Betting på Twitter

Twitter er meget mere end blot Donald Trumps offentlige dagbog. Med den rette forberedelse kan du forvandle Twitter til et effektivt våben til at slå bookmakerne. Vi viser, hvad fordelene ved betting på Twitter er, og hvad du skal være obs på, når du tager imod råd.

Og så giver vi dig tips til de bedste Twitter konti, når det gælder betting på Twitter.

Betting på Twitter
Regler og vilkår gælder +18.

Tips på Twitter

Twitter er blevet et meget populært sted for gamblere at søge tips til deres betting. Og det bugner da også med de såkaldte “tipstere”, når det kommer til betting på fodbold.

De mest populære Twitter tipstere har titusinder af følgere, som tager imod tips, tricks og insider-informationer fra ligaer i alle afkroge af verden. Nogle har endda sekscifrede følgerskarer. Men hvad er det, Twitter kan, når det gælder betting på fodbold? Det tager vi et kig på.

Hvis du af uransagelige årsager ikke skulle være klar over, hvad Twitter er for en størrelse, så lad os kort opremse dets kendetegn. Du kan kun skrive korte beskeder på 280 tegn. Du kan med hashtags (#) angive et emne for dit tweet, som Twitter sorterer sammen med andre tweets med samme hashtag.

Og med @ kan du tagge andre personer med dit Tweet. Lad os se på, hvordan disse muligheder kan bruges i forhold til betting.

#Twitter #TwitterGuide #TwitterTips

Hashtags

Fordelen ved hashtags, når det gælder Twitter tips, er, at det hjælper dig med hurtigt at skabe et næsten komplet over kampen. Ved at søge på hashtags kan du på ingen tid få indblik i de mest delte, læste og likede tweets om en given kamp. Dermed får du altså kondenseret de mest væsentlige nyheder, tips og input på eksempelvis en fodboldkamp.

Og hvorfor det er så vigtigt, forklarer vi lidt senere. Der findes nemlig videnskabeligt belæg for, at Twitter kan noget særligt, når det gælder betting tips og fodbold betting.

Trending

Trending-oversigten er et andet nyttigt værktøj, når det gælder betting på Twitter. I venstre side viser Twitter dig nemlig hashtags, der er relateret til eksempelvis kampen, du overvejer at spille på, eller den specifikke tipster, du følger, og som trender. Det kan for eksempel handle om spillere, der er blevet skadede, og andre nøgleinformationer, der kan gøre forskellen mellem succes og fiasko i din fodbold betting.

Hastighed

En anden væsentlig fordel ved Twitter er selvfølgelig hastigheden. Twitter er et af de absolut hurtigste sociale medier, hvis ikke dét hurtigste. Det betyder, at nøgleinformationer, der kan få indflydelse på en kamp, eller udviklingen i en given kamp, kan spredes på ultrakort tid. Og det øger dine chancer for at komme før din bookmaker.

Hvorfor er betting på Twitter på populært?

Korte budskaber

Det hjælper selvfølgelig ikke, at du hurtigt kan få informationer fra hele verden, hvis du ikke kan nå at tygge dig igennem. Derfor er det en stor fordel ved Twitter, at budskaberne er kondenserede og korte. Det giver dig mulighed for at skære igennem fedtet og komme hurtigt ind til kernen #MessiInjured, #NeymarBenched.

Grænseløs information

Mange succesfulde og professionelle bettere anbefaler, at du søger mod mindre ligaer, hvis du vil have de bedste betting resultater. De største ligaer er meget eksponerede og bookmakerne har derfor godt tjek på stort set alle relevante informationer om hver eneste kamp. Det gør det svært for dig at være et skridt foran.

Men Twitter er et godt værktøj til at blive ekspert på mindre ligaer med hjælp fra tipstere i alle afkroge af verden. Og det kan øge dine chancer for at finde væddemål til en god pris betragteligt.

Wisdom of the crowd

Wisdom of the crowd er en teori, der hævder, at massernes viden overgår den enkelte, også selvom masserne eksempelvis konkurrerer med eksperter. Et tænkt eksempel kan være, at hvis du fylder en flyttekasse med enkroner og beder 1.000 personer gætte på, hvor mange enkroner, der er i kassen, så vil det gennemsnitlige svar nå meget tæt på det korrekte svar.

Forskere har ad flere omgange testet wisdom of the crowd, når det gælder betting på Twitter, og resultaterne lader til at understøtte, at masserne på Twitter kan noget, når det gælder betting resultater. I en undersøgelse var Twitter-brugerne bedre til at prissætte væddemål end bookmakerne. Og en anden undersøgelse viste, at oddsere, der brugte Twitter havde et plus på 2,28% på deres indskud på 372 kampe, der i gennemsnit gav et tab på 5,41%.

Begge undersøgelse kan læses i denne Independent-artikel.

Det skal du holde øje med hos Twitter-tipstere

Selvom der er meget guld at hente hos de mange Twitter-tipstere, er der selvfølgelig også meget skrald i bassinet. Se, hvilke kvalitetsmarkører, du skal holde øje med, og hvilke faresignaler, du skal lægge mærke til.

Gode indikatorer

Velunderbyggede tips: De gode tipstere henter deres information fra mange kilder og holder dem op imod hinanden. I stedet for at stirre sig blinde på enkelte informationer såsom skader eller karantæner, holder de den slags informationer op mod anden viden, før de konkluderer.

Mange følgere: Et kvalitetsstempel er naturligvis, at tipsteren har mange følgere. Det er svært at tro på, at et tipster har formidable betting resultater, hvis ikke nogen gider følge vedkommende. Derfor kan du i høj grad bruge antallet af følgere til at vurdere, om en tipster er din tid værd. Ulempen er selvfølgelig, at jo flere, der følger, jo mindre er sandsynligheden for, at du får insider-viden, som ikke er alment kendt.

Faresignaler hos Twitter-tipstere

Har mere travlt med at reklamere for produkter end at levere tips: Ifølge The Casual Gambler har omkring hver anden tipster en aftale med en bookmaker. Det i sig selv behøver ikke være diskvalificerende for at levere de bedste betting tips, men det betyder, at du skal være på vagt.

Hvis tipsteren er mere interesseret i at fortælle om bookmakere end at give gode spiltips, bør du styre udenom. I de mest grelle tilfælde kan der ligefrem være tale om, at tipsteren bare videregiver spiltips direkte fra bookmakeren. Og det giver sig selv, at du i så fald ikke bør følge “rådene”.

Fortæller ikke om væddemål der ikke gik hjem: Et kendetegn for mange tipstere er, at de er meget glade for at klappe sig selv på skulderen, når de rammer rigtigt. Og hvis man er i stand til at slå bookmakeren, har man så sandelig også grund til at være stolt. Men hvis en tipster ikke fortæller om de betting resultater, der ikke gik hjem, eller måske endda sletter tidligere tweets, så bør alle alarmklokker ringe. Tipsterne med respekt for sig selv opdaterer på deres væddemål og offentliggør både dem, der gik hjem og dem, der ikke gjorde.

Deler ikke oversigt over resultater: Beslægtet med ovenstående bør en god tipster med jævne mellemrum levere en oversigt over den seneste tids betting resultater. De fleste af os kender tippere, der med jævne mellemrum bralrer op om deres saftigste kuponer, og som altid “er i et lille plus”, hvis man spørger dem om de samlede betting resultater. Dem lytter du næppe til, når det gælder betting tips. Så lad være med at lytte til deres pendanter på Twitter. Sørg for, at din tipster leverer total gennemsigtighed, når det kommer til sine resultater.

Hvem skal jeg følge på Twitter?

Nu er du blevet klædt på til at finde nogle gode tipstere at få Twitter tips fra, så du kan plukke de bedste betteres hjerner. Men så du kan komme godt i gang har vi samlet 10 gode tipstere, du kan følge med det samme.

Den aktive
PinchBet leverer betting tips til betting på Twitter i et tempo, hvor de færreste kan være med, og er en af de absolut mest aktivere tipstere. Ifølge eget udsagn har de haft et overskud på €6.229 fra marts 2015 – januar 2017.

De lidt langsommere
Hvis du er en ægte fodboldfan, er du nok stødt på Who Scored. De har oprettet WhoScored Tipster til betting på Twitter. De leverer statistik og nogle af de bedste fodbold betting tips. Her er der dog lidt længere mellem opdateringerne end på de andre handles.

Den hemmelige
@Sjaktrekk er en nordisk oddser som leverer gratis tips på målmarkederne begge hold scorer/Over 2.5 mål.

Nørderne
Discrete Tipster får du analyse for fuld skrue. Discrete Tipster er ofte (lidt for) glad for omfattende akkumulator bets til vores smag, men det gør ikke analyserne ringere. Kig med og find de singler, du tror mest på.

Den danske
Steffen Dam er dansk fodboldnørd og oddser, som også stanger Twitter tips ud, når han ikke er i æteren på Radio24syv eller skribent på BT Sport. Derudover er han også ivrig leverandør af fun facts fra fodboldens verden.

2 skæve bud

Ovennævnte er alle gode bud på lige-ud-ad-landevejen handles af få gode tips til betting på fodbold. Vi har dog også samlet nogle lidt mere skæve bud.

Pinnacle sports
Pinnacle sports er en skarp bookmaker som også leverer tonsvis af artikler på et højt niveau. Du finder dem let ved at søge på Twitter.

Nørderne part 2
OptaJoe er ikke decideret dedikeret til fodbold betting. Alligevel er siden, der har over 1.000.000 følgere et absolut must for den seriøse Twitter tipper. OptaJoe leverer bunker af spændende statistik, som giver dig uvurderlig baggrundsviden og måske også inspiration til dit næste væddemål.

Vi håber, vores artikel om Twitter tips har klædt dig godt på til at bruge Twitter til at slå din bookmaker.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening