Premier League Betting Guide

Premier League er en af de sværeste ligaer, når det kommer til at sætte odds. Det er ikke mindst på grund af det høje niveau som holdene har. På dagen kan selv bundholdene gøre livet svært for storfavoritterne, og det viser de med jævne mellemrum, når ligaens topnavne presses til det absolut yderste.

Hvis du er vild med at placere odds på Premier League, så er det vigtigt at holde tungen lige i munden. Hvis du laver din research grundigt og ser tingene fra en vinkel, som andre ikke har gjort, kan der være en god mønt at hente. Men det kommer ikke til at ske, hvis du bare sætter penge på, at favoritterne vinder hver gang. For det gør de langt fra.

Det er derfor, vi har lavet denne Premier League Betting guide til dig. Læs med her – hvis du altså vil blive skarpere til at omsætte dine fornemmelser for resultater til iskolde kontanter.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaerEuropæiske turneringer
SuperligaenChampions League
BundesligaEuropa League odds
La Liga 
Premier League Betting Guide
Leicester var overraskelsen i 2016 og nok stadig det bedste eksempel på, hvor uforudsigelig Premier League kan være. Foto: Peter Woodentop (LCFC lift the Premier League Trophy) [CC BY-SA 2.0]. Regler og vilkår gælder +18

Betting på Premier League 2022

Der er en række fordele ved at spille på Premier League, og det er dem, vi gerne vil fremhæve i vores Premier League Betting guide. En af de største fordele er mængden af kampe, som er tilgængelige. Det er en af ligaerne, hvor der vises absolut flest kampe for os danske seere.

Derudover er det muligt at finde et Premier League live stream til alle kampe, der spilles. Det betyder, at du kan se alle kampe, og at det er muligt at spille på live odds, selv når slaget står mellem to bundhold.

Den næste grund til at vi fremhæver Premier League, er muligheden for overraskelser. Hvis du nu har særligt kendskab til et af bundholdenes form, som ikke er blevet reflekteret i oddsene, ja så er der altså en rigtig god mulighed for at omsætte lige præcis den viden til kolde kontanter. For i Premier League kan selv favoritterne tabe til klubber fra den nederste del af tabellen. Det kan du bruge til din fordel.

Hvilken liga er stærkest? Premier League eller La liga? Det er en af de diskussioner, som altid kommer op i fodboldsnakke verden over. Men når det kommer til Premier League odds og Premier League winner odds, så er der ikke nogen diskussion. Her vinder Premier League overlegent.

Ulemperne er selvfølgelig først og fremmest den selvsamme usikkerhed, som er forbundet ved, at alle kan slå alle på dagen. Men hvis du har noget ekspertviden, som du sidder på, så kan du undgå at løbe ind i alt for mange overraskelser. Måske har særligt et tophold svært ved at møde en af de mere undertippede klubber.

Når det kommer til at vælge en bookmaker, så er det ikke ligegyldigt, hvor du sætter dine surt optjente sparepenge. Det valg vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at træffe i den her Premier League Betting Guide. Vi har derfor udvalgt de to bookmakere, som vi mener har det stærkeste udvalg af spilmuligheder, som kan gøre kampen, du ser på et Premier League live stream lidt mere spændende.

Unibet

Unibet har hovedkontor på Malta langt fra de britiske øer, men de er alligevel ret skarpe, når man ser på deres udvalg af Premier League odds.

Sætter du for eksempel pris på en god velkomstbonus? Hvis du kan svare ja til det, så er Unibet lige noget for dig. Udover en god velkomstbonus og gode Premier League winner odds tilbyder de live betting på alle Premier League kampe.

Så hvis du sidder med fornemmelsen af, at Mane scorer for Liverpool, så behøver du ikke at placere det før kampen; du kan også spille på det, mens kampen er i gang.

Premier League hos Unibet
Reklamelink. Bonus er kun til nye kunder over 18 år.

Det kan også være, at du tænker, at Southamptons Jannik Vestergaard hjælper med at holde buret rent, selvom det nok bliver svært, når modstanderen er en af de seks topklubber!

Det sidste rigtig gode argument for at vælge Unibet, og en af hovedgrundene til at de bliver nævnt i vores Premier League Betting guide, er, at de tilbyder deres 90+ kampagne. Her får du refunderet beløb mellem 50 og 350 kroner, hvis der bliver scoret i overtiden, og du har spillet på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer tæller med.

Betfair

Hvis geografi har nogen betydning, når det kommer til at vælge en bookmaker, så giver det god mening at vælge Betfair. De har nemlig hovedsæde i fodboldens og Premier Leagues hjemland, England. Selvom Betfair er et sikkert valg og vores sidste anbefaling i vores Premier League Betting Guide, så er de langt fra et kedeligt valg. Regler og vilkår gælder +18.

Den britiske bookmaker har et tilbud, som er helt unikt. De tilbyder nemlig både en traditionel bookmaker og en spillebørs. Hos en spillebørs spiller du ikke “imod” bookmakeren, men derimod spiller du imod andre spillere. Det betyder, at du enten kan købe et Premier League odds ved en anden spiller eller selv sælge et til nogle andre.

Vores test: Læs mere om bookmakeren og spillebørsen betfair

Betfair tilbyder ikke denne service gratis. De tager en andel på 5 procent, der dog kan blive reduceret over tid. Hvis du “køber” et odds til 4.00 så er dit effektive odds 3.85. Du kan altid selv regne dit faktiske Premier League odds ud ved at lave udregningen: (Dit odds-1)*0,95+1.

Slutteligt giver Betfair en god velkomstbonus på 100%, som bliver lagt oven i din første indbetaling. Dertil får du til tider særlige Premier League bonusser, hvor du eksempelvis får dobbelt op på din gevinst, hvis du spiller på målscorer-odds og din spiller scorer mere end et mål.

Premier League odds tips

Vi har rundet nogle af de bedste bookmakere her i vores Premier League Betting guide, og nu præsenterer vi dig for en række af de bedste odds-typer. Vi forsøger også at forklare, hvorfor lige netop disse Premier League odds tips giver god mening, når du skal spille på nogle af de kommende kampe i den bedste engelske liga.

Først får du vores bud på gode spil for hele sæsonen, og så kommer vores spilanbefalinger for enkelte kampe.

Odds på Premier League vindere – bliver det City igen i år?

Vi starter med et kig på Premier League winner odds.

KlubOdds top 1Odds top 4
Manchester City1,631,03
Liverpool3,751,10
Chelsea15,001,72
Tottenham18,001,72
Odds hentet 12. juli 2022 og kan ændre sig

Der er også stor spænding om, hvem der ender i top 4 og dermed sikrer sig en plads i den guldrandede Champions League. Det kan du også spille på. Bliver det nok engang Chelsea og Tottenham, der tager de to sidste pladser i top 4, eller kan Arsenal eller Manchester United – eller hvad med West Ham! – snige sig over dem?

Hvem ender under nedrykningsstregen?

Det er ikke blot, når det gælder Premier League winner odds, man kan gøre et godt kup, hvis man ser sig godt for. Det kan du nemlig også, hvis du kan spotte, hvem der rykker ned.

Sidste år var det to af oprykkerne, Norwich og Watford, samt Burnley, der endte på de sure pladser under nedrykningsstregen. Men hvem bliver det i år?

Livet som oprykker er notorisk svært og derfor kan de tre oprykkere Fulham, Bournemouth og Nottingham Forest få det svært. Men de vil med garanti gøre alt for at forblive oppe.

Pengene i den bedste engelske række er så gode, at alle hold vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at undgå nedrykningen.

Topscorer i Premier League? Bliver det Kane igen?

Sidste år vandt Heung Min-Son og Mohamed Salah topscorerprisen med 23 mål hver.

Kane havde sværere ved at finde formen i sidste sæson. Det har Salah til gengæld ikke, og han ligner allerede tidligt i sæsonen et skarpt bud på en topscorer i Premier League 2022/2023.

Hvem vinder kampen? 1X2 odds på Premier League

Det helt simple spil giver som tidligere nævnt faktisk god mening i engelsk fodbold. Da favoritterne kan give ret høje odds, kan der være gode penge at hente ved et favoritspil. Hvis du er modig, kan en række kampe på den samme kupon tilsammen give en god gevinst.

Handicap odds – højere odds på favoritten

Selvom favoritter kan tabe, så ser man også nogle meget store sejre en gang imellem. Derfor kan et handicap-odds i den rette situation være helt perfekt. Her får det undertippede hold en fordel på 1,5 mål eller 2,5 mål fra starten af kampen, så oddsene på sejr til favoritten bliver større, hvis de kan hente en stor sejr hjem.

Hvis et bundhold er ramt af skader i den defensive organisation, og de skal møde et af holdene fra top seks, så er det ikke umuligt, at de løber ind i en snitter.

Dobbelt chance – større vinderchance

Dobbelt chance er et godt valg, hvis den kamp du spiller på, er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp fra tre til to. Det vil sige at dine chancer for at vinde forøges, mens risikoen for at tabe reduceres. I meget tætte kampe kan det være et af de mere sikre Premier League odds tips, som betyder, at du får større chance for gevinst.

Halvleg/fuldtid – øg dit odds en smule

Spil på det endelige resultat giver ofte godt igen, hvis du rammer rigtigt. Men det kan også betyde, at dit odds hurtigt er ugyldigt, og så kan en god kupon hurtigt blive dårlig.

Halvlegsspillet giver god mening, hvis to hold som ofte scorer sent i kampene, møder hinanden. Så kunne et X på halvlegsresultat give god mening, men måske et 1-tal give bedst mening som endeligt resultat.

Over/under – det gyldne tip

Et andet populært Premier League odds tips er at spille på antal scorede mål pr. kamp.

I sidste sæson blev der scoret 2.81 mål per kamp i Premier League, og det var kun 2 mål fra at sætte all-time rekord.

Så et tip her i vores Premier League betting guide er flittigt at spille på over 2,5 mål, hvis du kan finde Premier League odds, der afspejler sandsynligheden.

Hvis mønsteret fra sidste år gentager sig i denne her sæson, så kan spil på over 2,5 mål nemlig give god mening. Men før du placerer dit spil på alle kampe, er det en god idé at tjekke, om begge hold har det bedste forsvar og angreb på plads til kampen, hvordan de indbyrdes ligger til hinanden og andre faktorer der kan gøre en forskel såsom kampprogram etc.

Målscorer – hvis du ved, hvem der scorer

Når du skal spille på en målscorer i en given kamp, giver det god mening at holde øje med den øjeblikkelige form for angriberne på de to hold. Men det kan også være, at der særligt er en angriber, som plejer at score mange mål imod en uheldig modstander.

Angriberne fra top seks klubberne er gode bud på målscorere generelt set – men husk at holde det op mod oddset, som ofte kan være lavt på den type spil.

Find Premier League live stream

De fleste bookmakere har Premier League live stream, som er tilgængeligt for de kunder, der spiller hos dem. Desværre er Premier League live stream dog ikke tilgængeligt hos bookmakerne på det danske marked.

I Danmark er det rettighedshavere til kampene, der har eneret på at tilbyde stream af de enkelte kampe. Selvom bookmakerne ikke tilbyder live streaming, så er det dog ikke fuldstændig umuligt at se, om dine Premier League odds går hjem.

Du kan nemlig både købe Premier League live stream hos Viaplay og hos YouTV.

Strukturen i Premier League

Premier League er den bedste liga i England. Der er tyve hold i ligaen, som møder hinanden to gange i løbet af en sæson. En gang ude og en gang hjemme. Det betyder, at hvert hold spiller i alt 38 kampe i løbet af en sæson.

Når sæsonen er overstået, rykker de nederste tre hold ned i The Championship. De fire øverste derimod kvalificerer sig til det forjættede land, Champions League. Årets Premier League vindere skal højst sandsynligt findes mellem Manchester City, Liverpool og lidt længere nede på listen Chelsea og Tottenham.

De fire hold er klare favoritter ved bookmakerne til at klare sig godt i den endelige stilling med City og Liverpool et skridt foran de resterende.

Danskere i Premier League

Der har siden Premier League startede været over 70 danskere i Premier League, og der er pt. hele 13 danskere i ligaen, hvor de tre største stjerner må siges at være Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen og Joachim Andersen, der repræsenterer henholdsvis Tottenham, Manchester United og Crystal Palace.

Den største danskerkoloni findes dog i Brentford, der kan prale af hele fem danskere.

Pierre-Emile Højbjerg, Tottenham

Pierre-Emile Højbjerg har fundet sig fantastisk til rette på Tottenhams midt, hvor han er et vigtigt anker på Antonio Contes mandskab. Højbjerg leverer da også andet end bare et defensivt bidrag, og er både en udmærket spilfordeler og jævnlig leverandør af både vigtige og flotte mål.

Christian Eriksen, Manchester United

Christian Eriksen nåede et halvt år i Brentford, inden han skiftede til Manchester United. Det bliver spændende at se, om elegantieren kan sætte sit aftryk på et United-hold, der i årevis har været kendt for at være en effektiv karrieredræber for selv de bedste spillere.

Joachim Andersen, Crystal Palace

Joachim Andersen har for alvor cementeret sig som et stærkt navn i det centrale forsvar hos Patrick Vieiras Crystal Palace. Med sin solide fysik og høje samt sin ikke uefne teknik kunne Joachim Andersen godt snart finde sig på en højere hylde end den londonske, han pt. befinder sig på.

Jannik Vestergaard og Daniel Iversen, Leicester

Kollegaen Jannik Vestergaard havde det noget sværere i Leicester, hvor han havde svært ved at bide sig fast som foretrukken starter foran Schmeichel i sidste sæson. Det mønster ser umiddelbart desværre ud til at gentage sig i denne sæson, hvor Vestergaard lagde fra land med 0 minutter i de første seks runder på et eller kriseramt Leicester.

Kasper Schmeichel er i denne sæson væk i Leicester, men det er målmand Daniel Iversen ikke. 25-årige Iversen har haft flere succesfulde lejeophold og skal nu tage kampen op med Danny Ward som afløser efter klubikonet Schmeichel.

Rasmus Kristensen, Leeds

Rasmus Kristensen skiftede efter et par år i den østrigske liga, hvor han var stort set samtlige modstandere overlegen, til Leeds. Her skal højrebacken, der er kendt for sit arbejdsraseri, få sit navn på holdkortet hos Jesse Marsch.

Og eftersom Marsch er en træner, der er glad for presspillet, så ligner det ikke umiddelbart et dårligt match.

Philip Billing og Emiliano Marcondes, Bournemouth

Philip Billing valgte at blive i Bournemouth, da klubben rykkede ned i Championship. Det betalte sig umiddelbart for Billing. I hvert fald er både han og Bournemouth tilbage i Premier League, og den store dansker skal sætte sig igennem som balancepunkt på den svære centrale midt og forsøge at holde klubben oppe denne gang.

For kollegaen i Bournemouth, Emiliano Marcondes, ser tingene straks sværere ud. Marcondes fik ganske vist på den gode side af 20 kampe i samtlige turneringer i sidste sæson, da klubben spillede i Championship.

Men spørgsmålet er, om Emiliano Marcondes på noget tidspunkt satte et tungt nok aftryk til at have overbevist trænerstaben om, at han kan hæve niveauet nu, hvor der er Premier League på menuen.

Tusind spillere, Brentford

Og til sidst et blik på Brentford. Danskerkolonien ledes af Thomas Franck og tæller både Mathias Zanka, Mads Roerslev, Mathias Jensen og Christian Nørgaard og nu også Mikkel Damsgaard i førsteholdstruppen, ligesom der er flere danske talenter på reserveholdet.

Mathias Jensen og Christian Nørgaard fik begge en god første sæson i klubbens første sæson nogensinde i den bedste engelske række. Og de har fortsat takterne i den svære anden sæson, hvor klubben blandt andet slagtede Manchester United med 4-0 i sæsonens anden runde. En kamp, der nok vil gå over i historien som en af de mest ikoniske kampe nogensinde.

Seneste skud på danskerstammen er Mikkel Damsgaard. ‘Damzinho’ er kommet til fra Sampdoria, og der er høje forventninger til offensivspilleren, der endelig er kommet til en klub, der rent faktisk gider spille fodbold. Kom så, Seth MacFarlane!

Alt i alt må man sige, at det ser virkelig godt ud på danskerfronten. De fleste spillere er som minimum en fast del af førsteholdet, og flere af dem enten er eller er godt på vej til at cementere sig som profiler i deres respektive klubber. Og nå ja, så er vi én spiller fra at have lige så mange danskere i Premier League, som der er svenskere og nordmænd til sammen. Siger det bare. Læs også vores artikel Football betting tips.

Premier League betting guide FAQ

Her kan du se nogle almindelige spørgsmål vedrørende Premier League betting.

✅ Hvilke Premier League bookmakere er populære?

Mange bookmakere tilbyder Premier League betting. I denne artikel kigger vi blandt andre på Betfair og Unibet.

✅ Er der en Premier League app?

De fleste bookmakere har en app, hvor du blandt andet kan bette på Premier League.

Læs mere om bet365 bonuskode

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening