraine samt Nordmakedonien.

Gruppe D EM 2021

Gruppe D er lidt af en dynamit pulje og byder på nogle særdeles spændende opgør mellem England og Skotland, mens også Kroatien og Tjekkiet skal forsøge at kvalificere sig videre til EM ottendelsfinalerne. En svær pulje for alle mandskaber, selvom England er klare favoriter til at gå videre.

EM 2021

Gruppe E EM 2021

I EM 2021 gruppe E finder vi Spanien, Polen, Sverige og Slovakiet. Det spanske fodboldlandshold er en klar favorit, når det kommer til hvem der vinder EM 2020 gruppe E, mens det er mere åbent, hvem der tager sig af hver af de resterende pladser i gruppen.

Gruppe F EM 2021

EM 2021 gruppe F er dynamit gruppen med Portugal, Frankrig og Tyskland i gruppen. Den sidste plads i puljen tager Ungarn sig af, og mon ikke de havde håbet på lidt mere lodtrækningsheld? Det ligner i hvert fald umiddelbart en kort fornøjelse for Ungarn.

EM puljer 2021

I det følgende skal vi gå nærmere ind på alle holdene i de individuelle EM 2021 puljer og kigge på kamprogrammet og odds for de enkelte kampe. Der er så mange spændende kampe i vente til EM 2020.

EM 2021 Gruppe A

Italien

Hvis man skal tro bookmakerne, når det kommer til EM 2023 gruppe A, ja så er Italien den helt store favorit til at gå helt videre til knockout eller playoff-fasen af dette års europamesterskaber. 

Italien havde egentlig en på papiret meget overkommelig vej til dette års europamesterskaber. De skulle blot blive nr. 1-2 foran Finland, Grækenland, Bosnien og Hercegovina, Armenien og Liechtenstein.

Italien kommer uden tvivl også til at spille med musklerne i dette års europamesterskaber, og i gruppespillet spiller de flere gange på hjemmebane i Rom.

Tyrkiet

Tyrkiet skulle i deres kvalifikation op mod verdensmestrene fra Frankrig og leverede to kæmpe præstationer, der bevidner, at tyrkerne kan spille op mod hvilket som helst hold, hvis de rammer dagen. I Frankrig spillede tyrkerne uafgjort med Frankrig og i Tyrkiet slog de det stjernespækkede franske mandskab med 2-0.

EM grupper 2021

Schweiz

På baggrund af schweizernes fine rangering på verdensranglisten, deres mange gode resultater og deres generelt stærke startellever ligner de et godt bud på at følge med Italien videre. Men schweizerne er langtfra selvskrevet til at avancere.

Wales

Wales gav i kvalifikationen traditionsrige Kroatien kamp til stregen og spillede 1-1 hjemme mod kroaterne, men tabte dog ude med 2-1. Kan Wales slå Kroatien, kan man tillade sig at spørge, om de ikke også kan slå Schweiz?

Læs mere om EM nedenfor:

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening