Fodbold EM live

Hvor finder man et – lovligt – EM 2022 live stream? Hvilke alternativer er der til at se fodbold EM live? Og hvad med EM i udlandet? Vi svarer alt sammen i vores komplette EM live stream guide, hvor vi gennemgår alle kanaler til EM stream 2022.

Hvor kan jeg finde et EM stream 2022?

Når det gælder EM live stream, er der en udbyder, der allerede har sat sig på rettigheder. Det er nemlig Viasat, der er løbet med retten til at udbyde EM live stream.

Andelen af streaming i forhold til tv kigning er opadgående, og det er derfor ikke en overraskelse, at storsatsende Viasat har sikret sig retten til at streame EM. Dermed kan du se kampen, hvor end du er, så længe du har en mobil eller bærbar ved hånden.

Viasat EM live stream lover total EM dækning og viser samtlige 51 kampe ved slutrunden, inklusiv Danmarks kampe, der som bekendt spilles i Parken. Med Viasat EM live stream kan du desuden se samtlige EM kampe tidsforskudt i op til 48 timer.

Det betyder, at du kan fange et EM stream 2022, lige når det passer dig, og uden at skulle vente på, at det bliver vist i tv, hvis du har misset en kamp, som du gerne ville have set.

Er der andre EM live streams?

I skrivende stund ved vi kun med sikkerhed, at der kommer et Viasat EM 2022 live stream. Men det betyder ikke, at der ikke kan dukke alternative kilder til at se fodbold EM live.

Vi ved, at mange bookmakere tit sikrer sig rettigheder til at vise større sportsbegivenheder, såsom nogle af de største fodboldligaer, store tennisturneringer, NHL og så videre.

Derfor er det ikke utænkeligt, at vi kan komme til at se EM live stream hos visse af de største bookmakere. I så fald vil du formentlig kunne streame EM ganske gratis, så længe du har en konto med et indestående, eller du har foretaget et væddemål hos den pågældende bookmaker inden for de seneste 24 timer. Det plejer i hvert fald at være de eneste krav for at kunne streame hos en bookmaker.

Det er heller ikke utænkeligt, at vi vil se andre store aktører prøve på at få adgang til EM 2022 live stream. Vi ved, at store virksomheder som Facebook og Amazon i stigende grad har fået øjnene op for streaming, så det ville ikke komme som et chok, hvis de brugte et EM live stream til at få skabt noget opmærksomhed om sig selv.

Det er dog endnu spekulationer. I skrivende stund ved vi kun med sikkerhed, at du skal finde dit EM stream 2022 hos Viasat, hvis du vil se EM på nettet.

Hvor kan man ellers se fodbold EM live

Selvom EM live stream via nettet vinder frem, betyder det selvfølgelig ikke, at du må gå glip af hele festen, hvis du stadig foretrækker at se din fodbold på et godt, gammeldaws tv.

En række tv-kanaler har nemlig også sikret sig ret til at vise fodbold EM live. Ikke overraskende er det først og fremmest de TV3 Max, TV3 Sport og TV3+, der jo som bekendt hører under Viasat. Det er altså her, de fleste EM-kampe vil blive vist.

Danmarks Radio har dog også rettigheder til at vise alle Danmarks kampe ved EM, så frygt ej, hvis du ikke har den store tv-pakke. Det vides dog endnu ikke, hvor mange andre kampe fra EM, som DR har rettigheder til at vise. Derfor er der en risiko for, at din adgang til EM-kampene vil blive begrænset, hvis ikke du har Viasats EM live stream og/eller en af de større kanalpakker.

Problemstillingen har tidligere været oppe at vende ved store slutrunder, og selvom det lader til, at det fra politisk hold er blevet besluttet, at det er en del af public service-forpligtelsen at vise Danmarks kampe, kan det være, at du i så fald vil gå glip af andre spændende opgør.

Alle detaljer og programmer vil være tilgængelige!

Se EM 2022 live fra første parket

Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af noget som helst, ja, så er der jo en oplagt måde at se EM på. På stadion! EM 2022 er allerede nu historisk, eftersom det er første gang, der bliver afholdt en stor fodboldslutrunde for herrer på dansk jord (EM for kvinder 1991 blev også afholdt i Danmark.)

EM 2022 bliver nemlig afviklet i 12 forskellige lande, og et af dem er Danmark, hvor fire kampe skal spilles i Parken. Derfor kan du godt være sikker på, at København bliver forvandlet et sandt fodboldfest inferno, hvor titusinder og atter titusinder af fans fra både ind- og udland vil finde sammen på gader, stræder og ikke mindst stadion.

Alle tre danske gruppekampe bliver således spillet på nationalarenaen, så du kan være heldig at være blandt en af dem, der kan følge slagets gang fra første parket.

De fleste EM billetter er allerede blevet afsat, så vil du stadig på jagt, skal du formentlig ud og lede efter nogen, som allerede har billetter og som er blevet forhindret i at deltage. Dog bliver der i små bidder løbende frigivet flere billetter, så vil du holde dig opdateret, så skal du holde øje med DBU’s hjemmeside.

Orker du ikke den jagt – og det forstår vi godt! – så kan du trøste dig med, at der med garanti vil blive rig lejlighed til at se kampen på storskærm og sikkert også adskillige steder i byen. Dermed kan du nyde kampen sammen med et kæmpe publikum uden at skulle betale for en dyr billet og Parkens dyre og dovne stadionøl.

Vi regner helt sikkert med, at der kommer storskærm på Rådhuspladsen. Men restauratører og lignende skal nok sørge for, at du ikke går glip af et sted at følge de danske drenge.

EM streams udlandet

Til sidst har vi en guide til dig, der er på ferie under EM og derfor skal have et EM stream 2022, mens du befinder dig i et andet land. Vi har listet samtlige lande i Europa og streams i de pågældende lande, så du tilmed har flere forskellige muligheder at vælge imellem i hvert land.

Den aktuelle liste findes her.

Albanien: Link 1 Link 2
Andorra: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Armenien: Link 1 Link 2
Aserbajdsjan: Link 1 Link 2
Belgien: Link 1 Link 2
Bosnien Hercegovina: Link 1 Link 2
Bulgarien: Link
Cypern: Link 1 Link 2
England: Link 1 Link 2
Estland: Link 1 Link 2
Finland: Link
Frankrig: Link 1 Link 2 Link 3
Færøerne: Link
Georgien: Link 1 Link 2
Gibraltar: Link
Grækenland: Link 1 Link 2 Link 3
Holland: Link 1 Link 2
Hviderusland: Link 1 Link 2
Irland: Link 1 Link 2
Island: Link 1 Link 2
Israel: Link 1 Link 2
Italien: Link 1 Link 2
Kasakhstan: Link
Kosovo: Link 1 Link 2
Kroatien: Link 1 Link 2
Letland: Link

Litauen: Link 1 Link 2
Luxembourg: Link
Makedonien: Link
Malta: Link 1 Link 2
Moldova: Link 1 Link 2
Montenegro: Link 1 Link 2
Nordirland: Link
Norge: Link
Polen: Link 1 Link 2
Portugal: Link 1 Link 2
Rumænien: Link 1 Link 2
Rusland: Link 1 Link 2 Link 3
San Marino: Link 1 Link 2 Link 3
Schweiz: Link 1 Link 2 Link 3
Serbien: Link
Skotland: Link
Slovakiet: Link 1 Link 2
Slovenien: Link 1 Link 2
Spanien: Link 1 Link 2 Link 3
Sverige: Link
Tjekkiet: Link 1 Link 2
Tyrkiet: Link 1 Link 2
Tyskland: Link 1 Link 2
Ukraine: Link 1 Link 2
Ungarn: Link 1 Link 2
Wales: Link
Østrig: Link

EM streams uden for Europa

Det er altså ikke kun i fodboldgale Danmark, hvor der er rig lejlighed for at finde et EM live stream. Det er heldigvis tilfældet i alle europæiske lande, hvilket ikke er overraskende, da vi generelt er et fodboldglad kontinent.

Men hvad så hvis du ikke er i Europa? Bare rolig, selvom turneringen foregår i Europa, undslipper den sig ikke resten af verdens bevågenhed. Her følger en række udvalgte lande uden for Europa, hvor du også kan streame EM udenlands. Er dit land ikke på listen? Så find det her.

Argentina: Link
Australien: Link
Brasilien: Link
Costa Rica: Link
CubaLink
Egypten: Link
Filippinerne: Link
Hong Kong: Link
Iran: Link
Irak: Link
Japan: Link
Kina: Link 1 Link 2 Link 3
Malaysia: Link
Marokko: Link
Mexico: Link
New Zealand: Link
Sydafrika: Link
Taiwan: Link
Thailand: Link
USA: Link
Vietnam: Link

Det var vores gennemgang af de mange EM live stream muligheder, du har i vente, når EM 2022 løber af stablen. Og konklusionen må være, at der heldigvis heldigvis er masser af muligheder for at se fodbold EM live uanset hvor i landet – eller verden – du befinder dig! Nu mangler vi bare at se Danmark skøjte igennem turneringen. Men det kan vi desværre ikke hjælpe med!

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening