Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Superliga Betting Guide

Superligaen 2018/2019 har vist sig som endnu en hæsblæsende omgang fodbold fra den højeste hylde i Danmark. Vi ser på de bedste bookmakere med Superliga odds og gennemgår de mest populære betting-markeder i vores Superliga betting guide.

Superliga Betting Guide
Foto: Stig Nygaard [CC BY 2.0]. Regler og vilkår gælder +18.

Superligaen 2018/2019

Superligaen 2018/2019 er opfølgeren på en historisk sæson, hvor Superligaen blev udvidet med to hold og for første gang blev afviklet i en turneringsstruktur med playoffs i foråret. Bliv klogere på strukturen her.

En struktur som bød på ned- og oprykningsdrama, samt et guldræs, der kunne få selv ikke-fodboldinteresserede til at løfte øjenbryn, da FC Midtjylland snød Brøndby efter en fremragende slutspurt.

Mesterholdet har købt og solgt rigeligt, og de har haft travlt med at integrere store forandringer i både spillertruppen og på trænerfronten, hvor Jess Thorup tog sydpå til belgiske Gent. Det har givet blod på tanden hos forfølgerne, men hvor 17/18-sæsonens sølvvindere fra Brøndby har haft det svært i efteråret, er FC København i stedet steppet op. Med en storspillende Victor Fischer og ikke mindst Robert Skov samt hjemvendte Andreas Bjelland og flittigt scorende Dame N’Doye har FCK vist, at de mener alvor.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Vi har naturligvis ikke blot en omfattende Superliga Betting Guide. Nedenfor kan du se de andre betting guide, vi har på Sportbonuskode.dk.

Europæiske ligaerEuropæiske turneringer
Premier LeagueChampions League
BundesligaEuropa League
La Liga

Nogle af de bedste Superliga bookmakere

De fleste bookmakere har odds på Superligaen, men vi har gennemsøgt markedet og fundet frem til vores top tre over Superliga bookmakere i denne Superliga Betting Guide.

Vi kan ikke garantere, at bookmakerne i vores topliste altid har Superliga odds online. Udvalget af Superliga odds afhænger nemlig af, hvilket tidspunkt samt fra hvilken lokation, du besøger bookmakeren.

PlaceringBookmakerVelkomstbonus
Superliga Bookmaker 1
Unibet
100% op til 1.000 kr.**

Regler og vilkår gælder
Superliga Bookmaker 2
bet365
Se bonus hos bet365**

Regler og vilkår gælder
Superliga Bookmaker 3
Danske Spil
100% på 500 kr.**

Regler og vilkår gælder

Unibet

Som en af de eneste Superliga bookmakere i vores Superliga Betting Guide tilbyder Unibet forskellige målscorerspil på alle kampe i Superligaen. Du kan endda spille på stort set alle spillere fra hvert hold til f.eks. ikke at score.

Vores test: Unibet leverer værdi til danske spillere

Derudover har Unibet typisk nogen af de højeste Superliga odds, og de tilbyder ofte specielle kampagner på dansk klubfodbold og ikke mindst det danske landshold. Unibet er også sponsor for og samarbejdspartner med FC København. Derfor finder du ekstra spændende spil med fokus på eksempelvis FC Københavns europæiske kampe hos Unibet.

Besøg Unibet

Bet365

Er du på udkig efter bestemt odds, anbefaler vi, at du altid tjekker udvalget hos bet365.

Bet365 er en af de største og mest populære bookmaker i verden, og de tilbyder ofte nogle af de højeste odds på markedet.

Vores test: Enhver betting-entusiast burde have en konto hos bet365

I og med der er så mange brugere på Bet365, kan du også opleve, at odds falder hurtigere og mere markant end hos andre bookmakere. Bet365 udmærker sig bl.a. ved at tilbyde odds efter efterspørgsel. Hvis du savner et bestemt odds på en kamp, kan du ofte anmode om af få det tilbudt.

Besøg bet365

Danske Spil

Som den eneste af vores udvalgte Superliga bookmakere, tilbyder Danske Spil stadig konventionel betting. I de fleste tipskiosker og større supermarkeder kan du få lov til at bette uden behov for en online bruger.

Vores test: Danske Spil følger godt med de internationale bookmakere

Hos Danske Spil kan du få høje Superliga odds ved at spille på rigtig målscorer og resultat i samme kamp. Du finder også flere spændende odds på slutplaceringer og andre længerevarende spil. Danske Spil står samtidig for betting med god samvittighed. Her er der stor fokus på at afhjælpe og undgå ludomani og samtidig går overskuddet til velgørende formål i Danmark.

Populære Superliga odds-markeder

I denne Superliga Betting Guide får du præsenteret nogen af de mest populære odds-markeder på Superligaen og hvorfor de giver god mening at spille på.

Jævnbyrdig liga – højere odds på favoritten

Superligaen er traditionelt set en meget jævnbyrdig liga. Derfor finder du ofte højere odds på favoritsejre end i de europæiske topligaer. Du vil eksempelvis ikke se favorit-odds på under 1,10 i Superligaen, som man flere gange ser det med europæiske tophold, der møder bundhold på hjemmebane.

Større underholdning – flere mål

Med den nye turneringsstruktur i Superligaen, er håndbremsen ikke længere trukket og holdende er begyndt at spille mere offensivt. Det er ikke længere lige så skæbnesvangert at slutte i bunden af rækken inden vinterpausen, da overlevelse kan reddes af flere omgange i forårets playoffs. Derfor er der gode muligheder for at spille på over 2,5 mål i efteråret og under 2,5 mål i de afgørende playoff kampe om ned/oprykning.

Ny struktur – mere Asian

Den nye turneringsstruktur betyder samtidig, at klubberne ofte har større incitament til at gå efter alle tre point i stedet for at “nøjes” med uafgjort og et enkelt point. Derfor er Draw No Bet (DNB) et populært spil på Superligaen. Draw No Bet svarer til at spille handicap “0” på et af holdende i Asian Handicap. Det går i store træk ud på, at krydset udgår. Det vil sige at du får dit indskud retur, hvis kampen ender uafgjort. Derved opnår du som regel også et højere odds end i et traditionelt 1X2-spil.

Svære spil – stor gevinst

Er det i år, FC Nordsjælland vinder Superligaen? Rykker AGF ned i 1. division? Begge scenarier er svære at svære forestille sig, men der er selvfølgelig rigtig store gevinster at hente, hvis du kan forudse sæsonens store overraskelser. Du kan selvfølgelig også “nøjes” med at forudse resultatet af en kamp eller bare resultatet ved halvleg.

Livestreaming af Superligaen

Superligaen kan af rettighedsmæssige årsager ikke streames live hos nogen Superliga bookmakere. Til gengæld kan du skaffe dig adgang til kampene ved at oprette en konto hos enten Dplay eller Viaplay. Rettighederne er opdelt imellem de to medier, så du kan desværre ikke få adgang til alle kampe via et abonnement hos den ene.

Sådan spilles Superligaen

Ingen Superliga Betting Guide uden et overblik over hvordan Superligaen afvikles. En afvikling der ikke længere er helt simpel efter indførelsen af den nye turneringsstruktur. Her får du en forklaring på de forskellige puljespil.

Grundspil: 14 hold møder hinanden hjemme og ude én gang. De seks bedste hold går videre til Mesterskabsspillet. De otte nederste ryger videre til Gruppespillet.

Nedrykningsspil: De otte nederste hold fra grundspillet tager deres målscore og point med videre i to puljer af fire hold. Holdene møder hinanden ude og hjemme én gang.

Mesterskabsspillet: De seks bedste fra grundspillet møder hinanden ude og hjemme én gang. Vinderen af mesterskabsspillet er dansk mester.

Europa Playoff: De to bedst placerede hold i Gruppespillene møder det næstbedst placerede hold fra den anden gruppe. De to tabere ender på 9.- og 10. pladsen i Superligaen. De to vindere mødes ude og hjemme om 7. pladsen og en endelig Europa-kval playoff kamp. Her møder man på udebane det bedst placerede hold i Mesterskabsspillet, som ikke er kvalificeret til Europa.

Superliga Playoff: De to bundhold fra hver af Gruppespillene parres med hinanden og spiller ude og hjemme. Taberne mødes i en ny duel ude og hjemme om at undgå en 14. plads og direkte nedrykning. Vinderen af den kamp, 13. pladsen, møder nummer to fra 1. division i direkte duel om en plads i Superligaen. 11. pladsen klarer frisag, mens nummer 12 i Superligaen møder nummer 3 fra 1. division. Vinderen af 1. division rykker direkte op i Superligaen.