Europa League odds

Vi står overfor endnu et spændende Europa League slutspil i 2019/2020 sæsonen. Selvom finalen i sidste sæson endte med en magtdemonstration fra Chelseas side i finalen imod Arsenal, så er det stadig en turnering med mange spændende kampe og gode muligheder for den kvikke oddser. Vi serverer brandvarme Europa League odds for dig, når vi gennemgår Europa League, der nu er nået til knockout-fasen.

San Siro i Milano. AC Milan skulle have deltaget i Europa League 2019/2020, men er blevet smidt ud grundet rod i finanserne. Foto: Pixabay. Creative commons CC0.

Læs med her i vores Europa League Betting Guide for at få en grundig gennemgang af hvilke muligheder du har for at tjene en hurtig skilling på online betting. Vi gør dig meget klogere på hvilke bookmakere du bør spille ved, gode Europa League odds muligheder, hvor du kan finde et godt Champions League live stream og til sidst kan du blive klogere på hvad Europa League er for en størrelse.

Europæiske ligaerEuropæiske turneringer
SuperligaChampions League odds
Premier League 
Bundesliga odds 
La Liga 

Europa League slutspillet

Vi er som bekendt nået til ottendedelsfinalen i Europa League, og selvom det var med det yderste af fingerspidserne, blev det altså med dansk deltagelse, idet FC København klarede sig videre som toer i sin gruppe.

Eintracht Frankfurt – Salzburg
CFR Cluj – Sevilla
Sporting CP – Istanbul Basaksehir
Getafe – Ajax
Club Brugge – Manchester United
Shakhtar Donetsk – Benfica
Ludogorets – Inter
FC København – Celtic
AZ Alkmaar – LASK
Wolverhampton – Espanyol
Wolfsburg – Malmö FF
Roma – Gent
Rangers – Braga
Olympiakos – Arsenal
Bayer Leverkusen – FC Porto
APOEL Nicosia – Basel

Europa League odds og tips

At satse penge på Europa League er meget nemt, og så alligevel ikke. Når du vil placere et væddemål, har du nemlig mange forskellige valgmuligheder. Skal det være 1X2, antal mål, antal kort eller noget helt fjerde?

Generelle Europa League odds

Lad os først se på de mest fornuftige, generelle Europa League odds. Det er Europa league winner odds, top målscorer og så videre.

Europa league winner odds – Ajax, Sevilla, Manchester United eller en helt fjerde?

I sidste sæson af Europa League endte det med at blive Chelsea, som i sikker stil tog trofæet med hjem til London. I finalen besejrede de Arsenal i en kamp, der aldrig var spænding om.

I 2019/2020 turneringen kan det muligvis betale sig at kigge mod de britiske øer endnu engang. I hvert fald står den endnu engang på Europa League for Arsenal, og de gøres følgeskab af et andet storhold, Manchester United.

Det vil dog være en fejl ikke også at kigge mod det spanske. Her kvalificerede Sevilla sig også til Europa League, og med 5 Euro League-titler siden 2006 og 3 siden 2014 er de med afstand det mest succesrige Europa League hold, ikke blot i nyere tid men i hele turneringens historie.

Endelig er der hollandske Ajax, der blev slået ud af sin Champions League gruppe, men som bestemt ikke må undervurderes.

Europa League odds på kampe

På alle kampe i Europa League finder du mange odds-muligheder. Du kan spille på, hvem der vinder kampen, men du kan også vælge handicap odds, over/under og meget andet. Her får du vores tips til de bedste odds.

1X2 – Hjemmebanen trumfer

Når det kommer til europæiske kampe, så er særligt 1-tallet et fornuftigt udgangspunkt. Hjemmebanefordelen kommer ofte til udtryk, når der kæmpes rundt omkring i Europa. Det er samme logik, som gør sig gældende i de hjemlige ligaer. Hjemmeholdets fans bliver den famøse 12 mand, som styrker deres hjemmehold.

I en undersøgelse af Champions League fra 2013 kan man se at næsten halvdelen af alle kampe endte med en hjemmesejr. Kun 31 procent af kampene endte med en sejr til udeholdet. Du kan læse hele undersøgelsen her. Mon ikke resultaterne fra undersøgelsen kan føres med over til Europa League?

Handicap odds – God til spil på favoritter

I Europa League er der kampe hvor favoritværdigheden kan virke meget voldsom. I sidste sæson tog netop Sevilla for eksempel imod Akhisar Belediyespor på hjemmebane i en kamp hvor spanierne var storfavoritter. Her kunne man med fordel have spillet et (0-1) handicap.

Tyrkerne blev nemlig sendt hjem med en snitter på 6-1. I næste sæson kan det give mening at huske på handicap odds, når Arsenal eller Sevilla møder mindre hold.

Dobbelt chance – spil på to resultater

Dobbelt chance er et godt valg, hvis den kamp du spiller på er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp fra tre til to. Det kunne for eksempel have været i sidste sæsons finale, hvor Arsenal var undertippede men med en lille mulighed for sejr.

Her kunne man have valgt en dobbeltchance til modstanderne fra Chelsea. Så havde du fået udbetaling hvis de havde vundet eller spillet uafgjort i den ordinære spilletid. I den kommende sæson giver det mening at holde øje med lige kampe i gruppespilet, men særligt når knockout fasen starter og forskellen i kvaliteten i holdene reduceres.

Over/under – hvor mange mål bliver der scoret?

Når man skal lave over/under-spil, kan det være en god ide at huske på, om et af holdene er pisket til at opnå et resultat. Samtidig kan det også være at kampen står imellem to hold, som er meget offensivt indstillede.

Med et hold som Sevilla, som har for vane at score flittigt i Europa League, kan det godt give mening at sætte sine penge på en målscore over et vist antal mål. Men husk på, hvem modstanderen er.

Målscorere – ved du, hvem der er i god form? 

Når du skal vælge en målscorer i en kamp, så kan det betale sig at gøre sit hjemmearbejde. Her kan det også være værd at overveje, hvilket hold spilleren repræsenterer. Vil de være storfavorit i mange kampe, og måske endda forventes at slagte et andet hold en gang eller to?

Betting på Europa League

Fodboldkendere kan måske godt rynke på næsen, når de sammenligner Europa League med Champions League. Men rigtige odds-kendere ved at selvom mængden af storhold er mindre, så er muligheden for at finde gode odds mindst lige så god.

Selvom sidste års finale stod mellem de to storhold og rivaler Chelsea og Arsenal, så er turneringen også hjemsted for opgør mellem mindre hold. Det betyder, at selvom kvaliteten af den kamp, man ser, måske ikke når samme højder som Champions League, så er mulighederne for online betting rigtig gode.

Det kan være i form af “sikre” Europa League odds, som da Chelsea i sidste sæson tog imod Malmö og sendte dem hjem med et 3-0 nederlag – og bagefter cruisede videre med 2-1 ude. Men samtidig så er Europa League også hjemsted for gedigne overraskelser. Hvem kunne for eksempel have forudset, at Frankfurt ville nå semifinalen? Hvis du kunne, så skal du sørge for at bruge det øje for overraskelser i den kommende sæson.

Der er god grund til at holde øje med gode Europa League odds. Både de sikre og de usikre. Det er det, vi vil hjælpe dig med at blive endnu skarpere til i denne Europa League Betting guide.

Hvem er de bedste Europa League bookmakere?

Der er som bekendt et væld af bookmakere, som du kan vælge imellem, når du skal lave dine odds. Vi skærer igennem støjen i denne udførlige Europa League Betting guide, hvor vi præsenterer dig for de tre bookmakere, som tilbyder de bedste Europa League odds og kampagner.

Vi kan ikke garantere, at bookmakerne i vores liste har Europa Leauge odds online. Udvalget varierer alt efter, hvilket tidspunkt samt fra hvilken lokation, du besøger bookmakeren.

Unibet

Unibet har udbudt odds, siden de slog dørene op i 1997. Det er altså et erfarent firma inden for online betting, og du kan trygt bruge dem, når du skal placere dine Europa League odds.

En anden god grund til, at du skal overveje Unibet, er, at de tilbyder en solid velkomstbonus, som man kunne fristes til at kalde en Europa League bonus. Den gælder for al online betting, som de tilbyder på sport, men det er ikke det hele. Deres krav om gennemspilning er blot seks gange din bonus, og det er lavere end mange konkurrenter.

Unibet bookmaker til Europa League

Derudover tilbyder de live betting på alle Europa League kampe. Så det er altså med at holde øjne og ører åbne i kampens hede. Måske kender du en bister midterforsvarer, som har det blik i øjnene, der plejer at betyde, at han laver en hjerneblødning af en tackling. Så er det med at være hurtig på tasterne eller smartphonen og sætte et odds på at han får en ostemad eller en tur direkte under bruseren. Det kan Unibet altså hjælpe dig med.

Med de grunde frisk i hukommelsen, skal de selvfølgelig også have en anbefaling med på vejen her i vores Europa League Betting guide.

Betfair

Betfair har hovedsæde i midten af Storbritannien, London, men det betyder ikke at de har sat sig i midten af markedet når det kommer til Europa League Odds. Tværtimod.

Her får du de muligheder, som du kender fra andre bookmakere for at spille på traditionelle odds. Det er her du i den kommende Europa League sæson kan sætte dine penge på, at Arsenal tager trofæet med hjem. Spil ansvarligt.

Betfair tilbyder ofte forhøjede Europa League odds, og der er derfor god grund til at holde øje med deres kampagner. Derudover er der noget andet særligt ved Betfair, de tilbyder nemlig en spillebørs, hvor du kan spille imod andre spillere. Det kan du ved enten at tilbyde eller købe odds direkte fra andre spillere.

Betfair tager en lille andel for at hjælpe med at lave spillebørsen. Det drejer sig om 5 procent, der dog kan blive reduceret over tid. Hvis du “køber” et Europa League odds til 4.00 så er dit effektive odds 3.85. Du kan selv regne den ud ved at lave denne udregning, (Dit odds-1)*0,95+1.

Det er derfor, at Betfair også fortjener en plads i vores Europa League betting guide.

Favoritter i Europa League

Man kommer ikke udenom Arsenal og United, når man skal nævne favoritter til at løfte trofæet når turneringen er overstået. Men som de fleste fodboldkendere ved, så har britiske hold for vane at tage Euro League mindre alvorligt end så mange andre hold. Vi har nævnt Sevilla, men også et hold som Roma kan gå langt i turneringen.

Men der er også den sidste ubekendte, som handler om hvilke hold, som bliver sluset ind i turneringen fra Champions League. En ting er helt sikkert, det bliver spændende at se, hvordan det ender, når kampene kommer til dig via dit Europa League live stream senere på året.

Europa League live stream

De fleste bookmakere tilbyder faktisk Europa League live stream, når du opretter en konto ved dem. Men i Danmark er der streaming firmaer, som har købt rettighederne til at vise fodbold fra øverste hylde. Det betyder at du skal ud og lede andre steder efter et godt Europa League live stream. Vi anbefaler Dplay i denne Europa League Betting guide. De har nemlig rettighederne til Europa League i Danmark.

Det koster dig 159 om måneden, hvilket er billigere end Viaplay, men så får du heller ikke Champions League med. Du kan oprette et abonnement ved Dplay her.

Strukturen i Europa League

Europa League er blevet ændret ret meget i løbet af de senere år. Oprindeligt var den kendt som Uefa Cuppen, og turneringsstrukturen var et klassisk cupformat. Man mødte hinanden ude og hjemme, og den samlede vinder gik videre. Sådan var det helt frem til 2004/2005 sæsonen, hvor der blev indført gruppespil som du kender det fra Champions League.

Det var noget, som danske hold var glade for, for det betyder potentielt flere europæiske kampe til dem. I 2009/2010 versionen af turneringen fik den det navn, som vi kender den under i dag. Nemlig Europa League.

Nogle hold har allerede kvalificeret sig til Europa League via deres placering i den hjemlige turnering eller ved at vinde den nationale cup. Andre har vundet retten til at indgå i kvalifikationen til turneringen.

Når gruppespillet starter, står 48 hold klar til at dyste. De bliver fordelt i 12 grupper af 4, hvor alle hold skal møde hinanden to gange. Så hvert hold spiller i alt 6 kampe i gruppespillet. Herefter er det tid til knald eller fald kampe. Udover de to øverste hold fra hver gruppe indtræder 8 hold, som er sluttet som nummer tre i deres respektive Champions League grupper.

Læs også vores artikel Football betting tips

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening