Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM 2021 odds

Hvem er favoritter til EM 2020, og skal Danmark regnes som en seriøs outsider? Vi besvarer begge spørgsmål om mange flere i vores grundige artikel om EM 2021 odds, hvor vi også præsenterer vores helt egne EM 2020 betting forslag, gennemgår EM odds på Danmark og meget mere.

Foto: UEFA.com

Odds EM 2021 – odds på EM vinderen 2021

Det ligner umiddelbart et historisk lige EM, og de aktuelle EM odds afslører da også, at feltet af favoritter er både stort og jævnbyrdigt. Ved mange tidligere EM turneringer har der været en eller to favoritter, der med nogen margin har skilt sig ud fra resten af deltagerne.

Sådan lader det ikke umiddelbart til at være. Faktisk giver de aktuelle EM 2021 odds kun favoritterne fra England omkring 16% chance for at vinde, mens Italien, som blot vurderes som den ottende største favorit spås omkring 7,5% chance i skrivende stund.

Det er en meget lille forskel, når man tager i betragtning, at der er hele seks hold imellem!

Her er bookmakernes 8 største favoritter til at hjemføre EM-trofæet.

Land bet365 EM odds 2021 Unibet EM odds 2021
England Odds 6.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 6.00

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Frankrig Odds 6.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 6.50

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Belgien Odds 7.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 7.50

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Tyskland Odds 8.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 8.50

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Portugal Odds 9.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 9.00

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spanien Odds 9.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 10.00

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Holland Odds 12.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 12.00

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Italien Odds 13.00

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 13.00

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Bemærk venligst, at odds kan ændre sig.

BIGBET
Kopier koden!

Reklamelink. Bonussen er kun til nye kunder over 18 år. Regler og vilkår er gældende.

EM nyhederEM oddsEM 2021 bookmakere og bonusser

Her er de største favoritter til at vinde 2021

Top 8 er et kompetent felt, hvor alle med rette kan siges at have en chance for at vinde EM 2021. Alligevel skiller en håndfuld nationer sig ud som særligt store favoritter. Lad os tage et kig på hver af de fem største forhåndsfavoritter med de laveste EM 2021 odds.

England EM 2021 odds

Football is coming home,” sang de (selv)glade englændere i EM 1996, da de senest husede et europamesterskab. Dengang blev endestationen semifinalen mod Tyskland, hvor Three Lions røg ud efter straffesparkskonkurrence.

Det afgørende spark blev såmænd brændt af den nuværende træner, Gareth Southgate, og tyskerne gik i finalen, hvor de mod Tjekkiet opfyldte Gary Linekers profeti: “Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.”

Semifinalen i ‘96 er stadig det bedste resultat, England har opnået ved et EM (for nej, vi godtager ikke deres “bronze” i 1968, hvor de sluttede som treer ud af fire lande, fight us).

Men trods den pauvre høst blæser der for første gang i et godt stykke tid positive vinde over det fodboldtossede land, som resten af Europa elsker at grine af.

Og eftersom både semifinalerne og finalen spilles på Wembley, kan englænderne nu igen synge “football is coming home”.

Nyt blod på bænk og banen

Nuvel, Gareth Southgate er ikke ny ny, da han efterhånden har stået i spidsen for England i nogle år. Siden 2016 for at være præcis. Alligevel er der en karisma og ungdommelighed over Southgate, som har været fraværende i årtier hos England.

Enten er man gået efter gamle, konservative trænere som Sven-Göran Eriksson eller Fabio Capello eller efter yngre, britiske navne uden den fornødne kvalitet som Steve McClaren. Eller en blanding af gammel og ukvalificeret som Roy Hodgson og Sam Allardyce (!!!)

Under Southgate har resultaterne ikke været indiskutabelt gode. Men England spillere friere og scorer flere mål, end under nogen træner siden Walter Winterbottom, der stoppede som træner i 1962.

Samtidig er der et nyt kuld af unge, spændende spillere, særligt i offensiven. Navne som Declan Rice, Phil Foden, Mason Mount, Bukayo Saka, Jadon Sancho og Jack Grealish er alle i spil til EM 2021 truppen, hvor de håber at gøre etablerede navne som Maguire, Rashford, Sterling og Kane selskab.

I defensiven har det ikke altid set lige så solidt ud for englænderne. Der er endnu tvivl om, hvem der skal indtage pladsen mellem stængerne, og det centrale forsvar med Maguire og John Stones vækker ikke samme ærefrygt som visse af de andre favoritters.

Facit er da også, at England under Southgate har indkasseret lige til den høje side i store opgør. I de syv VM-kampe i 2018 lukkede man 8 mål ind, og i 12 Nations League-kampe har man indkasseret 14 mål.

Det er ikke katastrofale tal, men det vidner om en defensiv, der har en smule svært ved at lukke af i de store opgør.

Fordele

Hjemmebanefordel.
Stjernespækket offensiv.
Masser af optimisme.

Ulemper

Tvivl om målmandsposten.
EM-historik.
Mange tvivl om, hvem der er førstevalg.

England EM 2021 odds

EM 2020 spil bet365 EM odds
England vinder sin pulje 1.40
England når til 8-delsfinalen 1.03
England når kvartfinalen Odds på EM kvartfinale findes endnu ikke
England når semifinalen EM 2021 odds semifinale findes endnu ikke
England når finalen EM finale odds findes endnu ikke
England vinder odds EM 2021 6.00
EM 2021 odds
Harry Kane var Englands talismand ved VM 2018. Kan han blive det igen? Foto: Ben Sutherland, CC BY-SA 2.0
BIGBET
Kopier koden!

EM 2021 odds Frankrig

For nogle kan det virke besynderligt, at Frankrig pt. blot har de næstlaveste EM 2021 odds og således ikke er favorit som EM 2021 vinder. Holdet er trods alt forsvarende verdensmestre og sølvvindere fra det seneste EM.

Og udover den nok bredeste og nok mest profilerede trup af alle EM-deltagere, er der også kontinuitet på de indre linjer.

Frankrig ledes således på 9. år af den tidligere midtbanegeneral Didier Deschamps, der i den grad har vist, at han kan forløse holdet.

Frankrig har således været i god form i efterhånden en håndfuld år, og i løbet af denne periode er den eneste turnering, hvor de ikke var med helt fremme, Nations League 18/19.

Her sluttede de a point med Nederlandene i gruppespillet, men på grund af en dårligere målscore avancerede Frankrig ikke til slutspillet.

Det er de kommet efter i den aktuelle udgave af Nations League, hvor slutspillet venter til efteråret.

Kan Dødens Pulje sluge franskmændene?

Senest, Frankrig tabte i en kamp af betydning, var 16. november 2018, hvor netop Nederlandene slog dem med 2-0 i Nations League.

Siden da er det blevet til 14 sejre og 4 uafgjorte for franskmændene, der lader til at have et hold perfekt balanceret mellem erfaring og ungdommelig sult.

Samtidig har Deschamps vist, at han er en dygtig slutrunde manager. Og det skal han i første omgang bevise ved at vriste Frankrig ud af Dødens Pulje. Her venter Tyskland, Portugal og Ungarn.

Portugal vil nok give franskmændene sved på panden og vække dårlige minder fra EM-finalen 2016. Tyskerne har man måske omvendt grund til forsigtig optimisme mod, eftersom Frankrig er ubesejret i de seneste 5 indbyrdes opgør, men Löw og co. må aldrig undervurderes.

Og endelig er der Ungarn, der må forventes at slutte sidst i gruppen, men som hurtigt kan stikke en kæp i hjulet på de resterende hold i gruppen, for hvem hvert eneste point kan komme til at betyde forskellen på en altafgørende første-, anden- eller tredjeplads.

Fordele

En velsmurt maskine, der kværner på 9. år. under Deschamps.
Skræmmende form.
Den største bredde af alle hold ved EM 2020.

Ulemper (puh, kan vi overhovedet finde tre?)

Noget med den franske arrogance, der kan bide sig selv i halen?
Svær indledende gruppe.
Uh, Lloris! Han dropper af og til. Vi klarede tre styk!

Frankrig EM 2021 odds

EM 2020 spil bet365 EM odds
Frankrig vinder sin pulje 2.25
Frankrig når til 8-delsfinalen 1.10
Frankrig når kvartfinalen Odds på EM kvartfinale findes endnu ikke
Frankrig når semifinalen EM 2021 odds semifinale findes endnu ikke
Frankrig når finalen EM finale odds findes endnu ikke
Frankrig vinder odds EM 2021 6.00
Modric og Mbappe kåres som henholdsvis turneringens spiller og turneringens unge spiller ved VM 2018. Foto: Эдгар Брещанов, CC BY-SA 4.0
BIGBET
Kopier koden!

EM 2021 odds Belgien

Fra de forsvarende verdensmestre til de forsvarende bronzevindere fra Belgien, der med de tredje laveste EM 2021 odds også er et seriøst bud på en kommende europamester.

Med danske briller kan man håbe på en mindre god belgisk slutrunde, selvom det virker mere sandsynligt, at de som minimum ender blandt de sidste fire.

Belgiernes minder fra det seneste EM er ikke gode. Her blev det nemlig til en chok exit mod upåagtede Wales i kvartfinalen, og belgierne levede endnu engang op til deres ry om at choke, når det gjaldt.

Siden da har formkurven dog kun peget opad for De Røde Djævle. Efter EM-fadæsen kom Roberto Martínez til, og under ham er det blev til 42 sejre og blot 4 nederlag i 54 kampe.

Man har desuden både i VM- og Nations League regi vist, at man er i stand til at gå til tops. Og resultaterne er kommet med stil. Belgierne har formået i snit at score mere end 3 mål pr. kamp og lukke blot 0,8 mål ind.

Det er med andre ord et hold, der virker godt afstemt både defensivt og offensivt.

Potentielt “let” vej til semifinalen

I bageste geled styrer Thibaut Courtois slagets gang. Foran ham er den erfarne stopper konstellation Toby Alderweireld og Jan Vertonghen, der foruden en hel karriere sammen på landsholdet har masser af erfaring sammen.

De voksede nemlig op sammen på Ajax’ ungdomshold, hvor de senere blev fast makkerpar på førsteholdet.

Og siden da blev de genforenet i Tottenham, hvor de også nåede at spille sammen i fem år, inden Vertonghen i 2020 tog til Benfica.

På den centrale midtbane dirigerer spillere som Youri Tielemans og Kevin de Bruyne spillet, mens Dries Mertens og Eden Hazard huserer på fløjene. Allerforest er det op til Romelu Lukaku at terrorisere modstandernes forsvar og få den sidste fod på.

Sidstnævnte har han vist sig så god til, at han allerede som 25-årig kunne kalde sig Belgiens mest scorende nogensinde.

Slutter Belgien som forventet som etter i gruppen, venter en af de bedst placerede treere. Går dette som planlagt, venter i kvartfinalen nummer 1 fra gruppe A eller nummer 2 fra gruppe C.

Vi snakker altså sandsynlige modstandere som Italien, Nederlandene, Tyrkiet, Schweiz eller Ukraine.

Og uden at skulle fornærme nogen, virker det umiddelbart mere overkommeligt end de potentielle modstandere fra gruppe D, E eller F.

Fordele

Stærkt udviklet koncept og sammenspil.
God slutrundeform.
God lodtrækning.

Ulemper

Manglende bredde på flere pladser.
Man har stadig ikke fundet spilleren, der passer som venstre wingback i Martínez’ 3-5-2 system.
En del unge spillere under 21 i truppen. Kan manglende erfaring koste?

Belgien EM 2021 odds

EM 2020 spil bet365 EM odds
Belgien vinder sin pulje 1.72
Belgien når til 8-delsfinalen 1.10
Belgien når kvartfinalen Odds på EM kvartfinale findes endnu ikke
Belgien når semifinalen EM 2021 odds semifinale findes endnu ikke
Belgien når finalen EM finale odds findes endnu ikke
Belgien vinder odds EM 2021 7.00
BIGBET
Kopier koden!

Tyskland EM 2021 odds

De fjerde laveste EM 2021 odds tilfalder i skrivende stund Tyskland. Og det kan synes generøst at pulje Tyskland blandt de absolutte favoritter.

I hvert fald har der været mere svinger i valsen for Löws mandskab end en fuld onkel til et afdansningsbal.

Tysklands nedtur begyndte i 2018, hvor man på chokerende vis røg ud af VM på sidstepladsen i en gruppe med Mexico, Sverige og Sydkorea.

Siden da har alt ikke været skidt for tyskerne. I kvalifikationen til EM 2021 sluttede man på førstepladsen foran Nederlandene, og i perioder så spillet virkelig imponerende ud.

Men kendetegnende for Tyskland siden 2018 har der for hvert skridt fremad været (mindst) to tilbage. Nations League har ikke budt på andet end fiaskoer for die Mannschaft.

I 18/19 udgaven sluttede man sidst i gruppen med 0 sejre i 4 forsøg mod Nederlandene og Frankrig. I 20/21 versionen blev det en smule bedre, da tyskerne sluttede som toer i efter Spanien og foran Schweiz og Ukraine.

Men i gruppens afgørende kamp i sidste spillerunde mod Spanien blev tyskerne skilt ad med hele 6-0. Nederlaget var ikke blot en ydmygelse uden lige, det var det største tyske nederlag siden 0-6 nederlaget mod Østrig i 1931!

Og senest er der kommet yderligere grus i maskineriet. Joachim Löw, der har stået i spidsen for tyskerne siden 2006, har oplyst, at han stopper efter EM.

Det meldte han ud kort efter endnu et choknederlag på 1-2 hjemme mod Nordmakedonien i VM-kvalifikationen, hvilket mildest talt var en skidt generalprøve op til EM.

Tunge navne og erfaring

Men det hele skal selvfølgelig ikke tales ned for tyskerne. Faktum er, at de stadig kan præsentere nogle af de største navne i verden på holdkortet. Neuer i målet er stadig en keeper af højeste kvalitet.

Den centrale midtbane bestående af Leon Goretzka, Joshua Kimmich og Ilkay Gündogan er en af de bedste i verden.

Og i offensive spillere som Kai Havertz, topscorer Serge Gnabry, Marco Reus og Leroy Sané har Tyskland spillere, der alle kan afgøre en kamp på egen hånd.

Læg dertil, at tyskerne har fordel af hjemmebane i gruppekampene. Og det kan meget vel vise sig at tippe de afgørende procenter til Tysklands fordel i den berygtede gruppe F, hvor Frankrig, Portugal og Ungarn som bekendt venter.

Fordele og ulemper

Hjemmebane i gruppekampene.
Adskillige absolutte topspillere.
Masser af slutrunde erfaring i truppen.

Ulemper

Dårlig form.
Usikkerhed på trænerbænken.
Svær gruppe.

Tyskland EM 2021 odds

EM 2020 spil bet365 EM odds
Tyskland vinder sin pulje 2.37
Tyskland når til 8-delsfinalen 1.11
Tyskland når kvartfinalen Odds på EM kvartfinale findes endnu ikke
Tyskland når semifinalen EM 2021 odds semifinale findes endnu ikke
Tyskland når finalen EM finale odds findes endnu ikke
Tyskland vinder odds EM 2021 8.00
“I’m old, not obsolete”. Neuer og co. skal aldrig regnes ude. Foto: Steindy, CC BY-SA 3.0
BIGBET
Kopier koden!

Portugal EM 2021 odds

Og vi bliver såmænd i gruppe F for at runde vores gennemgang af top 5 favoritter til EM 2021 af. Bag denne låge gemmer sig nemlig de forsvarende europamestre fra Portugal.

Som det eneste hold blandt forhåndsfavoritterne sluttede portugiserne ikke som etter i sin gruppe.

I en barsk gruppe, der talte svære modstandere som Serbien og Ukraine, måtte Portugal nemlig afstå pladsen til netop Ukraine, der blandt andet formåede at slå Portugal 2-0 i Kiev.

Alligevel er det et Portugal med masser af selvtillid, der tropper op til juni. De er ikke blot forsvarende europamestre, men også forsvarende Nations League vindere.

Og selvom de i den seneste udgave af Nations League ikke klarede sig videre til mesterskabsspillet, da Frankrig tog sig af førstepladsen, har de altså med de seneste års resultater vist, at de er i stand til at stå distancen mod de bedste modstandere.

Uovertruffen organisation

Det er som regel offensiven, der trækker overskrifter hos Portugal. Cristiano Ronaldo er stadig omdrejningspunktet, men også andre store navne som Bruno Fernandes, Joao Felix, Bernardo Silva og Diogo Jota ville pynte gevaldigt på de fleste holdkort.

Men Portugal lever i høj grad også af en fantastisk organisation. Under Fernando Santos har portugiserne for alvor vist sig som et hold, der formår at spille som en perfekt afstemt enhed.

Det lærte netop Frankrig på den hårde måde i EM-finalen i 2016, hvor et tungt spilovertag ikke blev konverteret til mål.

Og det er da heller fordi, Portugal mangler defensive navne fra øverste hylde. Citys Ruben Dias har hurtigt etableret sig om en af de absolut bedste centerforsvarere i verden, mens både klub- og landsholdskollegaen Joao Cancelo styrer højre back med kyndig hånd.

På den centrale midt er Ruben Neves den perfekte balancespiller, der både afstemmer holdet defensivt og er i stand til at slå den afgørende aflevering frem i banen.

Læg dertil den sædvanlige mængde af portugisisk shithousery, og du har opskriften på et hold, der er p**** irriterende at spille imod.

Fordele

Blandt de bedst organiserede hold.
Store profiler med megen erfaring.
Dygtig og snu træner.

Ulemper

Defensivt smalt besat, hvis førstevalgene går i stykker.
Kan Ronaldo stadig være omdrejningspunkt, eller risikerer Santos at hæmme de andre stjerner?
Svær gruppe.

Portugal EM 2021 odds

EM 2020 spil bet365 EM odds
Portugal vinder sin pulje 4.50
Portugal når til 8-delsfinalen 1.40
Portugal når kvartfinalen Odds på EM kvartfinale findes endnu ikke
Portugal når semifinalen EM 2021 odds semifinale findes endnu ikke
Portugal når finalen EM finale odds findes endnu ikke
Portugal vinder odds EM 2021 9.00
BIGBET
Kopier koden!

EM odds på Danmark

Og lad os så tage et kig på det rigtig sjove, nemlig EM odds på Danmark! Det føles som en enighed siden, Danmark på nervøs vis sikrede til EM 2021 deltagelsen i sidste runde ude mod Irland.

Vi sluttede toer i vores gruppe efter Schweiz med 4 sejre og lige så mange uafgjorte i 8 opgør i en gruppe, der desuden talte Georgien og Gibraltar. Og den præstation var måske meget sigende for tiden under Åge Hareide.

Danmark var bundsolide og nederlag var en sjældenhed. Faktisk blev det til hele 35 kampe i streg uden nederlag under Åge Hareide, hvilket med længder slog tidligere rekorder.

Omvendt var det meget sjældent, at man som tilskuer sad med en følelse af at blive forkælet af lækkerier og storsejre. Derfor gik diskussionen ofte på, om danske fans simpelthen var for forvænte?

Hvor store forventninger kan man egentlig stille til en fodboldnation med en befolkning på blot 5,7 millioner andet end at spille sig videre til de store slutrunder og minimere antallet af nederlag?

Svaret har vist sig at være: meget store.

Hjulmands ambitiøse fodboldfilosofi

Selvom det under den nye træner Kasper Hjulmand blot er blevet til 10 kampe, så har det været 10 skelsættende kampe, der virkelig har fået pulsen op hos de danske fans.

Hjulmand lagde ganske vist fra land med et nederlag mod Belgien i Nations League, hvorfor vores flotte stime uden nederlag blev brudt. Men siden da er det med en enkelt undtagelse kun gået én vej.

Nederlaget blev fulgt op med pligtsejre over Island og 4 point i de to opgør mod England, hvorfor Danmark tog en flot andenplads i Nations League gruppen.

Og særligt i VM-kvalifikationen begyndte man at kunne se, at livet under Hjulmand varsler en helt ny hverdag for de danske fodboldfans.

De første tre kampe resulterede i tre sejre og en vanvittig målscore på 14-0 efter en sikker udesejr på 2-0 mod Israel, en 8-0 massakre mod Moldova – med reserverne tilmed! – og en 4-0 ydmygelse ude mod de formodet sværeste modstandere i gruppen, Østrig.

Det har været en dansk mandskab, der for alvor har foldet sig ud og vist, at vi kan meget mere end de snævre sejre, vi i mange år har vænnet os til.

Hjulmands tropper har ingen problemer med at indstille sig efter modstanderen, når vi er underdog, som vi så det mod England.

Men når vi er forhåndsfavoritter, spiller vi på egne præmisser, og det er svært ikke at lade sig rive med, når danskerne spiller fodbold, som de gjorde i 80’erne.

Derfor er er det ikke svært at forstå den næsten euforiske stemning, der lige nu hersker omkring landsholdet, hvor spillerne tilmed synes at have et stærkt sammenhold og en god vindermentalitet.

Det lignede på forhånd et tæt opgør mellem de to gruppefavoritter Østrig og Danmark. Det blev det ikke…

Odds på Danmark vinder EM

Hvor langt kan Danmark så drive det til EM? Svaret er, at de danske drenge måske kan gå rigtig langt. Og der er ikke bare tale om dansk massehysteri, hvilket det engelske medie The Guardian vidner om.

EM odds på Danmark.er lige nu 29.00, hvilket gør os til den 9. største favorit pt. De aktuelle EM odds på Danmark reflekterer altså, at vi er større favoritter end Kroatien og langt større favoritter end lande som Sverige og Tyrkiet (odds 81) og Rusland og Ukraine (odds 91).

Og kigger vi opad i tabellen er EM odds på Danmark altså ikke langt efter Italien, der pt. er på 13 x pengene igen i EM vinder odds.

Danmark vinder EM odds

Og hvad afspejler de nuværende EM odds på Danmark så? Jo, de betyder, at vi ses som favorit til at slutte som toer i gruppen efter Belgien. Så hvis vi leger med det scenarie, hvordan ser den videre færd så ud for Danmark?

Det ville parre os med nummer 2 i gruppe A, som huser Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales. Herefter ville det sandsynligvis være vinderen af gruppe C (Nederlandene, Østrig, Nordmakedonien og Ukraine), der ventede i kvartfinalen, og går man igen med sandsynligheden ville det altså blive Nederlandene, som har set vakkelvorne ud under den nye træner.

I en eventuel semifinale ville vente potentielle modstandere som Kroatien, England, Spanien eller Sverige og vi ville altså undgå holdene fra Dødens Pulje F før en eventuel finale.

Så hvordan ser odds på Danmark vinder EM ud? Går vi med et scenarie, hvor vi eksempelvis skal slå: Tyrkiet, Nederlandene, England og vinde en finale, så virker EM odds på Danmark til den lave side.

Danmark EM 2021 odds

EM 2020 spil bet365 EM odds
Danmark vinder sin pulje 3.75
Danmark når til 8-delsfinalen 1.33
Danmark når kvartfinalen Odds på EM kvartfinale findes endnu ikke
Danmark når semifinalen EM 2021 odds semifinale findes endnu ikke
Danmark når finalen EM finale odds findes endnu ikke
Danmark vinder odds EM 2021 29.00

Selv med klaphatten på, må vi sige, at Danmark vinder EM odds’ene ser lidt lave ud pt.

BIGBET
Kopier koden!

EM topscorer odds

Vi kan altså ikke rigtig finde værdi i de nuværende EM odds på Danmark. Men der er masser af værdi at finde, hvis du kan ramme EM topscorer odds “lige i røven”.

Lad os starte med et kig på historien, for den kan lære os en del, når det gælder de nuværende EM topscorer odds.

År Spiller Land Mål Kampe
1960 Valentin Ivanov (+ 4 andre) Sovjetunionen 2 2
1964 Jesús María Pereda
Ferenc Bene
Dezső Novák
Spanien
Ungarn
Ungarn
2
2
2
2
2
1
1968 Dragan Džajić Jugoslavien 2 3
1972 Gerd Müller Vesttyskland 4 2
1976 Dieter Müller Vesttyskland 4 2
1980 Klaus Allofs Vesttyskland 3 3
1984 Michel Platini Frankrig 9 5
1988 Marco van Basten Holland 5 5
1992 Henrik Larsen
Karl-Heinz Riedle
Dennis Bergkamp
Tomas Brolin
Danmark
Tyskland
Holland
Sverige
3
3
3
3
4
5
4
4
1996 Alan Shearer England 5 5
2000 Patrick Kluivert
Savo Milošević
Holland
Jugoslavien
5
5
5
4
2004 Milan Baroš Tjekkiet 5 5
2008 David Villa Spanien 4 4
2012 Mario Mandžukić (+ 5 andre) Kroatien 3 3
2016 Antoine Griezmann Frankrig 6 7
2020

Udregner vi snittet af kampe spillet sammenholdt med antal mål, kan vi se, at topscoreren ved EM i gennemsnit har scoret 1,0037 mål pr. kamp. Statistisk set vil EM 2021 topscoreren altså score syv mål i lige så mange kampe.

EM betting: topscorer bet365 bonuskode: BIGBET Unibet
Spil på Kane

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spil på Lukaku

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spil på Ronaldo

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spil på Depay

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spil på Gnabry

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spil på Griezmann

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Værd at overveje ved EM betting på topscorer

Du skal selvfølgelig først og fremmest kigge på spilleren, når det gælder EM topscorer odds. Er han i god form? Har han døjet med skader? Klarer han sig normalt godt ved store slutrunder?

Men det er også vigtigt at kigge på faktorer uden om spilleren: plejer træneren at rotere meget, så spilleren risikerer at blive taget ud eller helt sparet?

Tager spilleren frispark og straffespark? Ved VM 2018 blev Harry Kane med seks mål topscorer, og halvdelen blev scoret på straffespark.

Særligt med VAR kan den slags dispositioner få stor betydning for dit EM topscorer odds.

Det sidste, du skal overveje, er hvor langt et hold må forventes at nå.

Tager vi igen et kig på oversigten, kan vi se, at i 15 EM-turneringer har der været 30 forskellige topscorere (5 delte æren i 1960, 3 i 1964, 4 i 1992, 2 i 2010 og hele 6 spillere blev delt topscorer i 2012).

Af disse 30 spillere nåede 21 at spille det maksimale antal kampe i turneringen. Det er kun sket tre gange, at en EM topscorer spillede for lande, der ikke nåede finalen – i 1996, 2000 og 2004.

I 1996 blev Alan Shearer topscorer med 5 mål, da England nåede semifinalen. I 2000 blev Patrick Kluivert delt topscorer, da Nederlandene ligeledes nåede semifinalen.

Og i 2004 blev Milan Baros topscorer, da Tjekkiet nåede semifinalen.

Dermed skal du altså være mere loren ved at vælge eksempelvis en spiller som Robert Lewandowski, når du placerer dit EM topscorer odds.

Platinis 9 mål ved EM 1984 bliver svært nogensinde at overgå. Ærgerligt, han efterfølgende viste sig at være en korrupt usling :-/ Foto: El Gráfico Public Domain

Vores spilforslag til EM 2021

Vi har samlet en række tips til EM betting til dig. Lad os se gennemgå vores EM 2021 betting forslag fra toppen.

EM 2021 betting tip 1: Italien får flest kort

Ja, du læste rigtigt. Kan du finde de rette EM odds, anbefaler vi en rask omgang EM 2021 betting på, at Italien får flest kort. Italien fik flest advarsler ved både EM 2012 og EM 2016, mens de fik tredjeflest i 2008.

Italienerne går som regel langt i turneringen og er kendt for deres mange små svinestreger. Derfor tror vi på, at der kan være god værdi i dette EM odds.

Du kan eventuelt gardere med Portugal, der ligeledes er kendt for at nå langt ved slutrunder. Portugiserne fik tredjeflest kort ved EM 2016 og næstflest ved EM 2012 og er kendt for at besidde de samme “dyder” som De Azurblå.

EM 2021 betting tip 2: Tyskland få gule

Vi bliver kortklubben til det næste af vores EM odds tips, for i den modsatte ende af skalaen er vores naboer mod syd tilsyneladende nogle virkelig flinke gutter på plænen.

I kvalifikationen til EM 2021 fik Tyskland således 0 gule og et enkelt rødt kort i 10 kampe. Det er surrealistisk lavt. Og samme tendens gælder faktisk for det meste for Tyskland i slutrunder under Löw:

Turnering Gule og røde kort (antal kampe i parentes)
EM 2020 kvalifikationen 0 gule + 1 rødt
VM 2018 3 gule +1 rødt (4 kampe)
EM 2016 11 gule (6 kampe)
VM 2014 6 gule (7 kampe)
EM 2012 4 gule (5 kampe)
VM 2010 12 gule + 1 rødt (7 kampe)
EM 2008 7 gule + 1 rødt (6 kampe)

I seks slutrunder – eks. kvalifikationen til EM 2020 – har tyskerne i snit fået 1,23 gule kort pr. kamp i snit. 43 gule i 35 kampe. Til sammenligning har Italien fået 50 gule i 21 kampe i samme periode, mens Frankrig har fået 46 advarsler i 29 kampe.

Derfor er vores sidste anbefaling af odds på EM Tyskland til at være blandt dem med færrest kort eller alternativt at begive dig ud i noget EM betting på under 1,5 gule kort i alle EM kampe.

EM 2021 betting tip 3: Nederlandene til ikke at nå semifinalen

Nederlandene er en stor fodboldnation, men det har man ikke kunnet se de seneste mange år. Holdet var ikke med ved hverken EM 2016 eller VM 2018.

Det er de nu, men under ledelse af Frank de Boer, der mildest talt ikke virker klar til opgaven.

Manden, der formåede at blive fyret i Crystal Palace efter 5 kampe og efter 14 forsøg i Inter, har også allerede fået en vaklende start med pointtab i hvert andet af de første 8 kampe i spidsen for holdet.

Nederlandenes EM gruppe er overkommelig, men går de som forventet videre, møder de den bedste treer fra gruppe D, E eller F. Og det kan betyde modstandere som Tjekkiet, Polen, Sverige, Tyskland eller Portugal.

Herefter kan de løbe i hold som Danmark, Belgien eller Italien. Kan du få gode EM odds på at spille imod Nederlandene, så anbefaler vi EM betting på netop dét.

Bookmakere til EM 2021

Vi er kommet med en del forslag til EM 2021 betting. Men hvor kan man så finde de bedste EM 2021 odds? Her er en liste over nogle af de mest populære udbydere af EM 2021 odds og deres aktuelle odds på Danmark vinder EM.

EM 2020 betting site Bonus Danmark vinder EM odds

bet365 logo
Regler og vilkår gælder +18

Gå til bet365

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
29.00

Unibet logo
Regler og vilkår gælder +18

Gå til Unibet

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

21.00

Leovegas logo
Regler og vilkår gælder +18

Gå til LeoVegas

Reklamelink Regler og vilkår gælder +18

21.00

Gå til NordicBet

Regler og vilkår gælder

29.00

888sport bonus
Regler og vilkår gælder +18

Gå til 888sport

Regler og vilkår gælder +18

21.00

Alle udbyderne på vores liste kommer til at tilbyde nogle af de bedste odds EM 2021 har at byde på. Det bliver med andre ord ikke svært at finde gode odds på EM.

EM FAQ

Til sidst har vi samlet en EM FAQ med de oftest stillede spørgsmål. I vores EM FAQ finder du blandt andet svar på, hvor EM bliver afholdt, hvor du finder odds på EM og meget mere.

EM FAQ: Bliver EM 2020 afholdt i København?

Ja, det er fastslået, at EM 2021 kommer til at finde sted i København.

EM FAQ: Kommer der tilskuere på lægterne?

Ja! Der kommer til at være restriktioner på, hvor mange tilskuere, der må være til kampene, men der kommer tilskuere.

EM FAQ: Hvor kan jeg komme i gang med EM 2021 betting?

Der er masser af gode EM 2021 betting sites, der tilbyder EM betting. Se vores oversigt længere oppe i artiklen.

EM FAQ: Hvor kan jeg finde Danmark vinder EM odds?

Du kan finde Danmark vinder EM odds hos alle større bookmakere, der tilbyder vinderspil. Det vil sig enhver bookmaker med respekt for sig selv. Om du kan finde odds på Danmark vinder EM, som er umagen værd, er dog et andet spørgsmål.

Vi vurderer de aktuelle odds på Danmark vinder EM til den lave side i forhold til at repræsentere værdi. Spiller du bare for sjov, kan det dog give god mening at placere et odds på Danmark vinder EM.

BIGBET
Kopier koden!