Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM bonuskode

EM 2020 er ikke blot en fantastisk fodboldfest. Det er også en god mulighed for at score sig en rigtig lækker bonus eller to. Flere bookmakere lancerer nemlig deres egen særlige EM bonuskode og andre EM kampagner, når begivenheden løber af stablen, og den åbner altid en kiste af lækre tilbud til dig som spiller. Vi gennemgår EM bonuskoder fra a-z og giver de bedste bud på bookmakere, der står klar med en god EM bonus til dig.

Vores EM 2020 bonuskoder

Nedenfor kan du se hvilke EM bonuskoder vi har til dig. Du kan også se andre tilbud fra andre bookmakere længere nede på siden.

Bookmaker
Odds bonus
Fordele
Registrér nu!
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Hvad er en EM bonuskode?

Men vi starter fra toppen i tilfælde af, at du ikke er helt med på, hvad en EM bonuskode er for en størrelse.

En bonuskode er en særlig kode, som bookmakere bruger til at promovere bonusser, kampagner og andre tilbud. Det kan være, at en bookmaker har en bonus, hvor nye spillere kan få 500 kroner i velkomstbonus. For at få bonussen kan der være en særlig bonus tilknyttet, som aktiverer bonussen, det kunne være “DK500”. Denne bonuskode skal nye spillere så indtaste i bonuskodefeltet for at låse bonusse op.

Bookmakere lader sjældent store begivenheder som et europamesterskab i fodbold gå ubemærket hen. Det er derfor meget normalt med særlige bonusser og andre gode tilbud ved disse anledninger, for konkurrencen er ekstra hård, når alles øjne er rettet mod en stor sportsbegivenhed.

Derfor præsenterer mange bookmakere deres helt særlige EM bonuskode, som du skal bruge, hvis du vil gøre krav på den eller de bonusser, du finder mest attraktiv(e).

Der er stadig god tid, til EM begynder, så i skrivende stund er det endnu svært at opstøve en EM bonuskode. Men vær forvisset om, at bookmakerne allerede nu planlægger deres EM kampagner. I de kommende måneder kan du derfor være forvisset om, at du vil støde på mange EM bonuskoder, som du kan tage i brug. Og vi holder selvfølgelig øje med dem, så vi kan være blandt de første til at guide dig til din EM bonuskode og EM bonus.

EM bonuskode

Fordele og ulemper ved en bonuskode

Nogle er ubetingede fans af bonuskoder, andre er lidt mere lorne. Vi gennemgår de mest almindelige fordele og ulemper ved en bonuskode til EM 2020.

Lad os starte med fordelene ved at vælge en bonus med en bonuskode til EM 2020.

Fordele ved en bonuskode til EM 2020

  • Mulighed for at målrette tilbud – en oplagt fordel ved en bonuskode er, at det giver bookmakerne mulighed for at skræddersy kampagner, netop med et tilfælde som med en bonuskode til EM 2020.
  • Mulighed for ekstra bonusser – de fleste bookmakere opererer med en velkomstbonus, som du af gode grunde kun kan bruge en enkelt gang. Men med en bonuskode bliver det muligt at lancere ekstra bonusser til eksempelvis eksisterende spillere, når der er en særlig anledning at markere.
  • Bookmakere kan holde styr på spillere – bonuskoder giver bookmakerne mulighed for at holde styr på trafikken og opnå større viden om, hvilke kampagner der virker bedst. Derfor har de en interesse i at tilbyde bonuskoder – altså udover at lokke spillere til.

Alt er dog ikke rosenrødt, når det gælder bonuskoder. Så lad os tage et kig på de ulemper, der er ved dem.

Ulemper ved en bonuskode til EM 2020

  • Risiko for at taste forkert – en oplagt ulempe er, at bonuskoder medfører en risiko for, at man som spiller enten overser, at man skal bruge en kode, eller at man ikke får indtastet den det rette sted. Det kan potentielt koste en bonus, hvis ikke kundeservice kan hjælpe.
  • Bøvl – nogle er også trætte af bonuskoder, fordi internettet i forvejen kan synes som én endeløs række af koder og brugernavne, man skal holde styr på. Omvendt kan man dog sige, at det at indtaste nogle få tegn er en lille pris at betale for at få en stor bonus.
  • Bookmakere kan holde styr på spillere – det er positivt for bookmakerne, at en bonuskode til EM 2020 eller andre bonuskoder kan hjælpe dem med at holde styr på spillere. Men for spillere, som måske gerne vil være så anonyme som muligt, er det ikke nødvendigvis det fedeste i verden.

Her er de bedste bud på gode EM bonusser

Selvom der er endnu ikke er kommet EM bonusser på markedet, så kan vi med vores erfaring inden for betting og kendskab til markedet allerede nu pege på nogle gode bud på bookmakere, som vil servere en attraktiv EM bonuskode til nye og eksisterende spillere. Og vil du ikke vente helt til EM med at få en bonus, så har vi selvfølgelig også masser af informationer om disse bookmakeres nuværende bonusser.

Så her følger vores top 5 over de bedste bud på leverandører af en saftig EM bonuskode og bonus til dig.

bet365 EM bonuskode: BIGBET

Der er god grund til at forvente en saftig EM bonuskode fra bet365’s side. Ikke blot er bet365 en af verdens største bookmakere. De har også hovedsæde i Stoke on Trent i et af verdens mest fodboldgale lande, England.

bet365 er som regel garant for et af markedets absolut største spiludvalg, og det vil formentlig også gøre sig gældende ved EM 2020. Og ja, så regner vi selvfølgelig også med, at der vil være masser af bet365 EM kampagner og en lækker bet365 EM bonus til både nye og gamle spillere.

Vil du ikke vente på din bet365 EM bonus, kan du allerede nu få en bonus på dit første indskud som ny spiller hos bet365. Brug koden BIGBET når du registrerer dig. Læse mere om bet365 bonuskode hér.

Husk at læse regler og vilkår, når du modtager din bet365 bonus.

Gå til bet365

| Reklamelink | Bonussen er kun til nye kunder over 18 år | Regler og vilkår er gældende | StopSpillet | ROFUS.nu |

Unibet EM bonuskode

Hvis du har et tv, har du nok ikke kunnet undgå at se Brian Laudrup tone frem på din skærm i sin egenskab af Unibet-ambassadør. Og det i sig selv fortæller vel en del om Unibets ambitioner, skulle vi mene!

I løbet af de sidste år har Unibet for alvor slået sit brand fast som en af de bedste leverandører af skrappe odds og et godt spiludvalg til danske og udenlandske spillere. Unibet satser benhårdt på især fodbolden, og derfor er vi også sikre på, at EM 2020 vil blive markeret med en gedigen Unibet EM bonus og dertilhørende Unibet EM bonuskode.

Kan du ikke vente på din Unibet EM bonuskode? Det behøver du heller ikke! Unibet har nemlig allerede nu en 100% bonus mellem 40-1000 kroner til nye kunder. Selvom bonussen er den samme, så er vilkårene anderledes for denne bonus. Her er beløbet nemlig tilgængeligt med det samme, til gengæld er omsætningskravet højere.

Din Unibet bonus skal omsættes 8 x til odds 1,40 eller derover. Og også her har du 60 dage til at indfri omsætningskravet.

Gå til Unibet

| Reklamelink | Bonussen er kun til nye kunder over 18 år | Regler og vilkår er gældende. | StopSpillet | ROFUS.nu |

LeoVegas EM bonus

LeoVegas er anført af komikeren Uffe Holm. Og det kunne måske foranledige dig til at tro, at LeoVegas kun handler om casinospil. Men det er langt fra sandheden, hvilket opkomlingen, som hurtigt har etableret sig som en seriøst spiller på marke- banen, viste, da de ved VM 2018 fik Thomas Gravesen og Nadia Nadim i stalden som ambassadører.

LeoVegas kan ikke prale af samme store spiludvalg som flere af de andre på vores liste. Til gengæld byder de på den slags charme og glimt i øjet, man kan forvente sig fra en ny bookmaker, der vil sætte sit unikke præg.

Vil du ikke vente på en LeoVegas EM bonuskode, så kan du allerede nu få en heftig LeoVegas Sport bonus. Nye spillere får nemlig et freebet på deres første væddemål mellem 100 og 1000 kroner, så længe væddemålet er på odds 1,80 eller derover og er foretaget fra en mobil.

Denne LeoVegas bonus skal accepteres senest 14 dage efter, du har oprettet din LeoVegas konto. Alle gevinster fra et freebet udbetales fratrukket værdien af det pågældende freebet. Så hvis nu du vinder et spil til odds 2,0 med et 100 kr. freebet, vil du få 100 kr. udbetalt.

Gå til LeoVegas

| Reklamelink | Bonussen er kun til nye kunder over 18 år | Regler og vilkår er gældende. | StopSpillet | ROFUS.nu |

Bethard EM bonuskode: MAXSPORT

Bethard befinder sig lidt i samme kategori som LeoVegas, da de er ret nye på markedet. Men den britiske bookmaker er ligesom LeoVegas enormt ambitiøse. Og når det gælder ambassadører, stiller Bethard med den formentlig mest potente af alle, nemlig selveste Zlatan Ibrahimovic.

Bethard er endnu en bookmaker, som satser benhårdt på især fodbolden. Derfor regner vi da også med at se både en saftig Bethard EM bonuskode og bonus, når vi kommer tættere på EM 2020.

Og også her kan du tyvstarte allerede nu, hvis eksempelvis Premier Leagues juleprogram ser saftigt ud at spille på. Bethard tilbyder nemlig 100% til nye spillere, der foretager et indskud mellem 100-500 kroner, som kan bruges på deres Sportsbook.

Denne bonus skal omsættes 3 x til minimum odds 1,90, og du har 60 dage til at opfylde omsætningskravet, ellers forfalder bonussen. Husk at brug koden MAXSPORT når du registrerer dig.

Gå til Bethard

| Reklamelink | Bonussen er kun til nye kunder over 18 år | Regler og vilkår er gældende. | StopSpillet | ROFUS.nu |

Vi håber, du er er blevet klogere af vores gennemgang af bonuskoder og bookmakere, som vi regner med vil have en bonuskode til EM 2020 klar til sine kunder. Vi opdaterer løbende denne artikel i takt med, at de forskellige bookmakere præsenterer deres bonuskoder og EM 2020 bonusser, så bogmærk os, hvis du vil være opdateret på de seneste EM bonusser.

Vil du læse om mere end EM bonusser? Så anbefaler vi vores artikel om EM bonus.