Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Champions League Betting Guide

Champions League 2019/2020 er snart i fuld gang, og vi er klar med vores Champions League betting guide. Vi glæder os alle sammen til at se fodbold fra øverste hylde via vores favorit Champions League live stream service. Hvis du også glæder dig til at sætte lidt penge på højkant, så er du kommet til det rette sted.

Champions League Betting Guide
Camp Nou. Foto: Pixabay. Creative commons CC0

Her i vores Champions League Betting Guide får du et overblik over nogle af de bedste bookmakere, de skarpeste spilmuligheder og den bedste service til at få et live stream. Vi hjælper dig, så du kan gøre det smukkeste spil en lille smule smukkere.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaerEuropæiske turneringer
SuperligaEuropa League
Premier League
Bundesliga
La Liga

Betting på Champions League

Champions League betyder sikre odds, når mindre hold møder overmagterne fra toppen af de europæiske ligaer. Men som du måske husker fra 16/17-sæsonens store overraskelse, Monaco, så kan selv de undertippede nogen gange overraske.

Hvem havde gættet, at Ajax ville sende Real Madrid ud af turneringen? Eller Juventus for den sags skyld? Og hvem havde mon spået, at Tottenham ville nå finalen i den forjættede turnering? Vi har lavet denne Champions League betting guide for at forberede dig til Champions League 2019/20.

Bolden er rund, som man siger, og det gælder altså også i Champions League. Det kan du vende til din egen fordel, hvis du ved noget, som andre ikke gør. Du kan omsætte din viden til kolde kontanter ved at lave gode Champions League odds, men det er ikke ligegyldigt, hvilken bookmaker du vælger.

Vi starter med at tage et kig på nogle rigtigt gode bookmakere her i vores Champions League betting guide.

Gode Champions League bookmakere

Det kan være lidt af en jungle at vælge den bookmaker, hvor du vil spille dine Champions League odds. Men vi hjælper dig her ved at skære igennem støjen og giver vores bud på de tre bedste Champions League bookmakere.

Tilgængeligheden og udvalget af Champions League odds hos bookmakerne i vores top 3-liste varierer alt efter tidspunkt og placering. Du kan derfor aldrig være 100% sikker på at finde odds på Champions League.

Gode Champions League bookmakere

PlaceringBookmakerVelkomstbonus
Superliga Bookmaker 1
bet365
Se bonus hos bet365**

Regler og vilkår gælder
Superliga Bookmaker 2
100% op til 1.500 kr.**

Regler og vilkår gælder
Superliga Bookmaker 3
Betfair
100% op til 2.000 kr.**

Regler og vilkår gælder

Bet365

En fordel ved bet365 i forhold til andre bookmakere, er at de stort set altid ligger i toppen i forhold til odds. Jo højere odds, jo større gevinst, når du rammer oddset lige i røven.

Hos bet365 finder du spil på mange af de største europæiske turneringer, og det er selvfølgelig klart, da bet365 er blandt de mest populære bookmakere i Europa. Derfor kan du med fordel tjekke, om du kan finde Champions League odds hos bet365.

Hos bet365 kan du generelt spille på de traditionelle odds, som bliver placeret før starten af en kamp. Men du kan også ofte spille på live betting, hvor du spiller på kampene, imens de er i gang. Læs mere om bet365 i vores anmeldelse.

Besøg bet365

Unibet – Champions League odds

Du skal vælge Unibet til dine odds, hvis du sætter pris på en solid Champions League bonus. Unibet har nemlig en virkelig god velkomstbonus til nye spillere. De giver hele 100% på de første 1.000 kroner på al sport. Så der er god grund til at vælge Unibet, hvis du kan lide gratis penge, og hvis vi nu skal være helt ærlige, hvem kan så ikke det?

Spil på Champions League hos Unibet

Der er et gennemspilskrav på 6 gange indsatsen indenfor de første 60 dage, men når turneringen først rigtig starter op, så er det jo hurtigt klaret. Du kan læse mere om deres bonus her.

De tilbyder også alle former for live betting undervejs i kampene. Så hvis du kan mærke at det er i dag, at Sergio Ramos river et af hans utallige røde kort, så er det her du kan omsætte den fornemmelse til kontanter.

Der er særligt et område, hvor Unibet skiller sig ud. Du er nemlig forsikret imod irriterende overtidsscoringer, som kan gøre et fantastisk væddemål værdiløst. Det er det som Unibet kalder deres 90+ forsikring.

Forsikringen dækker odds på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer på minimum 50 kroner og helt op til 350 kroner, som bliver refunderet, hvis der bliver scoret i overtiden. Det kan du læse meget mere om her.

Betfair – Champions League odds

Hos Betfair får du de klassiske muligheder for online betting, som andre bookmakere også tilbyder indenfor odds. I denne sæson er det altså her, du kan satse dine penge på at Real Madrid kommer tilbage på Champions League tronen. Men det er ikke det eneste, Betfair kan.

Spil på Champions League hos betfair

De har nemlig en spillebørs, hvor du i princippet spiller imod andre spillere. Det er altså dig som bruger, der køber og udbyder oddsene hos Betfair. Det betyder ikke, at Betfair går sultne i seng, for de tager nemlig en procentdel for at stille spillebørsen til rådighed for brugerne. Helt præcist så tager de 5 procent, men det kan over tid blive lavere. Så hvis du har fået øje på et odds til 4.00, så er dit effektive odds 3.85. Udregningen hedder (Dit odds-1)*0,95+1.

Der hvor den model adskiller sig fra andre bookmakere er selvfølgelig, at man kan købe og sælge odds til andre spillere. Du kan for eksempel tilbyde et lavt odds på Real Madrid som vinder igen og hvis der er nogen der bider på, så har du en chance for gevinst. Hvis du ikke er interesseret i det, så kan du også gøre opmærksom på at du er interesseret i at købe et bestemt odds på et væddemål.

Fordele ved Champions League bookmakere

Unibet
Bet365
Betfair
Solid velkomstbonusHøje oddsHøj velkomstbonus
Live betting på alle Champions League kampeLive betting på eventsOdds og live odds på Champions League
90+ forsikringSpillebørs, hvor spillere kan udbyde og købe odds af hinanden

Champions League odds og tips

I denne Champions League Betting guide præsenterer vi dig for en række gode odds muligheder, og grunden til hvorfor du skal holde et særligt godt øje med lige præcis disse odds.

Odds på turneringen

Først i vores Champions League betting guide starter vi med at anbefale de odds, som du kan spille på turneringen. Du kan spille på vinder, topscorer, spiller med flest kort og meget andet. Men hvad er egentlig bedst at spille på?

Vinderodds – kan kongeklubben gøre det igen?

Når man husker på sidste sæsons Champions League, så er det altså svært at snakke om næste sæsons mulige vinder uden at nævne Real Madrid. De gjorde det umulige i forrige sæson, og blev den første klub nogensinde til at vinde turneringen tre år i streg. Kan kongeklubben fra den spanske hovedstad mon komme tilbage på rette spor efter sommerens tunge oprustning?

Det er der flere der har tænkt, og derfor kan du da heller ikke få dine penge så mange gange igen hvis du satser på dem. Hvis du leder efter en større udbetaling, så kan det give mening at kigge andre steder.

Man må forvente at sulten er tilbage i baskerlandet, og at Barcelona med Ernesto Valverde ved roret vil gøre alt hvad de kan for at vinde det eftertragtede trofæ. Mens de samtidig vil gøre alt for at forhindre rivalerne fra hovedstaden i at genvinde det.

Liverpool vandt sidste år, og har oprustet kraftigt. Derfor må de også forventes at være en af favoritterne til at gå hele vejen i år.

Juventus skuffede sidste år trods indkøbet af Cristiano Ronaldo, og med Sarri ved roret vil de gøre alt for at hævne sidste sæsons skuffelse.

PSG er selvfølgelig også svære at overse. Stjerneduoen Mbappé og Neymar ledes af den spændende tyske træner Thomas Tuchel, og det har næppe mindsket deres chancer. Men det afspejler det relativt lave odds på dem også.

Topscorer – kan Messi igen drille Ronaldo?

Man kan ikke sige topscorer og Champions League uden at sige Cristiano Ronaldo. Han var øverst på skamlen de seneste seks sæsoner inden sidste sæson. Kun i 2014/2015 var han nødt til at dele værdigheden med Messi og Neymar. Men i 18/19-sæsonen overhalede Messi med 12 mål ham altså og fortrængte kong Cristiano fra tronen.

TopscorereChampions League 2018/2019
Lionel Messi12 mål
Robert Lewandowski8 mål
Dusan Tadic6 mål
Moussa Marega6 mål
Cristiano Ronaldo6 mål

Odds på kampe i Europa League

Andet punkt i odds og tips-sektionen i vores Champions League betting guide er odds på kampene. Her giver vi gode tips til fornuftige væddemålstyper, som du kan spille på de enkelte kampe.

1X2 – spil sjældent på udesejr

Når det kommer til europæiske kampe, så er særligt 1-tallet et fornuftigt udgangspunkt, hvis du spiller på online betting. Hjemmebanefordelen kommer ofte til udtryk når der kæmpes rundt omkring i Europa.

I en undersøgelse fra 2013 viser det sig at ud af de 96 kampe, som blev spillet, så blev næsten halvdelen af kampene (47 procent) vundet af hjemmeholdet. Imod kun en tredjedel af udeholdet (31 procent). Du kan læse hele undersøgelsen her.

Handicap odds – God til storfavoritter

En af de andre muligheder, som Champions league tilbyder, er når et af storholdene kommer op i mod et hold fra en mindre liga. Her kan det give mening at give favoritholdet et handicap fra start.

I sidste sæson var Shakhtar for eksempel havnet i en svær gruppe og pådrog sig nogen store nederlag, her kunne man med fordel have lavet et handicapodds i kampen mod for eksempel Manchester City, hvor ukrainerne tabte hele 6-0. Så hold øje med kampe, hvor der er stor favoritværdighed.

Dobbelt chance – spil på to resultater

Dobbelt chance er en god mulighed hvis den kamp du spiller på er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp til to i stedet for tre. Så hvis du har en ide om at et hold har favoritværdigheden, men måske kan spille til kryds, så kan det give mening at spille et dobbelt chance spil, så får du din gevinst, hvis de vinder, men også hvis de spiller til kryds.

Over/under – målrig eller målfattig kamp

Er det klassiske spil på, om der i en kamp bliver scoret mindre eller mere end et bestemt antal mål. I snit blev der i sidste sæson scoret 2.93 mål per kamp i hele turneringen. Så et spil på flere mål end 2,5 kan give god mening, men husk på at holde øje med de enkelte kampe også.

Hvis du forresten er interesseret i statistik til at lave din Champions League odds, så bør du tjekke worldfootball.net.

Målscorere – hvem er i god form?

Her kan du gå lidt længere op på siden og se sidste sæsons top fem målscorere, det er ihvertfald spillere, som vi ved har mål i støvlerne. Især Messi og Lewandowski kan være gode bud, da de ikke blot selv scorer flittigt, men også spiller på hold, der laver mange mål.

Favoritter i Champions League

Vi har været stort set hele vejen rundt i vores Champions League betting guide, men vi mangler at se på favoritterne hos Betfair (odds hentet 2. juli 2019).

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

Dette års favoritter er Manchester City, som sidste år nåede semifinalen.

Ellers er det en lang perlerække af europæiske giganter, som følger efter ifølge denne Champion League Betting guide. Barcelona må alt andet lige være sultne efter succes igen, mens Real Madrid skal forsøge at vise, de kan uden Ronaldo.

Sidste års vinder, Liverpool, er også et oplagt bud på en favorit sammen med den sydtyske gigant Bayern Munchen og dens franske ditto PSG. Uanset hvad så bliver det spændende at se, hvordan turneringen forløber, når bolden bliver givet op.

Champions League Live Stream

De fleste bookmakere tilbyder Champions League live stream, når man opretter en konto ved dem. I Danmark er det dog ikke lovligt for bookmakerne at tilbyde den service. Det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbigt, og derfor anbefaler vi i denne Champions League betting guide, at du opretter dig hos en af de streamingtjenester, som tilbyder Champion League live stream.

Et godt bud på det ville være hos Viaplay, hvor du for 269 kroner per måned får alt Champions League direkte. Men det giver også adgang til meget andet sport og fodbold.

Strukturen i Champions League

Champions League var indtil 1992 kendt som European Champion Clubs’ Cup. Da det blev ændret, betød det at turneringen ikke længere kun var forbeholdt mesterhold men også hold, som fik placeringer herunder. Efter den kommende sæson, ændres turneringsstrukturen yderligere, så de store ligaer er sikret endnu flere pladser i gruppespillet. Noget som F.C. København og andre storhold fra små ligaer har opponeret voldsomt imod, da det betyder at vejen til det forjættede land bliver endnu længere for den gruppe af hold.

Der er to måder at kvalificere sig til Champions League; enten direkte via et holds placering i den hjemlige turnering. Den anden måde er ved at gå igennem den kvalifikation, som altid spilles forud for turneringsstarten. I sidste års udgave af Champions League var F.C. Midtjyllands første kamp eksempelvis mod Astana fra Kazakhstan i anden runde af kvalifikationen. Det gik som bekendt ikke så godt.

Ved turneringsstart er 32 hold klar. De bliver fordelt på 8 grupper af fire, hvor de spiller to kampe imod hinanden. En udekamp og en hjemmekamp. Herefter går de 2 øverst placerede hold videre til knald eller fald kampe, som også afgøres over to gange. Sådan fortsætter det, indtil der til sidst er fundet en vinder af trofæet med de store ører.