EM 2021 odds

Hvem er favoritter til EM 2024, og skal Danmark regnes som en seriøs outsider? Vi besvarer begge spørgsmål i vores artikel om EM 2021 odds, hvor vi også præsenterer vores helt egne EM 2021 betting forslag.

Her er de største favoritter til at vinde EM 2021

Top 8 er et kompetent felt, hvor alle med rette kan siges at have en chance for at vinde EM 2021. Alligevel skiller en håndfuld nationer sig ud som særligt store favoritter. Lad os tage et kig på hver af de fem største forhåndsfavoritter med de laveste EM 2021 odds.

EM 2021 odds

England EM 2021 odds

Gareth Southgate er ikke ny ny, da han efterhånden har stået i spidsen for England i nogle år. Siden 2016 for at være præcis. Alligevel er der en karisma og ungdommelighed over Southgate, som har været fraværende i årtier hos England.

Under Southgate har resultaterne ikke været indiskutabelt gode. Men England spillere friere og scorer flere mål, end under nogen træner siden Walter Winterbottom, der stoppede som træner i 1962.

Samtidig er der et nyt kuld af unge, spændende spillere, særligt i offensiven. Navne som Declan Rice, Phil Foden, Mason Mount, Bukayo Saka, Jadon Sancho og Jack Grealish er alle i spil til EM 2021 truppen, hvor de håber at gøre etablerede navne som Maguire, Rashford, Sterling og Kane selskab.

I defensiven har det ikke altid set lige så solidt ud for englænderne. Der er endnu tvivl om, hvem der skal indtage pladsen mellem stængerne, og det centrale forsvar med Maguire og John Stones vækker ikke samme ærefrygt som visse af de andre favoritters.

Facit er da også, at England under Southgate har indkasseret lige til den høje side i store opgør. I de syv VM-kampe i 2018 lukkede man 8 mål ind, og i 12 Nations League-kampe har man indkasseret 14 mål.

Det er ikke katastrofale tal, men det vidner om en defensiv, der har en smule svært ved at lukke af i de store opgør.

Fordele

Hjemmebanefordel.
Stjernespækket offensiv.
Masser af optimisme.

Ulemper

Tvivl om målmandsposten.
EM-historik.
Mange tvivl om, hvem der er førstevalg.

EM 2021 odds Frankrig

For nogle kan det virke besynderligt, at Frankrig pt. blot har de næstlaveste EM 2021 odds og således ikke er favorit som EM 2021 vinder. Holdet er trods alt forsvarende verdensmestre og sølvvindere fra det seneste EM.

Og udover den nok bredeste og nok mest profilerede trup af alle EM-deltagere, er der også kontinuitet på de indre linjer.

Kan Dødens Pulje sluge franskmændene?

Portugal vil nok give franskmændene sved på panden og vække dårlige minder fra EM-finalen 2016. Tyskerne har man måske omvendt grund til forsigtig optimisme mod, eftersom Frankrig er ubesejret i de seneste 5 indbyrdes opgør, men Löw og co. må aldrig undervurderes.

Og endelig er der Ungarn, der må forventes at slutte sidst i gruppen, men som hurtigt kan stikke en kæp i hjulet på de resterende hold i gruppen, for hvem hvert eneste point kan komme til at betyde forskellen på en altafgørende første-, anden- eller tredjeplads.

Fordele

En velsmurt maskine, der kværner på 9. år. under Deschamps.
Skræmmende form.
Den største bredde af alle hold ved EM 2020.

Ulemper (puh, kan vi overhovedet finde tre?)

Noget med den franske arrogance, der kan bide sig selv i halen?
Svær indledende gruppe.
Uh, Lloris! Han dropper af og til. Vi klarede tre styk!

EM 2021 odds Belgien

Fra de forsvarende verdensmestre til de forsvarende bronzevindere fra Belgien, der med de tredje laveste EM 2021 odds også er et seriøst bud på en kommende europamester.

Med danske briller kan man håbe på en mindre god belgisk slutrunde, selvom det virker mere sandsynligt, at de som minimum ender blandt de sidste fire.

Belgiernes minder fra det seneste EM er ikke gode. Her blev det nemlig til en chok exit mod upåagtede Wales i kvartfinalen, og belgierne levede endnu engang op til deres ry om at choke, når det gjaldt.

Siden da har formkurven dog kun peget opad for De Røde Djævle. Efter EM-fadæsen kom Roberto Martínez til, og under ham er det blev til 42 sejre og blot 4 nederlag i 54 kampe.

Man har desuden både i VM- og Nations League regi vist, at man er i stand til at gå til tops. Og resultaterne er kommet med stil. Belgierne har formået i snit at score mere end 3 mål pr. kamp og lukke blot 0,8 mål ind.

Det er med andre ord et hold, der virker godt afstemt både defensivt og offensivt.

Slutter Belgien som forventet som etter i gruppen, venter en af de bedst placerede treere. Går dette som planlagt, venter i kvartfinalen nummer 1 fra gruppe A eller nummer 2 fra gruppe C.

Vi snakker altså sandsynlige modstandere som Italien, Nederlandene, Tyrkiet, Schweiz eller Ukraine.

Og uden at skulle fornærme nogen, virker det umiddelbart mere overkommeligt end de potentielle modstandere fra gruppe D, E eller F.

Fordele

Stærkt udviklet koncept og sammenspil.
God slutrundeform.
God lodtrækning.

Ulemper

Manglende bredde på flere pladser.
Man har stadig ikke fundet spilleren, der passer som venstre wingback i Martínez’ 3-5-2 system.
En del unge spillere under 21 i truppen. Kan manglende erfaring koste?

Odds på Danmark vinder EM

Hvor langt kan Danmark så drive det til EM? Svaret er, at de danske drenge måske kan gå rigtig langt. Og der er ikke bare tale om dansk massehysteri, hvilket det engelske medie The Guardian vidner om.

EM odds på Danmark.er lige nu 29.00, hvilket gør os til den 9. største favorit pt. De aktuelle EM odds på Danmark reflekterer altså, at vi er større favoritter end Kroatien og langt større favoritter end lande som Sverige og Tyrkiet (odds 81) og Rusland og Ukraine (odds 91).

Og kigger vi opad i tabellen er EM odds på Danmark altså ikke langt efter Italien, der pt. er på 13 x pengene igen i EM vinder odds.

Danmark vinder EM odds

Og hvad afspejler de nuværende EM odds på Danmark så? Jo, de betyder, at vi ses som favorit til at slutte som toer i gruppen efter Belgien. Så hvis vi leger med det scenarie, hvordan ser den videre færd så ud for Danmark?

Det ville parre os med nummer 2 i gruppe A, som huser Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales. Herefter ville det sandsynligvis være vinderen af gruppe C (Nederlandene, Østrig, Nordmakedonien og Ukraine), der ventede i kvartfinalen, og går man igen med sandsynligheden ville det altså blive Nederlandene, som har set vakkelvorne ud under den nye træner.

I en eventuel semifinale ville vente potentielle modstandere som Kroatien, England, Spanien eller Sverige og vi ville altså undgå holdene fra Dødens Pulje F før en eventuel finale.

Så hvordan ser odds på Danmark vinder EM ud? Går vi med et scenarie, hvor vi eksempelvis skal slå: Tyrkiet, Nederlandene, England og vinde en finale, så virker EM odds på Danmark til den lave side.

EM topscorer odds

Herunder kan du finde de seks største favoritter på en EM topscorer. Der er masser af værdi at finde, hvis du kan ramme EM topscorer odds “lige i røven”.

Værd at overveje ved EM betting på topscorer

Du skal selvfølgelig først og fremmest kigge på spilleren, når det gælder EM topscorer odds. Er han i god form? Har han døjet med skader? Klarer han sig normalt godt ved store slutrunder?

Men det er også vigtigt at kigge på faktorer uden om spilleren: Plejer træneren at rotere meget, så spilleren risikerer at blive taget ud eller helt sparet?

Tager spilleren frispark og straffespark? Ved VM 2018 blev Harry Kane med seks mål topscorer, og halvdelen blev scoret på straffespark.

Særligt med VAR kan den slags dispositioner få stor betydning for dit EM topscorer odds.

Det sidste, du skal overveje, er hvor langt et hold må forventes at nå.

Tager vi igen et kig på oversigten, kan vi se, at i 15 EM-turneringer har der været 30 forskellige topscorere (5 delte æren i 1960, 3 i 1964, 4 i 1992, 2 i 2010 og hele 6 spillere blev delt topscorer i 2012).

Af disse 30 spillere nåede 21 at spille det maksimale antal kampe i turneringen. Det er kun sket tre gange, at en EM topscorer spillede for lande, der ikke nåede finalen – i 1996, 2000 og 2004.

I 1996 blev Alan Shearer topscorer med 5 mål, da England nåede semifinalen. I 2000 blev Patrick Kluivert delt topscorer, da Nederlandene ligeledes nåede semifinalen.

Og i 2004 blev Milan Baros topscorer, da Tjekkiet nåede semifinalen.

Dermed skal du altså være mere loren ved at vælge eksempelvis en spiller som Robert Lewandowski, når du placerer dit EM topscorer odds.

Europamesterskabet i fodbold 2021: De 6 EM grupper

Gruppe F med Tyskland, Frankrig og Portugal er en selvskreven pulje til at tiltrække seernes opmærksomhed til EM i fodbold 2024. Danmarks gruppe B er selvsagt en spændende gruppe når du kipper med de danske EM farver.

EM 2024 betting: Gruppe A

Em gruppe A består af Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales. Italien er klare favoritter i puljen, men på en dårlig dag kan de sagtens få konkurrence af alle de 3 resterende hold i gruppen som har vist forrygende form op mod EM 2024.

EM 2024 betting: Gruppe B

Danmarks gruppe. Vi skal møde Belgien som har et uhyggeligt stærkt hold og er klare favoritter til at vinde Danmarks EM pulje. Endeligt har vi Rusland som må ses som Danmarks absolut direkte modstander om en 2. plads i gruppen.

EM 2024 betting: Gruppe C

I gruppe C har vi Holland, Ukraine, Nordmakedonien og Østrig. Holland er kæmpe favoriter, men Ukraine og især Østrig kan godt spille bold, så lad os se hvem der bliver nummer to i EM pulje C.

EM 2024 betting: Gruppe D

Gruppe D er lidt af en dynamit pulje og byder på nogle særdeles spændende opgør mellem England og Skotland, mens også Kroatien og Tjekkiet skal forsøge at kvalificere sig videre til EM ottendelsfinalerne. En svær pulje for alle mandskaber, selvom England er klare favoriter til at gå videre.

EM 2024 betting: Gruppe E

Vores kære naboer Sverige er kommet i en svær pulje med Spanien, Polen og Slovakiet. Med Spanien som favoriter, må de andre tre lande betragtes som at være nogenlunde lige til at gå videre på en andenplads i puljen.

EM 2024 betting: Gruppe F

EM’s absolut hårdeste pulje, med tre enormt gode hold, der alle kan vinde EM 2020. Portugal har med Jota i front en uhyggelig stærk trup og Tyskland og Frankrig er veteraner, der som regel altid er stærke i slutrunder. En god ide hér, kunne være at kigge på, hvem af de 3 store hold der IKKE går videre fra puljen.

Odds EM 2024: Spilforslag

Vi har samlet en række tips til EM betting. Lad os se gennemgå vores EM 2024 betting forslag fra toppen.

EM 2024 betting tip 1: Italien får flest kort

Ja, du læste rigtigt. Kan du finde de rette EM odds, anbefaler vi en rask omgang EM 2021 betting på, at Italien får flest kort. Italien fik flest advarsler ved både EM 2012 og EM 2016, mens de fik tredjeflest i 2008.

Italienerne går som regel langt i turneringen og er kendt for deres mange små svinestreger. Derfor tror vi på, at der kan være god værdi i dette EM odds.

Du kan eventuelt gardere med Portugal, der ligeledes er kendt for at nå langt ved slutrunder. Portugiserne fik tredjeflest kort ved EM 2016 og næstflest ved EM 2012 og er kendt for at besidde de samme “dyder” som De Azurblå.

EM 2024 betting tip 2: Tyskland få færrest gule kort

Vi bliver kortklubben til det næste af vores EM odds tips, for i den modsatte ende af skalaen er vores naboer mod syd tilsyneladende nogle virkelig flinke gutter på plænen.

I kvalifikationen til EM 2024 fik Tyskland således 0 gule og et enkelt rødt kort i 10 kampe. Det er surrealistisk lavt. Og samme tendens gælder faktisk for det meste for Tyskland i slutrunder under Löw:

TurneringGule og røde kort (antal kampe i parentes)
EM 2020 kvalifikationen0 gule + 1 rødt
VM 20183 gule +1 rødt (4 kampe)
EM 201611 gule (6 kampe)
VM 20146 gule (7 kampe)
EM 20124 gule (5 kampe)
VM 201012 gule + 1 rødt (7 kampe)
EM 20087 gule + 1 rødt (6 kampe)

I seks slutrunder – eks. kvalifikationen til EM 2020 – har tyskerne i snit fået 1,23 gule kort pr. kamp i snit. 43 gule i 35 kampe. Til sammenligning har Italien fået 50 gule i 21 kampe i samme periode, mens Frankrig har fået 46 advarsler i 29 kampe.

Derfor er vores sidste anbefaling af odds på EM Tyskland til at være blandt dem med færrest kort eller alternativt at begive dig ud i noget EM betting på under 1,5 gule kort i alle EM kampe.

EM 2024 betting tip 3: Holland når ikke til semifinalen

Holland er en stor fodboldnation, men det har man ikke kunnet se de seneste mange år. Holdet var ikke med ved hverken EM 2016 eller VM 2018.

Det er de nu, men under ledelse af Frank de Boer, der mildest talt ikke virker klar til opgaven.

Manden, der formåede at blive fyret i Crystal Palace efter 5 kampe og efter 14 forsøg i Inter, har også allerede fået en vaklende start med pointtab i hvert andet af de første 8 kampe i spidsen for holdet.

Nederlandenes EM gruppe er overkommelig, men går de som forventet videre, møder de den bedste treer fra gruppe D, E eller F. Og det kan betyde modstandere som Tjekkiet, Polen, Sverige, Tyskland eller Portugal.

Herefter kan de løbe i hold som Danmark, Belgien eller Italien. Kan du få gode EM odds på at spille imod Nederlandene, så anbefaler vi EM betting på netop dét.

EM 2024 betting tip 4: Em finale odds

Der er rigtig god grund til at kigge på EM finale odds, men du skal tænke ud af boksen. Der er kun to hold der når finalen, så det kunne være værd at se på hvem der ikke når finalen.

For eksempel er England, på trods af, at de ser stærke ud, enormt dårlige historisk set i EM og VM cup turneringer. Presset på det Engelske A-landshold er tårn højt og spillerne og præstationerne krymper tit under presset.

Tyskland der skal møde Frankrig og Portugal i gruppespillet kan også blive slået ud. Der er tårnhøje odds på alle disse tre hold til ikke at gå videre. Husk dog, at de bedste 3´ere i grupperne går videre!

  • Tyskland går ikke videre fra puljen: Odds 6.5
  • Portugal går ikke videre fra puljen: Odds 2.75

EM odds FAQ

Til sidst har vi samlet en EM FAQ med de oftest stillede spørgsmål. I vores EM FAQ finder du blandt andet svar på, hvor EM bliver afholdt, hvor du finder odds på EM og meget mere. Vil du blive klogere på EM, kan du også tage vores EM 2021 quiz.

✅Bliver EM 2024 afholdt i København?

Ja, det er fastslået, at EM 2021 kommer til at finde sted i København.

✅Kommer der tilskuere på lægterne?

Ja! Der kommer til at være restriktioner på, hvor mange tilskuere, der må være til kampene, men der kommer tilskuere.

✅Hvor kan jeg komme i gang med EM 2021 betting?

Der er masser af gode EM 2021 betting sites, der tilbyder EM betting. Se vores oversigt længere oppe i artiklen.

✅Hvor kan jeg finde Danmark vinder EM odds?

Du kan finde Danmark vinder EM odds hos alle større bookmakere, der tilbyder vinderspil. Det vil sig enhver bookmaker med respekt for sig selv. Om du kan finde odds på Danmark vinder EM, som er umagen værd, er dog et andet spørgsmål..

Vi vurderer de aktuelle odds på Danmark vinder EM til den lave side i forhold til at repræsentere værdi. Spiller du bare for sjov, kan det dog give god mening at placere et odds på Danmark vinder EM.

Læs også vores artikel om VM 2022 odds.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening