Premier League Betting Guide

Premier League er en af de sværeste ligaer, når det kommer til at sætte odds. Det er ikke mindst på grund af det høje niveau som holdene har. På dagen kan selv bundholdene gøre livet svært for storfavoritterne, og det viser de med jævne mellemrum, når ligaens topnavne presses til det absolut yderste.

Hvis du er vild med at placere odds på Premier League, så er det vigtigt at holde tungen lige i munden. Hvis du laver din research grundigt og ser tingene fra en vinkel, som andre ikke har gjort, kan der være en god mønt at hente. Men det kommer ikke til at ske, hvis du bare sætter penge på, at favoritterne vinder hver gang. For det gør de langt fra.

Det er derfor, vi har lavet denne Premier League Betting guide til dig. Læs med her – hvis du altså vil blive skarpere til at omsætte dine fornemmelser for resultater til iskolde kontanter.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaerEuropæiske turneringer
SuperligaenChampions League
BundesligaEuropa League odds
La Liga 
Premier League Betting Guide
Leicester var overraskelsen i 2016 og nok stadig det bedste eksempel på, hvor uforudsigelig Premier League kan være. Foto: Peter Woodentop (LCFC lift the Premier League Trophy) [CC BY-SA 2.0]. Regler og vilkår gælder +18

Betting på Premier League 2022

Der er en række fordele ved at spille på Premier League, og det er dem, vi gerne vil fremhæve i vores Premier League Betting guide. En af de største fordele er mængden af kampe, som er tilgængelige. Det er en af ligaerne, hvor der vises absolut flest kampe for os danske seere.

Derudover er det muligt at finde et Premier League live stream til alle kampe, der spilles. Det betyder, at du kan se alle kampe, og at det er muligt at spille på live odds, selv når slaget står i mellem to bundhold.

Den næste grund til at vi fremhæver Premier League, er muligheden for overraskelser. Hvis du nu har særligt kendskab til et af bundholdenes form, som ikke er blevet reflekteret i oddsene, ja så er der altså en rigtig god mulighed for at omsætte lige præcis den viden til kolde kontanter. For i Premier League kan selv favoritterne tabe til klubber fra den nederste del af tabellen. Det kan du bruge til din fordel.

Hvilken liga er stærkest? Premier League eller La liga? Det er en af de diskussioner, som altid kommer op i fodbolddiskussioner verden over. Men når det kommer til Premier League odds og Premier League winner odds, så er der ikke nogen diskussion. Her vinder Premier League overlegent.

Ulemperne er selvfølgelig først og fremmest den selvsamme usikkerhed, som er forbundet ved, at alle kan slå alle på dagen. Men hvis du har noget ekspertviden, som du sidder på, så kan du undgå at løbe ind i alt for mange overraskelser. Måske har særligt et tophold svært ved at møde en af de mere undertippede klubber.

Når det kommer til at vælge en bookmaker, så er det ikke ligegyldigt, hvor du sætter dine surt optjente sparepenge. Det valg vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at træffe i den her Premier League Betting Guide. Vi har derfor udvalgt de to bookmakere, som vi mener har det stærkeste udvalg af spilmuligheder, som kan gøre kampen, du ser på et Premier League live stream lidt mere spændende.

Unibet

Unibet har hovedkontor på Malta langt fra de britiske øer, men de er alligevel ret skarpe, når man ser på deres udvalg af Premier League odds.

Sætter du for eksempel pris på en god velkomstbonus? Hvis du kan svare ja til det, så er Unibet lige noget for dig. Udover en god velkomstbonus og gode Premier League winner odds tilbyder de live betting på alle Premier League kampe.

Så hvis du sidder med fornemmelsen af, at Mane scorer for Liverpool, så behøver du ikke at placere det før kampen; du kan også spille på det, mens kampen er i gang.

Premier League hos Unibet
Reklamelink. Bonus er kun til nye kunder over 18 år.

Det kan også være, at du tænker, at Southamptons Jannik Vestergaard hjælper med at holde buret rent, selvoDet kan også være, at du tænker, at Leicesters Jannik Vestergaard hjælper med at holde buret rent, selvom det nok bliver svært, når modstanderen er en af de seks topklubber!

Det sidste rigtig gode argument for at vælge Unibet, og en af hovedgrundene til at de bliver nævnt i vores Premier League Betting guide, er, at de tilbyder deres 90+ kampagne. Her får du refunderet beløb mellem 50 og 350 kroner, hvis der bliver scoret i overtiden, og du har spillet på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer tæller med.

Betfair

Hvis geografi har nogen betydning, når det kommer til at vælge en bookmaker, så giver det god mening at vælge Betfair. De har nemlig hovedsæde i fodboldens og Premier Leagues hjemland, England. Selvom Betfair er et sikkert valg og vores sidste anbefaling i vores Premier League Betting Guide, så er de langt fra et kedeligt valg. Regler og vilkår gælder +18.

Den britiske bookmaker har et tilbud, som er helt unikt. De tilbyder nemlig både en traditionel bookmaker og en spillebørs. Hos en spillebørs spiller du ikke “imod” bookmakeren, men derimod spiller du imod andre spillere. Det betyder, at du enten kan købe et Premier League odds ved en anden spiller eller selv sælge et til nogle andre.

Vores test: Læs mere om bookmakeren og spillebørsen betfair

Betfair tilbyder ikke denne service gratis. De tager en andel på 5 procent, der dog kan blive reduceret over tid. Hvis du “køber” et odds til 4.00 så er dit effektive odds 3.85. Du kan altid selv regne dit faktiske Premier League odds ud ved at lave udregningen: (Dit odds-1)*0,95+1.

Slutteligt giver Betfair en god velkomstbonus på 100%, som bliver lagt oven i din første indbetaling. Dertil får du til tider særlige Premier League bonusser, hvor du eksempelvis får dobbelt op på din gevinst, hvis du spiller på målscorer-odds og din spiller scorer mere end et mål.

Premier League odds tips

Vi har rundet nogle af de bedste bookmakere her i vores Premier League Betting guide, og nu præsenterer vi dig for en række af de bedste odds-typer. Vi forsøger også at forklare, hvorfor lige netop disse Premier League odds tips giver god mening, når du skal spille på nogle af de kommende kampe i den bedste engelske liga.

Først får du vores bud på gode spil for hele sæsonen, og så kommer vores spilanbefalinger for enkelte kampe.

Odds på Premier League vindere – bliver det City igen i år?

Vi starter med et kig på Premier League winner odds.

KlubOdds top 1Odds top 4
Manchester City1,20
Liverpool4,50
Chelsea101,001,02
Arsenal501,002,25

Der er også stor spænding om, hvem der ender i top 4 og dermed sikrer sig en plads i den guldrandede Champions League. Det kan du også spille på. Bliver det nok engang Chelsea og United, der tager de to sidste pladser i top 4, eller kan Arsenal eller Tottenham – eller hvad med West Ham! – snige sig over dem?

Hvem ender under nedrykningsstregen?

Det er ikke blot, når det gælder Premier League winner odds, man kan gøre et godt kup, hvis man ser sig godt for. Det kan du nemlig også, hvis du kan spotte, hvem der rykker ned.

Sidste år var det to af oprykkerne, Fulham og West Bromwich, samt Sheffield United, der endte på de sure pladser under nedrykningsstregen. Men hvem bliver det i år?

Livet som oprykker er notorisk svært og derfor kan de tre oprykkere Watford, Norwich og danskerklubben Brentford få det svært. Men de vil med garanti gøre alt for at forblive oppe.

Pengene i den bedste engelske række er så gode, at alle hold vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at undgå nedrykningen.

Topscorer i Premier League? Bliver det Kaneigen?

Sidste år vandt Harry Kane topscorerprisen med 23 mål. Det var et enkelt foran Liverpools Mohamed Salah.

Kane har haft sværere ved at finde formen i denne sæson. Det har Salah til gengæld ikke, og han ligner allerede tidligt i sæsonen et skarpt bud på en topscorer i Premier League 2021/2022.

Hvem vinder kampen? 1X2 odds på Premier League

Det helt simple spil giver som tidligere nævnt faktisk god mening i engelsk fodbold. Da favoritterne kan give ret høje odds, kan der være gode penge at hente ved et favoritspil. Hvis du er modig, kan en række kampe på den samme kupon tilsammen give en god gevinst.

Handicap odds – højere odds på favoritten

Selvom favoritter kan tabe, så ser man også nogle meget store sejre en gang imellem. Derfor kan et handicap-odds i den rette situation være helt perfekt. Her får det undertippede hold en fordel på 1,5 mål eller 2,5 mål fra starten af kampen, så oddsene på sejr til favoritten bliver større.

Hvis et bundhold er ramt af skader i den defensive organisation, og de skal møde et af holdene fra top seks, så er det ikke umuligt, at de løber ind i en snitter.

Dobbelt chance – større vinderchance

Dobbelt chance er et godt valg, hvis den kamp du spiller på, er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp fra tre til to. Det vil sige at dine chancer for at vinde forøges, mens risikoen for at tabe reduceres. I meget tætte kampe kan det være et af de mere sikre Premier League odds tips, som betyder, at du får større chance for gevinst.

Halvleg/fuldtid – øg dit odds en smule

Spil på det endelige resultat giver ofte godt igen, hvis du rammer rigtigt. Men det kan også betyde, at dit odds hurtigt er ugyldigt, og så kan en god kupon hurtigt blive dårlig.

Halvlegsspillet giver god mening, hvis to hold som ofte scorer sent i kampene, møder hinanden. Så kunne et X på halvlegsresultat give god mening, men måske et 1-tal give bedst mening som endeligt resultat.

Over/under – det gyldne tip

Et andet populært Premier League odds tips er at spille på antal scorede mål pr. kamp.

I sidste sæson blev der scoret 2.72 mål per kamp i Premier League.

Så et tip her i vores Premier League betting guide er at spille på over 2,5 mål i hver kamp – og selvfølgelig skele til, hvordan holdene matcher hinanden og fremfor alt om oddsene afspejler den slags mekaniske væddemål.

Hvis mønsteret fra sidste år gentager sig i denne her sæson, så kan spil på over 2,5 mål nemlig give god mening. Men før du placerer dit spil på alle kampe, er det en god idé at tjekke, om begge hold har det bedste forsvar og angreb på plads til kampen, hvordan de indbyrdes ligger til hinanden og andre faktorer der kan gøre en forskel såsom kampprogram etc.

Målscorer – hvis du ved, hvem der scorer

Når du skal spille på en målscorer i en given kamp, giver det god mening at holde øje med den øjeblikkelige form for angriberne på de to hold. Men det kan også være, at der særligt er en angriber, som plejer at score mange mål imod en uheldig modstander.

Angriberne fra top seks klubberne er gode bud på målscorere generelt set – men husk at holde det op mod oddset, som ofte kan være lavt på den type spil.

Find Premier League live stream

De fleste bookmakere har Premier League live stream, som er tilgængeligt for de kunder, der spiller hos dem. Desværre er Premier League live stream dog ikke tilgængeligt hos bookmakerne på det danske marked.

I Danmark er det rettighedshavere til kampene, der har eneret på at tilbyde stream af de enkelte kampe. Selvom bookmakerne ikke tilbyder live streaming, så er det dog ikke fuldstændig umuligt at se, om dine Premier League odds går hjem.

Du kan nemlig både købe Premier League live stream hos Viaplay og hos YouTV.

Strukturen i Premier League

Premier League er den bedste liga i England. Der er tyve hold i ligaen, som møder hinanden to gange i løbet af en sæson. En gang ude og en gang hjemme. Det betyder, at hvert hold spiller i alt 38 kampe i løbet af en sæson.

Når sæsonen er overstået, rykker de nederste tre hold ned i The Championship. De fire øverste derimod kvalificerer sig til det forjættede land, Champions League. Årets Premier League vindere skal højst sandsynligt findes imellem Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Liverpool og Arsenal.

De seks hold er klare favoritter ved bookmakerne til at klare sig godt i den endelige stilling med City og Liverpool som et skridt foran de resterende.

Danskere i Premier League

Der har siden Premier League startede været over 50 danskere i Premier League. For indeværende er de tre uomtvisteligt største danske profiler Kasper Schmeichel, Pierre-Emil Højbjerg, Christian Eriksen og Andreas Christensen.

Kasper Schmeichel står stadig i målet i Leicester, hvor han også stod mellem, da holdet vandt Premier League i 2016. I de sidste par sæsoner er Leicester røget ned i midterfeltet, og selvom man sidste år gjorde god figur og sluttede som nummer fem, bliver det højst sandsynligt også en hård sæson for Kasper Schmeichel i denne sæson.

I 2019/20 sæsonen var der stort fokus på Christian Eriksen i Tottenham, og i vintervinduet smuttede han så endelig til Inter efter en lang transfersaga. Hans plads er dog blevet overtaget af en anden dansker, nemlig Pierre-Emil Højbjerg, der har gjort det fornemt.

Eriksen er dog også tilbage i Premier League, hvor han tørner ud for oprykkerne Brentford efter ophævelsen i Inter på grund af hans pacemaker. Og Brentford har langt flere danskere i stalden! Danskerkolonien ledes af Thomas Franck og tæller både Mads Bech, Mads Roerslev, Mathias Jensen og Christian Nørgaard i førsteholdstruppen, ligesom der er flere danske talenter på reserveholdet.

Andreas Christensen havde op- og nedture i Chelsea, hvor han ikke kunne følge op på sin første sæson i klubben under først Sarri og derefter den nye træner Lampard. Under Tuchel fik AC endelig sit gennembrud og har i den grad etableret sig.

Det samme kan siges om Joachim Andersen, som nu tørner ud for Crystal Palace, hvor han har været fast mand det meste af sæsonen, og om kollegaen Jannik Vestergaard, der fra dag 1 satte sig på den ene plads i Leicesters forsvar siden skiftet fra Southampton.

Læs også vores artikel Football betting tips

Læs mere om bet365 bonuskode

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening