Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

La Liga Betting Guide

Velkommen til La Liga Betting Guide 2017/2018. Vi forbereder dig til endnu en omgang af fodbold fra en af verdens bedste ligaer i solbeskinnede Spanien. Vi ser på hvilke spil, der giver mening, gode bookmakere, hvor du finder det bedste La Liga live stream, og hvilke danskere du kan se i La Liga 2017/2018.

La Liga betting guide 2017/2018
Barcelona er som altid stærke kandidater til at tage trofæet i La Liga, men Real Madrid er en stor konkurrent. Foto: Wikipedia

Betting på La Liga 2017/2018

La Liga kan være både nem, men også nogle gange lidt for forudsigelig, når det kommer til betting odds. Forskellen på bund og top er stor, og man ser sjældent, at de mindre hold slår nogen fra toppen af tabellen. Men det betyder også, at der er mere sikre odds at finde i ligaen, hvis man for eksempel sammenligner med Premier League.

Men selvom der er klare favoritter i nogle kampe, så betyder det ikke, at overraskelser ikke sker. Hvis et mindre hold klarer sig overraskende godt, og de møder et vaklende storhold, så kan det godt give mening at satse på den lille. Men det kræver, at man har sin research på plads.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

De bedste La Liga bookmakere

Uanset om du vil spille på en endelig stilling, udfaldet af en kamp eller om en af de mange danskere i La Liga kommer til at score, så er det ikke ligegyldigt, hvilken bookmaker du vælger. I vores La Liga Betting Guide har vi udvalgt de tre La Liga bookmakere, som vi mener er de mest optimale i forhold til bonusser, kampagner og høje odds.

Vi kan ikke garantere, at vores favorit La Liga bookmakere altid har La Liga odds online. Udbuddet afhænger nemlig af, hvornår du besøger bookmakeren samt, hvillke lande du spiller fra. Besøg bookmakeren for at se, om de har odds online.

PlaceringBookmakerVelkomstbonus
Premier League Bookmaker 1
Unibet
100% op til 1.500 kr.**
Premier League Bookmaker 2
bet365
Se bonus hos bet365**

Regler og vilkår gælder
Premier League Bookmaker 3
Betfair
100% op til 2.000 kr.**

Regler og vilkår gælder
**Bonus er kun til nye kunder over 18 år. Regler og vilkår gælder.

Unibet

Når det kommer til at spille på La Liga, så er spilgiganten Unibet, der har hjemme i et andet solbeskinnet land, Malta, et godt bud. Det er de først og fremmest på grund af deres gode velkomstbonus. Den kan du bruge som en særlig La Liga bonus, når du spiller på La Liga. Der er selvfølgelig et gennemspilskrav på bonussen, men der er stadig godt at få lidt ekstra penge at spille for.

La Liga hos Unibet
Bonus er kun til nye kunder over 18 år. Regler og vilkår gælder.

Spil på La Liga med Unibet bonus

Derudover tilbyder Unibet live betting og endda også La Liga live stream, så du kan se alle kampene i den spanske liga. Hvis du kan se, at den “aldrende” Christiano Ronaldo er varm i en kamp, og måske scorer et hav af mål, så kan du bruge den fornemmelse til at lave et hurtigt live bet.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende for en af de andre galacticos. Hvis Sergio Ramos har det blik i øjnene, der betyder endnu et rødt kort til den varmblodede forsvarer, så er det med at sætte nogle penge på et rødt kort. Med live stream har du altså muligheden for at optimere dine La Liga odds.

Vores test: Læs vores test af den svenske bookmaker Unibet

Slutteligt tilbyder Unibet en helt særlig service, som også er en af grundene til, at de bliver nævnt i vores La Liga Betting Guide. De kører nemlig med en kampagne, der hedder 90+. Det betyder i alt sin enkelhed, at bliver der scoret i overtiden, så får du refunderet dit væddemål. Det gælder for beløb i mellem 50 og 350 kroner og kun på udvalgte spilmarkeder (Korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer). Du kan blive klogere på kampagnen her.

Bet365

En af de ting, som gør en bookmaker god, er høje odds. Hos bet365 er de kendt for at have høje odds, og derfor er de også meget populære i den danske befolkning. Er du på udkig efter bestemte odds, så anbefaler vi, at du altid tjekker, om de er tilgængelige hos bet365.

Vores test: Læs om den populære, engelske bookmaker bet365

Hos bet365 tilbyder de odds på de fleste store sportsgrene og store ligaer i Europa. Her kan du spille på de store kampe i Europa, og ofte kan du også være heldig at kampene er tilgængelige på live betting hos bet365. På live betting kan man spille på kampene, mens de bliver spillet.

Besøg bet365

Betfair

Betfair har hjemme på de engelske øer, men det betyder ikke, at du skal overse dem, når du skal vælge en bookmaker med La Liga odds. De tilbyder regulære odds, som du kender det fra andre bookmakere. Men Betfair skiller sig ud og har fået en plads her i vores La Liga Betting Guide, fordi de også har en spillebørs. Og hvad er så en spillebørs?

La Liga hos Betfair
Bonus er kun til nye kunder over 18 år. Regler og vilkår gælder.

Spil på La Liga med Betfair bonus

En spillebørs fungerer lidt ligesom aktiemarkedet. I stedet for at spille “imod” bookmakeren, så spiller du direkte imod andre spillere. Det betyder, at du kan udbyde et odds, som ellers bookmakeren plejer at gøre. Hvis en anden spiller er interesseret i væddemålet, så laver I væddemålet imellem jer. På samme måde kan du også købe odds fra andre spillere.

Betfair tager dog en andel på 5 procent, som over tid kan blive mindre. Det betyder, at hvis du sælger et odds til 4.00, så får den person, som køber af dig, et effektivt odds på 3.85. Du kan bruge den her udregning til selv at se, hvad dit reelle odds bliver: (Dit odds-1)*0,95+1.

Vores test: Læs mere om bookmakeren og spillebørsen betfair

Betfair er herudover sponsor for FC Barcelona, hvilket betyder, at den britiske bookmakere helt naturligt har et øget fokus på det spanske. Hvis du vil støtte holdet fra Catalonien, og forsøge at lave en hurtig mønt i samme ombæring, så er Betfair et godt valg. Et sidste plus, sponsorat af Barcelona eller ej, er, at bookmakeren ofte har forhøjede odds både på spanske kampe i La Liga, men også på andre europæiske kampe i Champions League og Europa League.

La Liga odds og tips

Unibet og Betfair er gode bookmakere, hvis du vil spille på La Liga. Men hvilke spilmarkeder er bedst at spille på? Det ser vi nærmere på.

Vi starter med at se på La Liga odds og tips for sæson-væddemål (vinder af ligaen, topscorer etc.), og derefter ser vi på de bedste spilmarkeder, når du placerer dine væddemål på de kommende kampe i La Liga.

Vinder – Barcelona eller Real Madrid?

Hvis man kigger på de seneste ti års udgaver af La Liga, er det tydeligt, hvordan landet ligger. Kun en gang har vinderen af ligaen været en anden end Barcelona eller Real Madrid. Det var i 2013/14 sæsonen da Athletico Madrid tog titlen, men ellers så er de sikreste bud nok en af de to andre klubber.

Topscorer – Lionel Messi eller Christiano Ronaldo?

Gennem de seneste sæsoner har der tegnet sig et tydeligt mønster. Vinderen af topscorerprisen er en af de to giganter – lige med undtagelse af en enkelt sæson, hvor Luis Suarez stjal prisen. Men de bliver jo ikke yngre, så måske kan Suarez stjæle prisen igen i denne sæson?

1X2 – Favoritten er ofte et godt bud

I La Liga er det ofte favoritterne, der vinder kampene – og særligt når favoritterne kommer fra toppen af tabellen.

Når der bliver taget imod gæster på Santiago Bernabeu eller Camp Nou, så er 1-tallet et sikkert bud. For det meste altså. Men når de mindre hold møder hinanden, så kan det være sværere at gætte et resultat. Når favoritterne sjældent taber, så betyder det jo sikre væddemål, men dermed også ofte lidt lavere odds.

Handicap odds – bedre odds på favoritterne

Handicap odds kan ofte være en god idé i La Liga. Her kan du spille på, at favoritterne skal vinde med mere end et, to eller flere mål, og på den måde få et bedre odds på favoritten. Du kan læse mere om Handicap odds her.

Den store forskel i kvaliteten på holdene i La Liga betyder, at når favoritterne spiller imod hold fra den nederste del af stillingen, så er der gode muligheder for helt vilde resultater. I 2015 slog Real Madrid for eksempel Rayo Vallecano 10-2. Så hvis du havde haft spillet et solidt handicap på den kamp, havde der været gode penge at hente på det væddemål.

Dobbelt chance – for at vinde

Dobbelt chance bør du gemme til opgør imellem favoritterne, eller når holdene i bunden af tabellen møder hinanden. Fodboldkampe har normalt tre mulige udfald. Sejr, uafgjort eller nederlag. Men ved dobbelt chance reduceres de tre udfald til to mulige. Det betyder, at dine chancer for at vinde stiger, men det betyder som oftest også at oddset reduceres.

Halvleg/fuldtid – gæt to rigtige

Hvis du nu kender til et hold, som ofte scorer alle mål i første halvleg, men derefter går død i varmen i anden halvleg og åbner op bagi, så kan et væddemål på en halvlegs sejr give god mening. Men det betyder jo, at dit odds kan være tabt allerede, når første halvleg fløjtes af.

Over/under – over 2,5 mål på favoritterne

I sidste sæson blev der scoret 2.94 mål per kamp i Spanien. Så hvis de teknisk begavede spillere gentager det i år, så giver spil på over 2.5 mål altså mening i det lange løb.

Men en ting er gennemsnit, og her er det vigtigt, at Real Madrid og Barcelona stod for 222 mål ud af de 1118, der blev scoret i sidste sæson. Det er hele 20%. Derfor er over 2,5 mål særligt attraktivt, når et af de to storhold spiller.

Målscorere – hvem scorer i kampen?

Når man snakker om mål og La Liga, så handler det først og fremmest om Lionel Messi og Christiano Ronaldo. Men i den kommende sæson bliver det spændende at se, om en spiller som Marco Asensio, fortsætter hans lovende udvikling fra sidste sæson.

Man bør også holde øje med Ousmane Dembélé, som har taget turen fra Dortmund til Barcelona i sommerens transfervindue. Og selvom han “kun” scorede 6 mål for tyskerne i sidste sæson, så kan bedre medspillere nogle gange være den forskel, som en spiller mangler for at bryde igennem.

La Liga live stream

Hvis du allerede har Viaplay, så kan du selvfølgelig finde et godt La Liga live stream hos dem. Men i modsætning til Premier League, så er der faktisk flere bookmakere, der gerne må vise kampene fra det spanske. En af bookmakerne som vi har fremhævet tidligere i vores La Liga Betting Guide, Unibet, tilbyder live stream af La Liga:

Adgang til Unibets La Liga live stream

  • Gå til Unibet.dk.
  • Opret en konto.
  • Indbetal som minimum 100 kroner.
  • Tryk på sport, vælg fodbold, og se La Liga.

Rundt om La Liga

Siden 1997/98 sæsonen har La Liga bestået af 20 hold hver sæson. Konkurrenceformatet er ret simpelt. Der spilles en udekamp og en hjemmekamp mellem hvert af holdene. Når sæsonen er slut, har hvert hold spillet 38 kampe i alt, og så er den bedste spanske liga, Primevera Division slut.

Strukturen i La Liga

Dette års version af La Liga har, som altid, to favoritter til at tage titlen. Siden ligaens første år i 1929 har Real Madrid vundet 33 ligatitler, og Barcelona har vundet 24 ligatitler. Outsideren og forfølgeren på den rangliste er Atletico Madrid, som har vundet 10 gange. Men i de sidste 10 år er der kun en gang, hvor vinderen ikke har heddet Real Madrid eller Barcelona.

Danskere i La Liga

Når man skal snakke om danskere i La Liga, er det nødvendigt at nævne en klub først – Celta Vigo. Klubbens dyreste indkøb sidste sæson, Pione Sisto, er efter en lidt langsom første sæson klar til at indtage de spanske stadions. Sammen med ham kommer Daniel Wass og Andrew Hjulsager. Det seneste nye danske skud på Celta-stammen er imidlertid Emre Mor. Han har sagt farvel til Dortmund og det tyske, og er blevet den fjerde danske spiller i Celta Vigo.

I Sevilla er der også to danskere, en i karrierens efterår og en anden, der er på vej til at toppe (igen). Den første er selvfølgelig Michael Krohn-Dehli, som efter et par stærke sæsoner i det spanske har været plaget af skader på det sidste. Den vævre midtbanespiller ser ud til at være på retræte. Simon Kjær derimod er kommet til efter gode præstationer i Tyrkiet for Fenerbahçe SK. Det bliver spændende at følge den danske centerforsvarer på hans nye spanske eventyr.

Riza Durmisi spillede store dele af sidste sæson for Betis, og han forventes at spille en nøglerolle for holdet igen i år. Det spændende er, om han kan holde kadencen, for hvis han gør det, så må landsholdsbacken forventes at være et godt bud på et skifte til en mere prominent adresse næste sommer.